skip to Main Content

19 maart 2022

De informatie over Cornet Obolensky omvat 175 pagina’s A4. Voor de techniek van deze website geeft dat problemen en daarom is er voor gekozen om de informatie op deze website te verdelen over twee pagina’s.
Op de pagina Cornet Obolensky BWP A worden de afstamming van Cornet Obolensky, zijn fokkerijgeschiedenis, een overzicht van de goedgekeurde zonen, een overzicht van zijn dochters die moeder van een goedgekeurde hengst zijn geworden, een beschrijving van de goedgekeurde zonen die (nog) weinig of geen invloed op de fokkerij hebben gehad en de sportprestaties van zijn nakomelingen besproken.
Op de pagina Cornet Obolensky BWP B worden de 64 zonen besproken die tenminste vijftien geregistreerde nakomelingen hebben.

De tot dusver over Cornet Obolensky gepubliceerde informatie dateerde van het voorjaar van 2020. Sindsdien zijn nieuwe zonen en kleinzonen van Cornet Obolensky goedgekeurd, hebben zijn  nakomelingen nieuwe resultaten behaald in de sport en zijn er nieuwe springindexen gepubliceerd.
Om die redenen is de informatie over Cornet Obolensky geactualiseerd.

Back To Top