skip to Main Content

15 oktober 2022

De pagina over de hengst Carthago is geactualiseerd.  De vorige aanpassing is in maart 202o uitgevoerd, maar sindsdien zijn diverse zonen van Carthago succesvol geweest in de fokkerij.
De hengsten Colman, Cicero Z (van Paemel) en Mylord Carthago hebben meerdere goedgekeurde zonen gekregen en veel van hun nakomelingen zijn succesvol in de springsport. Voor deze drie hengsten zijn aparte pagina’s aangemaakt.
Ook sommige andere zonen van Carthago, zoals Crown Z en Cartani, doen het goed in de fokkerij.
Vrijwel overal zijn de winsommen van de hengsten aangepast en waar nakomelingen met hun winsom de € 50.000 zijn gepasseerd, is  een kort overzicht van de prestaties vermeld.

De zonen Carthago hebben heel duidelijk het stempel van springpaardenleveranciers. In dat verband is het opvallend dat bij het onlangs in Pratoni Del Vivaro (Italie) gehouden Wereldkampioenschap Eventing de ruin Banzai du Loir SF (2011, V. Nouma d’ Auzay SF), gereden door de Britse Yasmin Ingham, de gouden medaille won. Wellicht is het velen echter ontgaan dat Nouma d’ Auzay een zoon van Carthago is.

De door Laura Kraut (USA) gereden hengst Confu Holst (2007. V. Contact Me Holst) is momenteel de Carthago-nazaat met de hoogste winsom (€ 1.454.653),

 

edoor Laura Kraut (USA) gereden

Back To Top