skip to Main Content

1999 (Clinton Holst x Heartbreaker KWPN)

 

 

De informatie over Cornet Obolensky omvat 175 pagina’s A4. Voor de techniek van deze website geeft dat problemen en daarom is er voor gekozen om de informatie op deze website te verdelen over twee pagina’s.
Op de pagina Cornet Obolensky BWP A worden de afstamming van Cornet Obolensky, zijn fokkerijgeschiedenis, een overzicht van de goedgekeurde zonen, een overzicht van zijn dochters die moeder van een goedgekeurde hengst zijn geworden, een beschrijving van de goedgekeurde zonen die (nog) weinig of geen invloed op de fokkerij hebben gehad en de sportprestaties van zijn nakomelingen besproken.
Op de pagina Cornet Obolensky BWP B worden de 64 zonen besproken die tenminste vijftien geregistreerde nakomelingen hebben.

 

Samenvatting

Cornet Obolensky BWP is een schimmel hengst die is geboren in 1999. Hij is gefokt door Thierry Degraeve uit Knokke-Heist in België en heeft oorspronkelijk de naam Windows van het Costersveld gekregen. Zijn vader is de stempelhengst Clinton Holst (1993, V. Corrado I Holst), die zowel in de sport als in de fokkerij uitstekend heeft gepresteerd en zijn moeder is de merrie Rabanna van Costersveld BWP (1994, V. Heartbreaker KWPN).
De jonge Windows van het Costersveld is opgefokt door Heinrich Ramsbrock uit Menslage, die hem in de herfst van 2001 heeft verkocht aan de Oekraïense fokker Valentyn Nychyporenko. De nieuwe eigenaar heeft de hengst Cornet Obolensky genoemd, naar een cavalerie-officier uit het leger van Tsaar Nicolaas II van Rusland.
Onder de naam Cornet Obolensky heeft het Westfaalse stamboek de hengst in december 2001 goedgekeurd voor de fokkerij. Later hebben vrijwel alle toonaangevende stamboekorganisaties de hengst goedgekeurd of erkend voor hun eigen fokkerijen.

Cornet Obolensky is van 2004 tot en met 2012 door Marco Kutscher (GER) in de internationale springsport uitgebracht. De combinatie heeft diverse successen geboekt, maar een echt grote overwinning ontbreekt, Wel zijn als onderdeel van het Duitse team diverse landenwedstrijden gewonnen. Bij de Olympische Spelen 2008 in Hongkong is de hengst na de eerste manche van de landenwedstrijd behandeld met een niet toegelaten middel, waardoor zijn in Hongkong behaalde resultaten vervallen zijn verklaard en Kutscher is veroordeeld tot het betalen van een boete.
Cornet Obolensky heeft in totaal bijna € 800.000 gewonnen.

Als fokhengst heeft Cornet Obolensky tot maart 2022 circa 4.000 geregistreerde nakomelingen gebracht. Daarvan zijn er tot maart 2022 653 in internationale springconcoursen uitgebracht en die hebben samen € 21.370.000 gewonnen. Vierendertig nakomelingen hebben een winsom van meer dan € 100.000.

De meest succesvolle nakomeling is de ruin Clooney Westf, die met Martin Fuchs (SUI) in 2019 in Rotterdam Europees kampioen is geworden en in 2018 de zilveren medaille heeft gewonnen bij het Wereldkampioenschap in Tryon NC.
Andere internationale toppers zijn Cornado I Holst (Marcus Ehning), Cornet d’Amour Westf (Daniel Deusser), Cornet’s Cristallo Westf (Marco Kutscher), Comme Il Faut Westf (Marcus Ehning), Balou de Reventon OS (Liubov Kochetova en Darragh Kenny), Corbinian Westf (Steve Guerdat) en Coree Westf (Gregory Wathelet).

Als leverancier van fokpaarden heeft Cornet Obolensky tot het voorjaar van 2022 56 dochters gebracht die moeder van een goedgekeurde hengst zijn geworden. Ook is Cornet Obolensky vader van 284 zonen die zijn goedgekeurd voor de fokkerij. Daarvan hebben 64 zonen meer dan vijftien geregistreerde nakomelingen.
De tot dusver meer succesvolle zoon in de fokkerij is Comme Il Faut Westf, die zelf weer vader is van 59 goedgekeurde zonen en 111 internationale springpaarden.
Op www.stempelhengsten.eu is een apart artikel geplaatst dat gewijd is aan de prestaties van Comme Il Faut en zijn nakomelingen in de fokkerij en de sport.

Verschillende andere zonen van Cornet Obolenski hebben hun kansen in de fokkerij gehad. In dat verband moeten Corlensky Westf (2003), Cornado I Westf (2003), Cornet’s Stern Westf (2003), Cristallo I Westf (2003), Cornet’s Prinz Westf (2005), Coronas Westf (2005), Colestus Westf (2006) en Con Spirit DSP (2006) worden genoemd. Zij hebben allen vijf of meer goedgekeurde zonen gebracht, die de verwachtingen (nog) niet hebben waargemaakt.

De jongere hengsten Cohinoor VDL Hann (2012), Ibolensky Zang (2013) en Classico TN SF (2015), die alle drie vooral in Nederland zijn gebruikt, lijken veelbelovend. Daarnaast zijn er diverse nog jongere hengsten, vaak uit Holsteinse moeders, die goed gepresteerd hebben in verrichtingsonderzoeken, aanlegtesten en sporttesten, waarvan de fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

Maar liefst 55 zonen van Cornet Obolensky zijn alleen door het Anglo-Europese stamboek goedgekeurd. Daarvan hebben er slechts drie een geringe bijdrage aan de fokkerij geleverd en de overige 52 hebben samen nog geen 50 geregistreerde nakomelingen.

 

Voorkomen en afstamming

 

Cornet Obolensky BWP 056002W00184083 is een schimmel hengst met een stokmaat van 171 cm. Hij is geboren op 20 april 1999 en is bij zijn geboorte Windows van het Costersveld genoemd. Fokker van de hengst is Thierry Degraeve uit Knokke-Heist, dat in het noordwesten van België aan de kust ligt.

 

Vader

 

De vader van Cornet Obolensky is de schimmel hengst Clinton Holst. Hij is op 25 februari 1993 geboren en is gefokt door Rudolf Wieck uit Kellinghusen, dat circa vijftien km ten oosten van Itzehoe in Sleeswijk-Holstein ligt. De vader van Clinton is de schimmel hengst Corrado I Holst (1986, V. Cor de la Bryère SF).
Clinton is in de jaren 2000 – 2006 door Dirk Demeersman (BEL) uitgebracht in internationale springwedstrijden. In 2003 is met het Belgische team de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd tijdens het CHIO Aken. In 2004 is individueel de vierde plaats behaald bij de Olympische Spelen in Athene, waar met het Belgische team in de landenwedstrijd de zesde plaats is behaald. In 2005 zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Aken en Braunschweig. Bij de Europese kampioenschappen in San Patrignano is met het Belgische team de vijfde plaats behaald in de landenwedstrijd en is individueel de 14e plaats behaald. In 2006 is bij de World Equestrian Games in Aken met het Belgische team de zevende plaats behaald in de landenwedstrijd.

In de fokkerij is Clinton door vrijwel alle West-Europese stamboekorganisaties geaccepteerd. Van hem zijn circa 1600 nakomelinge geregistreerd, waaronder 95 goedgekeurde zonen en 32 merries die moeder van een goedgekeurde hengst zijn geworden. Bekende goedgekeurde zonen van Clinton zijn President KWPN (1997), Utrillo van de Heffinck BWP (1997), Cornet Obolensky BWP (1999) en Eldorado van de Zeshoek BWP (2004).
Ruim 400 nakomelingen van Clinton zijn in internationale springconcoursen uitgebracht. Zij hebben samen meer dan € 5 miljoen gewonnen. De meest succesvolle nakomelingen van Clinton zijn Cornet Obolensky BWP (Marco Kutscher) en Coral Reef Via Volo BWP (Elisabeth (Beezie) Madden).

 

Moeder

 

De moeder van Cornet Obolensky is de donkerbruine merrie Rabanna van Costersveld BWP (1994, V. Heartbreaker KWPN) en tweede moeder is de bruine Holivea van Costersveld SBS (1991, V. Randell Z Hann). Holivea van Costersveld is ook de moeder van de hengsten Vivaldo van het Costersveld BWP (1998, V. Clinton Holst) en van Quirinus van ’t Ravennest BWP (2016, V. Toulon BWP), die is goedgekeurd door het BWP.

De moederlijn van Cornet Obolensky is van oorsprong Gelders. Aan de moederlijn is bijgedragen door de hengsten Beaujolais KWPN (1983, V. Lucky Boy xx), Farn Holst (1959m V. Fax I Holst), Duc de Normandie Sprt (1962, V. Monceaux xx), Odin van Wittenstein Sgldt (1950, V. L’Invasion SF), Karolus van Wittenstein Sgldt (1946, V. Graaf van Wittenstein Sgldt) en Anton Sgldt (1936, V. Edelstein OF. De lijn loopt terug naar de merrie Abetsie GPS (1936, V. Ot van Wittenstein GPS).

Gerekend over acht generaties heeft Cornet Obolensky een afstamming met 43,0 % Engels- en Arabisch volbloed, 31,3 % Holsteins bloed en 9,3 % Selle Français bloed.

 

Fokkerijcarrière

 

In het blad “De Hoefslag” van 22 augustus 2017 is een artikel over Cornet Obolensky gepubliceerd. Onderstaande alinea is aan dat artikel ontleend.

“De in België als ‘Windows van het Costersveld’ geboren schimmel kwam al op jonge leeftijd in de Duitse handelshanden van Heinrich Ramsbrock. Vlak voor zijn goedkeuring op de Westfaalse keuring sloeg Valentyn Nychyporenko eigenaar van Zhashkov Stud Farm in Oekraïne zijn slag. Cornet werd als belofte aangekocht voor een bedrag dat vermoedelijk niet eerder betaald was voor een tweejarige, nog niet gekeurde hengst. Oleg Mygovych, vertelde hierover namens de Zhashkov Stud aan Hoefslag: ‘Ze lachten ons uit dat we zo’n bedrag neertelden. Maar toen hij had vrij gesprongen en gekeurd werd, ontstond er een andere situatie. Toen kregen wij ineens biedingen, die wat wij betaald hadden flink overstegen.’ Zijn nieuwe eigenaar leverde het toekomsttalent zijn illustere naam Cornet Obolensky op, vernoemd naar een hoge legerofficier uit een vorstenfamilie aan het eind van het Russische keizerrijk. Dat de Oekraïners zo vlug hun slag hadden weten te slaan was mede te danken aan de goede contacten tussen hen en het Westfaalse stamboek. Niet voor niks heette Zhashkov Stud Farm tot 2008 Club Westfalia Ukraïne. De naam mag veranderd zijn, de goede contacten zijn er nog altijd, zo bevestigt Mygovych”.
Cornet Obolensky is in december 2001 in Münster-Handorf door het Westfaalse- en Rijnlandse stamboek goedgekeurd en heeft, conform de Duitse traditie dat hengsten een naam hebben die met dezelfde letter begint als de naam van hun vader, daar de naam Cornet Obolensky gekregen.
Hij is daarmee vernoemd naar Prins Sergei Alexandrovich Obolensky uit Petrograd (tegenwoordig Sint Petersburg), die officier was is de keizerlijke cavalerie van Tsaar Nicolaas II van Rusland.

In maart 2002 heeft de hengst in Münster-Handorf deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen waarbij hij 7,38 punten voor de dressuur, 9,24 punten voor het springen en 8,33 punten voor zijn totale prestatie heeft gekregen, Om te voldoen aan de Duitse verrichtingseisen heeft hij in 2003 en 2004 aan drie springwedstrijden deelgenomen, waarbij hij is gewaardeerd met een 8,0, en twee keer met 8,3 punten.

In 2003 heeft het Hannoveraanse stamboek Cornet Obolensky goedgekeurd, en in 2004 is het Oldenburgse stamboek gevolgd. Later hebben ook het BWP, het KWPN, het Beierse-, Holsteinse-. Zweedse-, Ierse Sportpaarden-, Selle Français-, het Oldenburg-International stamboek de hengst toegelaten tot hun fokkerij .
Hierbij moet worden opgemerkt dat het BWP en het Selle-Français stamboek nog altijd de naam Windows van het Costerveld gebruiken en dat de rest van Europa de baan Cornet Obolensky gebruikt.

Sperma van Cornet Obolensky is in 2022 bij verschillende hengstenstations in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Zweden beschikbaar.

 

Sportcarrière

 

Cornet Obolensky is van 2004 tot en met 2012 door Marco Kutscher (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht. In 2006 is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Lyon. In 2007 is met het Duitse team in Barcelona de finale van de Nations Cup gewonnen en is individueel een overwinning behaald in Wiesbaden. Ook is een tweede plaats behaald in een wedstrijd tijdens het Europees Kampioenschap in Mannheim. In 2008 zijn de Grand Prix van Cervia en een wedstrijd in Balve gewonnen. Met het Duitse team zijn overwinningen behaald in de landenwedstrijden in Rotterdam en Barcelona en individueel is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Rotterdam.

In augustus 2008 heeft de combinatie met het Duitse team deelgenomen aan de Olympische Spelen in Hongkong. Daar is Cornet Obolensky na de eerste manche van de landenwedstrijd geïnjecteerd met het enzym lactanase, zonder dat die behandeling formeel is gemeld aan de Federation Equestre International (FEI). (Lactanase vermindert de melkzuurproductie in de spieren, waardoor een patiënt zich minder vermoeid voelt; het middel staat op de lijst met verboden prestatie verhogende middelen). De gang van zaken heeft veel commotie opgeroepen en is in 2010 door een uitspreek van het FEI-tribunaal beslecht. De uitspraak hield in dat alle resultaten van de combinatie Kutscher-Cornet Obolensky tijdens de Olympische Spelen worden geschrapt en Kutscher een boete van 10.000 Zwitserse frank moet betalen. Ook de gerechtskosten van 5.000 Zwitserse frank zijn voor rekening van Kutscher.

In 2009 is de tweede plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Bordeaux. Bij de finale van de World Cup in Las Vegas NV is de 27e plaats bereikt. Voorts zijn derde plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Rio de Janeiro en Frankfurt en een zesde plaats in de Grand Prix van Doha. In 2010 is de combinatie alleen in de maand januari en van september tot december uitgebracht en zijn geen grote successen geboekt.
In 2011 zijn met het Duitse team overwinningen behaald in de landenwedstrijden tijdens het CHIO Rotterdam en het Europees kampioenschap in Madrid. Bij het Europees kampioenschap is individueel de elfde plaats behaald. Daarnaast is de vierde plaats behaald in een World Cup wedstrijd in Stuttgart.
In 2012 is de World Cup wedstrijd in Zürich gewonnen en zijn met het Duitse team de landenwedstrijden van de CHIO’s in Rome en Rotterdam gewonnen. Ook is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Doha en is bij de World Cup finale in ’s-Hertogenbosch de 13e plaats bereikt.
Cornet Obolensky heeft een winsom van € 799.950.

 

Nakomelingen

 

In Duitsland zijn 558 dochters als fokmerrie opgenomen in een stamboek. Van hen zijn 53 merries bekroond tot staatspremiemerrie.

Het BWP heeft tot en met 2021 442 nakomelingen van Windows vh Costersveld geregistreerd.

Het KWPN heeft tot en met 2021 783 nakomelingen (386 zonen en 397 dochters) van Cornet Obolensky geregistreerd. Van de dochters zijn er tot eind 2021 63 als fokmerrie ingeschreven in het stamboek, waaronder 20 elitemerries, 6 keurmerrie en 33 stermerries. Vier dochters zijn prestatiemerrie geworden en één heeft het predicaat preferent behaald.
Het KWPN heeft negen zonen goedgekeurd voor de fokkerij.

In Frankrijk zijn in de jaren 2005 tot en met 2021 1669 merries geïnsemineerd met sperma van Cornet Obolensky en daaruit zijn 749 veulens geregistreerd. In 2021 zijn 130 merrie geïnsemineerd.
Volgens de Franse database IFCE heeft het Selle Français stamboek 656 nakomelingen van Cornet Obolensky geregistreerd.

Het SBS heeft 53 veulens van Cornet Obolensky geregistreerd en het NRPS vijf.

Het Anglo-Europese stamboek heeft 171 nakomelingen van Cornet Obolensky vastgelegd, maar velen daarvan waren daarvoor al door een ander stamboek geregistreerd.

In Zweden zijn in de jaren 2006 – 2021 138 merries geïnsemineerd met sperma van Cornet Obolensky en zijn 117 veulens geregistreerd.

In Italië zijn tot en met 2021 195 nakomelingen geregistreerd door SI-Unire

In de Poolse database PZHK staan 205 nakomelingen van Cornet Obolensky, waarvan er 38 door het Poolse Sportpaarden stamboek zijn vastgelegd.

De database van Horsetelex bevat in maart 2022 de gegevens van 3663 nakomelingen van Cornet Obolensky, waarvan er 878 zijn geregistreerd door het Westfaalse stamboek, 618 door het Zangersheide stamboek, 297 door het Holsteinse stamboek, 194 door het Oldenburg-International stamboek, 153 door het Hannoveraanse stamboek, 42 door de Zuidduitse stamboeken, 49 door het Oldenburgse stamboek, twaalf door het Rijnlandse stamboek en elf door het Deense stamboek..

Het Poolse Sportpaarden stamboek heef negen nakomelingen geregistreerd

Hengstenmoeders

Van Cornet Obolensky zijn 56 dochters de moeder van een goedgekeurde hengst geworden. Dat betreft:

Carvalla Westf, 2003, schimmel, MV. Grannus Hann, is de moeder van de hengsten Capitol S Westf (2014, V. Captain Fire Holst) en Euro Sport Darco Obolensky Westf (2016, V. Darco BWP). Capitol S is goedgekeurd door het Letse-, Litouwse- en Russische stamboek en Euro Sport Darco Obolensky door het BWP;

Ciara Westf, 2003, bruin, MV. Monsieur x, is de moeder van de hengst Cavtat PKZ Westf (2012, V. Castelan II Holst), die is goedgekeurd door het Westfaalse- en het Hannoveraanse stamboek;

Cinderella Westf, 2003, donkerbruin, MV. Piquet Westf, is de moeder van de hengsten Goliaph Westf (2008, V. Godolphin Hann) en Delestre Westf (2018, V. Deep Purple van de Molendreef BWP. Beide hengsten zijn goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Cnesenka Westf, 2003, schimmel, MV. Caletto I Holst, is de moeder van de hengsten La Costa Westf (2011, V. Lancer III Holst) en License to Win Westf (2016, V. Lancer III Holst), die beiden zijn goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Concassida Westf, 2003, zwartbruin, MV. Carte d’Or Holst, is de moeder van de hengst Arcassido Westf (2011, V. Arpeggio Westf), die is goedgekeurd door het ZfdP;

Congenial Westf, 2003, bruin, MV. Larry Holst, is de moeder van de hengst Polansky Westf (2007, V. Pontifex Westf), die is goedgekeurd door het Westfaalse-, Rijnlandse-, Oldenburgse- en Oldenburg-International stamboek;

Coralie Westf staatspremiemerrie elite sport, 2003, bruin, MV. Contender Holst. is de moeder van de hengst A Lee Spring Power Westf (2007, V. Argentinus Hann), die is goedgekeurd door het Westfaalse-, Beierse- en Zangersheide stamboek;

Cornelia DSP, 2003, schimmel, MV. Kolibri Meckl, is de moeder van de hengst A Proud Cornet Oldbg (2009, V. Atlas Bavaria Holst), die is goedgekeurd door het Brandenburgse- en het Mecklenburgse stamboek;

Cornetta Westf, 2003, bruin, MV. Laurentianer Hann, is de moeder van de hengst Monti Obolensky Oldbg (2010, V. Monte Bellini Westf), die is goedgekeurd door het Rijnlandse-, Hannoveraanse- en Oldenburg-International stamboek;

Cosmashiva Westf, 2003, donkerbruin, MV. Bormio xx, is de moeder van de hengst Catoki’s Cornet Westf (2012, V. Catoki Holst), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Costa Rica Westf. 2003, donkerbruin, MV. Able Albert xx, is de moeder van de hengst Grand Sportage Westf (2007, V. Godolphin Hann), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Countdown Fourty Westf, 2003, schimmel, MV. Pilot Westf, is de moeder van de hengst Clayton de Pleville SF (2012, V. Hickstead KWPN), die is goedgekeurd door het Zangersheide stamboek;

Cremona OS, 2003, bruin, MV. Lord Holst, is de moeder van de hengst For Cornet Hann (2007, V. For Pleasure Hann), die is goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek en het ZfdP;

Crystal Westf, 2003, schimmel, MV. Pilot Westf, is de moeder van de hengst Frenetic Westf (2017, V. Freeman VDL KWPN), die is goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek;

First Cornet Westf, 2003, schimmel, MV. Flaeming xx, is de moeder van de hengsten Celensky Westf (2008, V. Cevin Costner Oldbg), Coupie Westf (2010, V. Coup de Coeur Holst), Sir Obolensky Z Westf (2012, V.Stakkato Gold Hann ), zijn broer Sacramento Gold Westf (2013) en een nog anonieme Westfaalse hengst (2019, V. San Giovanni OS).
Celensky is goedgekeurd door het ZfdP; Coupie door het Westfaalse-, Hannoveraanse-, Oldenburgse-, Oldenburg-International- en het Beierse stamboek; Sir Obolensky Z door het Westfaalse- en het Zangersheide stamboek en Sacramento Gold en de nog anonieme hengst door het Westfaalse stamboek;

Miss Cornet Westf, 2003, schimmel, MV. Ramiro’s Son I Holst, is de moeder van de hengsten For Planet Westf (2017, V. For Pleasure Hann) en een nog anonieme Westfaalse hengst (2019, V. Balounito Westf). Beide hengsten zijn goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Calimba Westf, 2004, schimmel, MV. Aldato Holst, is de moeder van de hengst Like Cornet Westf (2016, V. Like Angel Westf), die is goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek;

Circe Westf, 2004, schimmel, MV. Ramiro’s Son I Holst, is de moeder van de hengst Don Beppino Westf (2013, V. Diarado’s Boy Oldbg), die is goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken;

Compromatik Westf, 2004, bruin, MV. Chromatic xx, is de moeder van de hengst Iniesta Westf (2013, V. Balloon Oldbg), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Coralie Hann, 2004, bruin, MV. Acorado I Holst, is de moeder van de nog anonieme Westfaalse hengst (2012, V. Acorado I Westf), die is goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek;

Zahna KWPN ster prestatie, 2004, schimmel, MV. Zeus SF, is de moeder van de hengst Napardi KWPN (2018, V. Apardi KWPN), die is goedgekeurd door het KWPN;

Cameli Westf, 2005, schimmel, MV. Monsieur x, is de moeder van de hengsten Colincor Westf (2010, V. Captain Fire Holst) en Dembele L Westf (2014, V. Diamant de Semilly SF). Beide hengsten zijn goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Carlotta Hann staatspremiemerrie, 2005, schimmel, MV. Graf Grannus Hann, is de moeder van de hengsten Contensky Hann (2014, V. Contendro I Holst) en een nog anonieme Hannoveraanse hengst (2019, V. Oriënt Express HDC SF). Contensky is goedgekeurd door het ZfdP en de nog anonieme hengst door het Mecklenburgse stamboek;

Cassandra Westf, 2005, schimmel, MV. Pilot Westf, is de moeder van de hengst Huracan Westf (2009, V. Diarado Holst), die is goedgekeurd door het Westfaalse- en het Rijnlandse stamboek;

Charlotte Westf, 2005, bruin, MV, Pilatus Westf, is de moeder van de hengst All Music Westf (2012, V. Arpeggio Westf), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Concorlina Westf, 2005, schimmel, MV. Pavs L LWB, is de moeder van de hengst Conan Westf (2009, V. Captain Fire Holst), die is goedgekeurd door het ZfdP;

Cora Westf, 2005, schimmel, MV. Pilot Westf, is de moeder van de hengst Caballone Westf (2013, V. Catoki Holst), die is goedgekeurd door het ZfdP;

By Cornet KWPN ster, 2006, schimmel, MV. Calypso SF, is de moeder van de hengst Emeralds Boy ASK Z Zang ( 2018, V. Emerald van ’t Ruytershof BWP), die is goedgekeurd door het Deense stamboek;

Cameron Diaz Hann staatspremiemerrie, 2006, zwartbruin, MV. Graf Top I Hann, is de moeder van de hengst Codex Diaz Z Zang (2017, V. Codex One Hann), die is goedgekeurd door het Zangersheide stamboek;

Carellana OS, 2006, donkerbruin, MV, For Feeling Hann, is de moeder van de hengst Chacco Obolensky OS (2009, V. Chacco-Blue Meckl), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Cascada V Westf, 2006, bruin, MV. Pep Westf, is de moeder van de hengst Untouched LB Westf (2016, V. United Touch S Westf), die is goedgekeurd door het Zangersheide stamboek;

Coco Chanel KHR Hann staatspremiemerrie, 2006, donkerbruin, MV. Cordalme Z Oldbg, is de moeder van de hengsten Stakkolensky Hann (2013, V. Stakkato Hann), en zijn broer Stakkolensky II KHR (2019), die beiden zijn goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek;

Columbia Hann, 2006, bruin, MV. Graziano Hann, is de moeder van de hengsten Cocobell Oldbg (2012, V. Confiance Oldbg) en Free-Core Oldbg (2017, V. Freeman VDL KWPN). Cocobell is goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken en Free-Core is goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek;

Contendra Westf, 2006, zwartbruin, MV. Contender Holst, is de moeder van de hengst Allegro Sun Westf (2013, v. Arpeggio Westf), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Contess Westf staatspremiemerrie, 2006, bruin, MV. Ligoret Holst, is de moeder van de hengst Dracos Westf (2018, V. Diamant de Semilly SF), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Cornancer Westf, 2006, schimmel, MV. Lancer III Holst, is de moeder van de hengst Corlani DSP (2010, V. Cassini II Holst), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek en de Zuidduitse stamboeken;

Cornetta Hann staatspremiemerrie, 2006, zwart, MV. Contendro I Holst, is de moeder van de hengst Valensky Hann (2016, V. Valentino KWPN), die is goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek;

Cornetta W Westf staatspremiemerrie, 2006. bruin, MV. Pit I Westf, is de moeder van de hengst Blockbuster Westf (2011, V. Balous Bellini DSP), die is goedgekeurd door het Westfaalse-, Rijnlandse-, Hannoveraanse- en de Zuidduitse stamboeken;

Corona Westf, 2006, donkerbruin, MV. Power Westf, is de moeder van de hengst Bellini Royal Westf (2011, V. Balous Bellini DSP), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Coronia Westf, 2006, schimmel, MV. Coronino Holst, is de moeder van de hengst Pikeur Llandudno Westf (2013, V. Los Angeles Westf), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Culcha Cundela Hann staatspremiemerrie, 2006, MV. Polydor Westf, is de moeder van de hengst Einfuhr Hann (2018, V. Zirocco Blue VDL SF), die is goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek;

Norette OS, 2006, zwartbruin, MV. Narew xx, is de moeder van de hengst Balinsky Westf (2014, V. Balou du Rouet Oldgb), die is goedgekeurd door het Westfaalse- en het Saksen-Thüringse stamboek;

Windorette OS, 2006, schimmel, MV. Domino Hann, is de moeder van de hengst Chilensky OS (2009, V. Chintan OS), die is goedgekeurd door het Oldenburgse-, Oldenburg-International-, Westfaalse-, Rijnlandse- en Mecklenburgse stamboek;

Cela Vita NRPS, 2007, donkerbruin, MV. Cento Holst, is de moeder van de hengsten Fantasy KWPN (2010, V. Bustique KWPN) en Dynamic KWPN (2012, V. Dynamo KWPN). Fantasy is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek en Dynamic door het NRPS;

Charisma KWPN elite, 2007, bruin, MV. Ramiro Z Holst, is de moeder van de hengst Hanley KWPN (2012, V. Tornesch KWPN), die is goedgekeurd door het KWPN;

Coralie Westf, 2007, donkerbruin, MV. Polydor Westf, is de moeder van de hengst Black Pepper Westf (2014, V. Peppermill KWPN), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Cornet-Terma KWPN elite
, 2007, donkerbruin, MV. Guidam SF, is de moeder van de hengst Hardwell WM Z Zang (2019, V. Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos BWP), die is goedgekeurd door het Zangersheide stamboek;

Cornet’s Dream Westf, 2008, donkerbruin, MV. Grannus Hann, is de moeder van de hengst Zalando Royal Westf (2015, V. Zinedine KWPN), die is goedgekeurd door het Holsteinse- en het Mecklenburgse stamboek;

Chiara Westf, 2009, bruin, MV. Ramiro’s Son I Holst, is de moeder van de hengst For the Moment L Westf (2015, V. For Pleasure Hann), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek.

Corvet SI-Unire, 2009, schimmel, MV. Adieu Z Hann, is de moeder van de hengst Tresor’s Cornet SI-Unire (2013, V. Toulon BWP), die is goedgekeurd door het SI-Unire stamboek;

Cossete du Domaine Z Zang, 2010, zwartbruin, MV. Lord Calando Holst, is de moeder van de hengst Gasby Jump SF (2016, V. Tobago Chevrier SF), die is goedgekeurd door het Selle Français stamboek;

Fat Cat KWPN, 2010, schimmel, MV. Quidam de Revel SF, is de moeder van de hengst Joke of the Year KWPN (2014, V. Baloubet du Rouet SF), die is goedgekeurd door het Slowaakse stamboek;

Frency VDS Westf, 2010, bruin, MV. Quidam de Revel SF, is de moeder van de hengst Simba M BWP (2018, V. Jenson van ’t Meulenhof BWP), die is goedgekeurd door het BWP;

Kornetta d’Heyboght BWP, 2010, schimmel, MV. Cassini I Holst, is de moeder van de hengst Pacha van het Costersveld BWP (2015, V. Casall Holst), die is goedgekeurd door het Zangersheide stamboek;

Kudesnitsa West, 2010, schimmel, MV. Quidam de Revel SF, is de moeder van de hengst Abercrombie Westf (2019, V. Air Jordan Oldbg), die is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek;

Melodie-K van ’t Kattenheye BWP, 2012, schimmel MV. Kannan GFE KWPN, is de moeder van de hengst Rhythm-K van ’t Kattenheye BWP (2017, V. Tangelo van de Zuuthoeve BWP), die is goedgekeurd door het Zangersheide stamboek;

Clara Holst, 2014, bruin, MV. Contender Holst, is de moeder van de hengst Okawango OS (2018, V. Ogano Sitte SBS), die is goedgekeurd door het Westfaalse-, Mecklenburgse- en het Duitse Sportpaarden stamboek;

Contess Baroness Hann. 2015, schimmel, MV. Quidam de Revel SF, is de moeder van de hengst Diamond Hann (2019, V. Don Diarado Rhein), die is goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek en

Coral OS, 2015, donkerbruin, MV. Argentinus Hann,  is de moeder van de hengst Urmel Junior OS (2019, V. Untouchable KWPN), die is goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek.

 

Goedgekeurde zonen

Van Cornet Obolensky zijn 284 zonen goedgekeurd voor de fokkerij:
AC Activate AES (2003), Cadensky OS (2003), Caïro Westf (2003), Caligula Westf (2003), Can Do L Westf (2003), Cobra Westf (2003), Consolidator Westf (2003), Conte Bellini Westf (2003), Corlensky G Westf (2003), Cornado I Westf (2003), Cornell Westf (2003), Cornet Fever Westf (2003), Cornet’s Crown Westf (2003), Cornet’s Stern Westf (2003), Cornetto King Westf (2003), Cristallo I Westf (2003), Call Me Number One Westf (2004), Cantari Stern Westf (2004), Champions League Oldbg (2004), Con Cornet S Westf (2004), Copperphild Westf (2004), Cornet du Lys Westf (2004), Cosmos Westf (2004), Cotopaxi Westf (2004), Kapitän Westf (2004), Caramsin Hann (2005), Cody Oldbg (2005), Colosseo DSP (2005), Comander Westf (2005), Comme Il Faut Westf (2005), Corfilio T OS (2005), Cornet’s Prinz Westf (2005), Coronas Westf (2005), Cosinhus Hann (2005), Cornado II Westf (2005), Black Jack 175 Westf (2006), Bobolensky KWPN (2006), Bravour KWPN (2006), Capistrano Westf (2006), Carlo DSP (2006), Casper B Westf (2006), Chocolate V Hann (2006), Colestus Westf (2006), Con Spirit DSP (2006), Confidence Westf (2006), Congress Oldbg (2006), Cordato Westf (2006), Corneby Westf (2006), Corneille Westf (2006), Cornet’s Adel Hann (2006), Cornet’s Balou OS (2006), Count On Me Hann (2006), Cowaldsky Hann (2006), Celektrik Westf (2007), Cobolensky KWPN (2007), Comus Hann (2007), Cornet Rubin Westf (2007), Cornetto Oldbg (2007), Cristallo II Westf (2007), Triomphe de Riverland SF (2007), Cornetus OS (2008), Cornwall Hann (2008), Calvin Klein Westf (2009), Cape Coral RBF Z Zang (2009), Cornet de Lux Holst (2009), Cornet Lux Hann (2009), Cornet Session Hann (2009), Cornetino Holst (2009), Cornetto du Domaine Z Zang (2009), Corvet Westf (2009), Evidence KWPN (2009), Ophiuco SI-Unire (2009), Vangog du Mas Garnier SF (2009), Cor van de Mespel Z Zang (2010), Corjano Holst (2010), Cornet de la Lande Westf (2010), Cornet’s Capitol Holst (2010), Cornetto KWPN (2010), First Lad BH KWPN (2010), Chateau Petrus Westf (2011), Come and Fly OS (2011), Cornet’s Champ Holst (2011), Cornet’s Diamond VDL OS (2011), Calensky Hero Z Zang (2012), Cape Town Westf (2012), Cervino H DSP (2012), Cobolensky Holst (2012), Cohinoor VDL Hann (2012), Cormalico Westf (2012), Corner Pocket Z Zang (2012), Cornet Colbert Westf (2012), Cornet Phaeton Jmen Westf (2012), Cornet’s Boy Westf (2012), Cornet’s Call Out Westf (2012), Cornets Iberio Hann (2012), Crackerjack de Barcenal Zang (2012), Humberto ASK BWP (2012), Kisberi Corvinus OS (2012), Maestro van de Bisschop BWP (2012), Magnum van ’t Heike BWP (2012), Mikias van den Bisschop BWP (2012), Mistral Optimus BWP (2012), Mont Blanc C BWP (2012), Cornut GP Oldbg (2013), Ibolensky Zang (2013), Columbus Z Zang (2014), Come to Win Westf (2014), Cornessini Holst (2014), Cornet de Revel Westf (2014), Cornet Star Hann (2014), Corvette Westf (2014), Esteban de Hus SF (2014), Oliver Obolensky BWP (2014), Opium Quality BWP (2014), Caivano Holst (2015), Can Tici Holst (2015), Cannon Reuvekamp’s Z Zang (2015), Cariati d’Elsendam Z Zang (2015), Cash-Back Holst (2015), Cat Ballou Westf (2015), Cavani OS (2015), Chili Pepper H M Z Zang (2015), Classic Orange Z Zang (2015), Classico TN SF (2015), Claudius Agrippinus de Cologne OS (2015), Cobelensky Z Zang (2015), Coffee Break Holst (2015), Combat Sr Holst (2015), Come Together OS (2015), Comique 1919 Z Zang (2015), Con Corazon Westf (2015), Condor de Kreisker Z Zang (2015), Cool Down Westf (2015), Cor vd Kattevennen Z Zang (2015), Corlou PS OS (2015), Cornaro Hann (2015), Cornet de Semilly OS (2015), Cornet to Win Westf (2015), Cornet’s Air OS (2015), Cornet’s Cavalier KWPN (2015), Cornet’s Creation Westf (2015), Cornet’s Stakko Hann (2015), Cornet’s Toulon OS (2015), Cornetdos the Rock DSP (2015), Cornets Acorado Hann (2015), Cornets Pleasure WW AES (2015), Cornetto DB Z Zang (2015), Cornetto Uno Westf (2015), Corniole Holst (2015), Coromont Westf (2015), Coros Westf (2015), Corvetto Oldbg (2015), Coryaro Holst (2015), Côte de Zelande Delta Mossel Z Zang (2015),Cotton Club K OS (2015), Crack Holst (2015), Cresco Holst (2015), Crooner Brimbelles Z Zang (2015), Crystal King AES (2015), Cuba Libre de Muze Z Zang (2015), Cyrill DSP (2015), Fahrenheit de Vains SF (2015), Fangio de Gree SF (2015), Flambusard d’Albain SF (2015), Follow the Music SF (2015), Foo Fighters in Live SF (2015), Jobolensky Sitte SBS (2015), Kannan jr. KWPN (2015), Kapsones W KWPN (2015), Kensington ES KWPN (2015), Kensington-N KWPN (2015), Kingsboy S KWPN (2015), Main Cornet SWB (2015), Pallieter v/d N. Ranch BWP (2015), Petit Cornet van de Rostal BWP (2015), Phil v.d. Wezelse Heihoeve BWP (2015), Picasso van ‘t Koningsbos BWP (2015), Prince Obelensky LMZ BWP (2015), Andorlensky BWP (2016), Calibor OS (2016), Calibor Westf (2016), Caravaggio del Colle Hann (2016), Casanova di Talefra Z Zang (2016), Castlefield Cornet Holst (2016), Caytens Hann (2016), Cherubin Westf (2016), Coco Khal Drogo Hann (2016), Colcannon Holst (2016), Come-On van Eecklegem Z Zang (2016), Condoctro KWPN (2016), 8Congratulation OS (2016), Constantino van ‘t Ravennest Holst (2016), Coquetto Holst (2016), Corcento Hann (2016), Cordento DWB (2016), Corneo TF Westf (2016), Cornerado VDL KWPN (2016), Cornet King White Westf (2016, MV. World Way Westf), Cornet’s Cero Westf (2016), Cornet’s Edition Hann (2016), Cornet’s Quaprice Zang (2016), Cornet’s Sandro Z Zang (2016), Cornetaro Holst (2015), Cornetico I V Z Zang (2016), Coropeggio Westf (2016), Cotton Eye Joe VH Karteveld Z Zang (2016), Crime is Colin Holst (2015), Galb DXB SF (2016), Garou des Forest SF (2016), Goliath d’Alba SF (2016), Grand Amour SF (2016), Grey Sky d’Ivraie SF (2016), Grimsky Semilly SF (2016), Guepard de Chalusse SF (2016), Late Night KWPN (2016), Le Quornet STN BWP (2016), Levanto KWPN (2016), Lucky Star V G KWPN (2016), Qornet vd Bisschop BWP (2016), Quel Homme SW BWP (2016), Cahil Holst (2017), Campino Hann (2017), Captain Müller MT Westf (2017), , Chicago Z Zang (2017), Codarco Holst (2017), Condios CC Z Zang (2017), Cordento II DWB (2017), Cornet Animo (ex Chess vd Berghoeve Z Zang, 2017), Cornet’s Braveheart Westf (2017), Cornet’s Carpaggio Zang (2017), Cornet’s Darco OS (2017), Cornet’s Pleasure Hann (2017), Coruche-H OS (2017), Crazy Killer Westf (2017), Crown Prince Hann (2017), Cuba Libre van het Beeckhof Z Zang (2017), El Corazon BSH OS (2017), Gornet Obolensky SP (2017), Happy Livity SF (2017), Helios d’Helby SF (2017), Hoover de Hus SF (2017), Hornet des Granges SF (2017), Mister Hornet DDH SF (2017), Montevideo VDL KWPN (2017), Mr. Cornet de Regor Zang (2017), Rainbow van ‘t Zorgvliet BWP (2017), Rockit-K van ‘t Kattenheye BWP (2017). C. Nobel Z Zang (2018), Cander Panama VDK Zang (2018), Casalensky Holst (2018), Castello Blue Westf (2018), Celtic Glasgow Westf (2018), Chattanooga Pommex Z Zang (2018), Cocafino Holst (2018), Coeur de Bella Donna OS (2018), Cornadian Air OS (2018), Cornato MW DSP (2018), Cordian Holst (2018), Corlenthos PS OS (2018), Cornefino SR Holst (2018), Cornerado N Holst (2018), Cornet I Cord Holst (2018), Corlenthos PS (2018), Cornerado N Holst (2018), Cornet I Cord Holst (2018), Cornet’s Caruso Holst (2018), Cortez FZ Westf (2018), Gornet Obelensky I SP (2018), Invictus Monnerot SF (2018), Next Level GP KWPN (2018), NN Holst (2018, MV. Baloubet du Rouet SF), Simply de Regor BWP (2018), Storm’s Twinkeling BWP (2018), Cassanova van de Dassenheide Z Zang (2019), Cashmere Holst (2019), Combat II SR (2019), Con Dio Holst (2019), Con Valor Holst (2019), Cornet Star OS (2019), Cornet’s Quality KR Westf (2019), Corsini OS (2019), Corvisto Westf (2019) en NN Westf (2019, MV. Cloney Holst).

 

 

Zonen die (nog) van weinig belang voor de fokkerij zijn

 

De cursief vermelde hengsten hebben tot eind 2021 minder dan vijftien geregistreerde nakomelingen en hebben daarmee (nog) weinig invloed op de fokkerij. Die hengsten worden onderstaand kort aangeduid. De overige hengsten worden in de hoofdstukken 1 – 64 in aparte hoofdstukken besproken.

 

Anglo-Europese stamboek

 

Tot maart 2022 zijn 55 zonen van Cornet Obolenski alleen door het Anglo-Europese stamboek goedgekeurd. Met uitzondering van de hengsten Cape Corall RBF Zang, Cornetto du Domaine Z Zang en Cuba Libre de Muze Z Zang, die in de hoofdstukken 34, 38 en 56 worden besproken, zijn van deze hengsten samen minder dan vijftig nakomelingen geregistreerd, waarmee gesteld kan worden dat deze groep door het AES goedgekeurde hengsten geen noemenswaardige bijdrage heeft geleverd aan de fokkerij. Volledigheidshalve worden onderstaand de betreffende hengsten genoemd, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen hengsten die goedgekeurd zijn geweest, maar na de goedkeuring niet hebben voldaan aan de door het AES gestelde voorwaarden, waardoor de goedkeuring weer is ingetrokken, en hengsten die begin maart 2022 nog over een geldig dekbrevet beschikken.

Hengsten (26) die begin maart 2022 een geldig AES-dekbrevet hebben, zijn:
AC Activate AES (2003, MV. Grandilot Hann, 3 geregistreerde nakomelingen), Mikias van den Bisschop BWP (2012, MV. Kashmir van Schuttershof SBS, 2 geregistreerde nakomelingen), Esteban de Hus SF (2014, MV. Baloubet du Rouet SF; 2 geregistreerde nakomelingen), Cornet’s Creation CL Westf (2015, MV. Sandro Boy Oldbg), Cornetdos the Rock DSP (2015, MV. Corum Holst), Cresco Holst (2015, MV. Calato Holst), Crystal King AES (2015, MV. Cassini I Holst), Fangio de Gree SF (2015, MV. Calvaro Z Holst, 8 geregistreerde nakomelingen), Phil v.d. Wezelse Heihoeve BWP (2015, MV. Mr. Blue KWPN), Constantino van ‘t Ravennest Holst (2016, MV. Casall Holst), Grand Amour SF (2016, MV. Cardero Holst), Late Night KWPN (2016, MV. Calvaro Z Holst, 2 nakomelingen), Lucky Star V G KWPN (2016, MV. Indoctro Holst), Quel Homme SW BWP (2016, MV. Cheenook Holst), Cuba Libre van het Beeckhof Z Zang (2017, MV. Vigo d’Arsouilles BWP), El Corazon BSH OS (2017, MV. Kannan GFE KWPN), Gornet Obolensky SP (2017, MV. Abke Hann), Cander Panama VDK Zang (2018, MV. Darco BWP), Cordian Holst (2018, MV. Quidam de Revel SF). Corlenthos PS OS (2018, MV. Conthargos OS), Cornerado N Holst (2018, MV. Nerrado Holst), Gornet Obelensky I SP (2018, MV. Colestus). Next Level GP KWPN (2018, MV. Verdi KWPN), Casanova van de Dassenheide Z Zang (2019, MV. Diamant de Semilly SF), Cashmere (2019, V. Diarado Holst), Combat II SR (2019, MV. Contender Holst)

Inmiddels door het AES weer afgekeurde hengsten (29) zijn:
Con Cornet S Westf (2004, MV. Polydor). Corfilio T OS (2005, MV. Filius Hann; het KWPN heeft vier nakomelingen geregistreerd en in Ierland zijn eveneens vier nakomelingen geregistreerd.), Bobolensky KWPN (2006, MV. Numero Uno KWPN, het KWPN heeft één nakomeling geregistreerd), Chocolate V Hann (2006, MV. Zymbal I Oldbg; 5 nakomelingen), Cobolensky KWPN (2007, V. Cavalier KWPN), Cornet Lux Hann (2007, MV. Lux Z Hann), Evidence KWPN (2009, MV. Patent KWPN), Cor van de Mespel Z Zang (2010, MV. Caretano Holst), Corjano Holst (2010, V. Contendro I Holst), Cornet de lan Lande Westf (2010, MV. Holland KWPN), Cornetto KWPN (2010, MV. Cardento Holst; één nakomeling), Corner Pocket Z Zang (2011, MV. Lux Z Hann), Kisberi Corvinus OS (2012, MV. Cantus Holst), Cornut GP Oldbg (2013, MV. Baloubet du Rouet SF), Cornet de Revel Westf (2014, MV. Quidam de Revel SF), Chili Pepper H M Z Zang (2015, MV. Caretano Holst), Claudius Agrippinus de Cologne OS (2015, MV. Argentinus Hann), Comique 1919 Z Zang (2015, V. Quidam de Revel SF), Condor de Kreisker Z Zang (2015, MV. Balouber du Rouet SF), Cornets Acorado Hann (2015, MV. Acorado I Holst; één nakomeling), Cornets Pleasure WW AES (2015, MV. For Pleasure Hann; 13 geregistreerde nakomelingen), Corvetto Oldbg (2015, MV. Claudio Holst), Côte de Zelande Delta Mossel Z Zang (2015, MV. Spartacus TN Hann). Kensington-N KWPN (2015, MV. Linton Holst), Picasso van ‘t Koningsbos BWP (2015, MV. Darco BWP), Prince Obelensky LMZ BWP (2015, MV. uick Star SF), Andorlensky BWP (2016, MV. Indoctro Holst), Cornetico I.V Z Zang (2016, V. Carrico Holst) en Crazy Killer Westf (2017, MV. Lux Z Hann),

 

 

Door andere stamboeken goedgekeurde hengsten die (nog) weinig invloed op de fokkerij hebben (gehad) zijn:

 

De hengst Cadensky OS (MV. Carthago Holst) heeft in 2008 in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen. Hij heeft daarbij 7,18 (7,75) punten behaald voor de dressuur, 9,29 (7,98) punten voor het springen en 8,17 (7,90) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde punten vermeld die zijn behaald door de 36 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Tijdens de test heeft Cadensly 10,0 punten gekregen voor springaanleg.
Cadensky is in 2009 goedgekeurd door de stamboeken Brandenburg-Anhalt en Saksen-Anhalt en erkend door het Oldenburgse- en het Oldenburg-International stamboek. Cadensky is alleen in 2009 en 2010 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Van hem zijn twee fokmerries en negen wedstrijdpaarden, met een gezamenlijke winsom van € 11.800, geregistreerd.

De hengst Caïro Westf (MV. Gralshüter Hann) is in december 2005 goedgekeurd door het ZfdP. In de nazomer van 2008 heeft Caïro in Redefin deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 70 dagen, waarbij hij 65,02 punten (23e plaats) voor de dressuur heeft behaald, 88,98 punten (16e plaats) voor het springen en 65,59 punten (23e plaats) voor zijn totale prestatie. Aan het onderzoek is deelgenomen door 25 hengsten. Na het onderzoek is Caïro niet meer beschikbaar gesteld voor de fokkerij.

De hengst Consolidator Westf (MV. Pilot Westf) is in november 2005 goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In 2008 en 2009 heeft de hengst twee keer een springparcours afgelegd, waarvoor hij gewaardeerd is met 8,5 en 8,6 punten. Ook heeft hij een dressuurproef afgelegd met een waardering van 8,6.
Later is hij ook goedgekeurd door het rijpaardenstamboek in Oekraïne.
Tot eind 2019 zijn in Duitsland twee dochters als fokmerrie opgenomen in een stamboek en zijn drie nakomelingen geregistreerd als wedstrijdpaard, die tot eind 2021 een winsom hebben van € 19,250.
De database van Horsetelex meldt vijftien nakomelingen die in de jaren 2007 – 2012 zijn geregistreerd door het Westfaalse stamboek.

De hengst Cornell Westf (MV. Dinard L Westf) is in november 2005 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. De hengst heeft niet aan een aanlegtest of verrichtingsonderzoek deelgenomen en is waarschijnlijk niet actief geweest in de fokkerij.

De hengst Cornet’s Crown West (MV. Rachmaninoff Oldbg) is in januari 2006 goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken. Hij is alleen in 2006 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Van hem zijn één fokmerrie en dertien wedstrijdpaarden geregistreerd. Tot en met 2021 hebben de nakomelingen samen € 4.526 gewonnen.

De hengst Cantari Stern Westf (MV. Grannau Hann) is in januari 2007 goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. In het najaar van 2007 heeft hij in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen. Hij heeft daarbij 6,91 (7,76) punten behaald voor de dressuur, 8,83 (7,91) punten voor het springen en 7,75 (7,86) punten voor de totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 32 hengsten die de test hebben afgewerkt. Cantari Stern is maar kort beschikbaar geweest voor de fokkerij. Van hem zijn geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Cosmos Westf (MV. Caletto I Holst) is goedgekeurd door het Oekraïense stamboek. Van Cosmos is één nakomeling bekend die is geregistreerd door het SI-Unire stamboek.

De hengst Cotopaxi Westf (MV. Pilot Westf) is in januari 2013 goedgekeurd door het Westfaalse stamboek, De hengst heeft geen aanlegtest of verrichtingsonderzoek afgelegd en van hem zijn geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Kapitän Westf (MV. Gralshüter Hann) is goedgekeurd door het Oekraïense stamboek. Van de hengst zijn geen nakomelingen bekend.

De hengst Colosseo DSP (MV. Lincolm L Hann) is in november 2007 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Hij is in 2009 één keer gestart in een B springwedstrijd. Verdere prestatiegegevens van de hengst zijn niet bekend.

De hengst Comander Westf (MV. Pilot Westf) is in november 2007 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. De hengst is gecastreerd en onder de naam Chattanooga in 2011 en 2012 door Joachim Heyer (GER) enkele keren in internationale springwedstrijden uitgebracht. In 2014 is Atsushi Sakata (JPN) met de ruin gestart en in de jaren 2015 – 2018 is Thomas Holz (GER) met hem uitgekomen. De combinatie heeft in 2015 een wedstrijd in Olomouc gewonnen. In 2019 en 2020 is Mark Johannsmann (GER) met Chattanooga in B- en L-springwedstrijden gestart. Chattanooga heeft een winsom van € 22.998.

De hengst Carlo DSP (2006, MV. Caretello B Holst) is in februari 2009 in München-Riem goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken, maar de hengst heeft niet deelgenomen aan een aanlegtest of verrichtingsonderzoek en is vermoedelijk niet actief geweest in de fokkerij. Van Carlo zijn geen fokmerries of wedstrijdpaarden geregistreerd.

De hengst Corneby Westf (2006, MV. Angelo Z Hann) is in november 2008 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek en in januari 2009 ook door het Brandenburgse- en het Saksen-Thüringse stamboek. Bovendien is de hengst erkend door het Berlijn-Brandenburgse- en het Saksische stamboek.
In november 2009 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen, waarbij hij 7,29 (7,77) punten voor de dressuur heeft gekregen, 8,47 (7,88) punten voor het springen en 7,88 (7,95) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 32 hengsten die aan de test hebben deelgenomen.
In de zomer van 2010 heeft Corneby in Neustadt/Dosse meegedaan aan een verrichtingsonderzoek van 70 dagen. Daarbij heeft hij 103,62 punten (12e plaats) voor de dressuur behaald, 108,70 punten (8e plaats) voor het springen en 105,37 punten (9e plaats) voor zijn totale prestatie. Aan het onderzoek hebben 22 hengsten deelgenomen.
Corneby is tot en met 2011 beschikbaar geweest voor de fokkerij,
Van Corneby is één dochter als fokmerrie ingeschreven in een Duits stamboek en zijn twaalf nakomelingen geregistreerd als wedstrijdpaard. Zij hebben samen € 1.652 gewonnen.

De hengst Corneille Westf (2006, MV. Lancedr III Holst) is in het najaar van 2008 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse- en het Baden-Württembergse stamboek. Ook is hij erkend door het Oldenburgse stamboek. In de nazomer van 2009 heeft Corneille in Marbach deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen waarbij hij 7,13 (7,71) punten voor de dressuur heeft gekregen, 7,98 (7,81) punten voor het springen en 7,50 (7,83) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 11 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. In de maanden augustus, september en oktober 2010 heeft Corneille in Marbach meegedaan aan een verrichtingsonderzoek van 70 dagen. Hierbij heeft hij 70,37 punten (17e plaats) voor de dressuur behaald (stap 5,75), 113,50 punten (5e plaats) voor het springen en 88,70 punten (15e plaats) voor de totale prestatie. Aan het onderzoek is deelgenomen door 20 hengsten.
Corneille is na het onderzoek niet meer beschikbaar gesteld voor de fokkerij, Van hem zijn drie dochters als fokmerrie opgenomen in een Duits stamboek en zijn dertien nakomelingen geregistreerd als wedstrijdpaard. Tot eind 2021 hebben zij samen een winsom van € 12.266.

De hengst Cornet’s Adel Hann (2006, MV. Sao Paulo Oldbg) is goedgekeurd door het Cheval Suisse stamboek, dat in de jaren 2014 – 2017 in totaal negen nakomelingen van hem heeft geregistreerd. De hengst is in 2018 gecastreerd.
De hengst is van oktober 2013 tot december 2015 door Hans-Dieter Dreher (GER) in de internationale springsport uitgebracht. In 2014 is de combinatie tweede geworden in een wedstrijd in Chevenez. In januari 2016 is Salome Lüdi (SUI) met de hengst tweede geworden in een wedstrijd in Basel. Van oktober 2016 tot augustus 2017 is Willinton Moreno Camacho (COL) zonder veel succes met de hengst gestart en daarna is Dreher weer met Cornet’s Adel uitgekomen. De combinatie heeft een wedstrijd in Vermezzo gewonnen en is tweede geworden in een wedstrijd in Boll.
Van januari tot oktober 2019 heeft Katharina Werndl (GER) Cornet’s Adel gereden met een vijfde plaats als beste prestatie. Van november 2019 tot eind 2021 heeft Naomi Himmelreich (GER) Cornet’s Adel uitgebracht in internationale wedstrijden voor kinderen (>18 jr). In 2020 is een overwinning behaald in een wedstrijd in Wierden en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Chevenez. Met het Duitse team is de landenwedstrijd gewonnen in het CSIO Ch in Opglabbeek. In 2021 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix in Hagen am Teutoburger Wald en in een wedstrijd in Opglabbeek. Bij het Europees kampioenschap voor kinderen 2021 in Vilamoura is met het Duitse team de landenwedstrijd gewonnen. In Wiener Neustad is een “normale” (open voor ruiters van alle leeftijden) wedstrijd gewonnen.
Cornet’s Adel heeft in begin maart 2022 een winsom van € 22.900.

De hengst Count On Me Hann (2006, MV. Le Vainqueur Holst) is in oktober 2008 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. In december 2010 hebben het Oldenburgse- en het Oldenburg-International stamboek de hengst in Vechta erkend voor de fokkerij. Zowel in 2011 als in 2012 is Count On Me beoordeeld tijdens zijn deelname aan een springconcours, waarbij hij is gewaardeerd met 8,00 en 8,40 punten. In de jaren 2011 – 2013 is Count On Me tot op M-niveau in de springsport uitgebracht.
Of de hengst actief is geweest in de fokkerij is onduidelijk, maar van hem zijn geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Cowaldsky Hann  (2006, MV. Wienerwald Hann) is volgens sommige bronnen omstreeks 2009 goedgekeurd door het ZfdP. Volgens de Duitse database Rimondo zijn van Cowaldsky in de jaren 2010 en 2011 drie nakomelingen geregistreerd.
In 2018 is de hengst goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Eind 2021 zijn in Duitsland van Cowaldsky zeven wedstrijdpaarden geregistreerd.
Cowaldsky is in de jaren 2010 – 2017 door Michael Schneider (GER) tot op 1.40 m -niveau uitgebracht in de springsport. De hengst heeft een winsom van € 8.027..

De hengst Celektrik Hann (2007, V. Pilot Westf) is goedgekeurd door het ZfdP. De hengst is maar kort beschikbaar geweest voor de fokkerij. Van hem zijn geen fokmerries of wedstrijd paarden geregistreerd.
Celektrik is als ruin in 2014 en 2015 door Toni Hassmann (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht. In april 2015 heeft de combinatie een wedstrijd gewonnen in Lanaken.

De hengst Comus Hann (2007, MV. For Feeling Hann) is goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken. Het is niet duidelijk of Comus actief is geweest in de fokkerij. Van de hengst zijn geen fokmerries of wedstrijdpaarden geregistreerd.

De hengst Cornet Rubin Westf (2007, MV. Couleur Rubin Oldbg) is in het najaar van 2009 goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In het najaar van 2010 heeft Cornet Rubin deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen waar hij 7,14 (7,84) punten voor de dressuur, 7,72 (7,89) punten voor het springen en 7,53 (7,95) punten voor zijn totale prestatie heeft behaald. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 21 hengsten die aan de test hebben deelgenomen.
Cornet Rubin is in 2013 voor het laatst beschikbaar geweest voor de fokkerij. Van Cornet Rubin is één nakomeling geregistreerd als wedstrijdpaard.

De hengst Cornetto Oldbg (2007, MV. Furioso II SF) is goedgekeurd door het BWP, dat in 2015 en 2016 in totaal vier nakomelingen van hem heeft geregistreerd.

De hengst Cornetus OS (2008, MV. Continue Oldbg) is in november 2010 goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Hij heeft in de herfst van 2011 in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen, waarbij hij 7,04 (7,63) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,85 (7,85) punten voor het springen en 7,85 (7,82) punten voor de totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 40 hengsten die de test hebben afgemaakt. Cornetus is als 20e geëindigd. Na afloop van de test heeft het Oldenburgse stamboek Cornetus erkend voor de fokkerij.
Cornetus is alleen in 2012 beschikbaar geweest voor de fokkerij.
In 2013 is de hengst beoordeeld tijdens een springconcours voor vijfjarige paarden en is daarbij gewaardeerd met 8,10 punten.
Cornetus is in 2014 door Christian Schou (DEN) uitgebracht in de internationale springsport. In april en mei 2016 en in 2017 is Emil Hallundbaek (DEN) met de hengst gestart en in de maanden oktober – december 2016 is Henk van de Pol (NED) met de hengst in wedstrijden in Nederland gestart. De hengst heeft een winsom van € 50.
In Duitsland zijn twee dochters van de hengst als fokmerrie opgenomen in een stamboek en acht nakomelingen zijn geregistreerd als wedstrijdpaard.

De hengst Cornwall Hann (MV. Contender Holst) is in november 2010 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In de herfst van 2011 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen, waarbij hij 6,88 (7,34) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,48 (7,47) punten voor het springen en 7,79 (7,55) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de hengsten die de test hebben afgewerkt. Cornwall heeft de test afgesloten op de negende plaats.
In 2014 is Cornwall beoordeeld tijdens een springconcours waarbij hij 8,40 punten heeft gescoord.
Cornwall is alleen in 2011 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Van hem zijn geen nakomelingen geregistreerd. In 2013 is hij in Warendorf tweede geworden in het Bundeschampionat voor vijfjarigen.
Van 2014 tot en met 2017 is Christian Kukuk (GER) met Cornwall in internationale springconcoursen gestart. De combinatie heeft in 2015 in Balve en in 2017 in Riesenbeck wedstrijden gewonnen. Cornwall heeft een winsom van .€ 3.940.

De hengst Calvin Klein Westf (2009, V. Contender Holst) is in november 2011 goedgekeurd door het Westfaalse stamboek, maar de hengst is niet ingezet voor de fokkerij. In de jaren 2015 – 2018 heeft Romain Jucker (SUI) de hengst in internationale springwedstrijden uitgebracht. De combinatie heeft € 2.178 gewonnen.

De hengst Corvet Westf (2009, MV. World Way Westf) is in november 2011 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Verdere fokkerij- en sportgegevens over de hengst ontbreken. Vermoedelijk is Corvet niet actief geweest in de fokkerij. Vanaf mei 2016 is Corvet door Mikhail Safronov (RUS) in internationale springconcoursen uitgebracht. In 2016 zijn drie wedstrijden in de regio Moskou gewonnen en in 2017 is een overwinning behaald in de Grand Prix van Ivanovskoe en in een wedstrijd in Konakovo. In 2018 zijn een World Cup wedstrijd in Moskou-Otrada en een wedstrijd in Sint-Petersburg gewonnen en in 2019 is opnieuw een World Cup wedstrijd in Moskou-Otrada gewonnen,
Corvet heeft een winsom van € 56.229.

De hengst Vangog du Mas Garnier SF (2009, MV. Quidam de Revel SF) is in 2016 goedgekeurd door het Selle Français stamboek. Tot en met 2021 heeft het Selle Français stamboek zes veulens van de hengst geregistreerd. Ook zijn in Frankrijk vier nakomelingen als Origine Controlée geregistreerd.
Vangog du Mas Garnier SF is in maart 2016 door Eugenie Angot (FRA) in internationale springconcoursen uitgebracht en heeft daarbij een wedstrijd in Royan gewonnen. Vanaf mei 2016 is Olivier Robert (FRA) met de hengst uitgekomen. De combinatie heeft in 2016 een wedstrijd in Vichy gewonnen. In 2017 is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Oslo. In 2018 is in St.-Lô een wedstrijd gewonnen en is de derde plaats behaald in de Grand Prix van St.-Lô. In 2019 zijn in Basel een tweede, derde en vijfde plaats behaald en zijn overwinningen behaald in Montpellier en Cascais-Estoril. Verder zijn derde plaatsen behaald in Cascais-Estoril (2x) en Aken en is de zevende plaats behaald in de Grand Prix van Monte Carlo.
In 2020 zijn twee overwinningen behaald in wedstrijden in St. Tropez en is een tweede plaats behaald in Vilamoura. In 2021 is de Grand Prix van Rome (Circo Massimo) gewonnen (€ 99.000) en is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Berlijn. Bij de finale van de Global Champions League in Praag is de tiende plaats bereikt.
Begin maart 2022 heeft Vangog du Mas Garnier een winsom van € 413.173.

De hengst Cornet’s Capitol Holst (2010, MV. Capitol I Holst) is in april 2013 goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. In maart 2014 heeft hij in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen, waarbij hij 6,34 (7,39) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,38 (7,95) punten voor het springen en 7,54 (7,82) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 27 hengsten die de test hebben afgewerkt. Cornet’s Capitol is als 20e geëindigd.
Van Cornet’s Capitol is één dochter als fokmerrie ingeschreven in een Duits stamboek en zijn zoon Cornets-Thago OS is in november 2016 goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. In de herfst van 2017 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen, waarbij hij 8,15 punten heeft behaald. Cornets-Thago is daarmee als elfde van de 28 deelnemende hengsten geëindigd. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht. In 2021 is Cornets-Thago tot op M-niveau in de springsport uitgebracht.
Acht nakomelingen van Cornet’s Capitol zijn geregistreerd als wedstrijdpaard.

De hengst First Lad BH KWPN (2010, MV. Montreal VDL KWPN) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, het Poolse Sportpaarden stamboek en het Hongaarse stamboek. Het Poolse Sportpaarden stamboek heeft in 2020 en 2021 zeven nakomelingen geregistreerd en het Zangersheide stamboek en het Oldenburg-International stamboek ieder één

De hengst Chateau Petrus Westf (2010, MV. Grannus Hann) is in november 2013 goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In de nazomer van 2014 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 70 dagen, waarbij hij 7,10 (7,47) punten voor de dressuur heeft behaald, 7,89 (7,76) punten voor het springen en 7,62 (7,71) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 23 hengsten die aan het onderzoek hebben deelgenomen. Chateau Petrus is als 20e geëindigd.
Chateau Petrus is tot en met 2016 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Van hem zijn twee dochters als fokmerrie opgenomen in een Duits stamboek en zijn vier nakomelingen geregistreerd als wedstrijdpaard.
Chateau Petrus is van april 2018 tot eind 2020 door Denis Lynch (IRL) in internationale springconcoursen uitgebracht. In 2019 zijn om Kronenberg en Bordeaux (2x) tweede plaatsen behaald in wedstrijden voor jonge paarden.
In 2021 zijn Flaminia Straumann (SUI) en William Maxwell (GBR) met de hengst gestart. In oktober 2021 is Lynch weer met de hengst gestart en is een derde plaats behaald in Opglabbeek. Chateau Petrus heeft begin maart 2022 een winsom van € 19.989.

De hengst Calensky Hero Z Zang (2012, MV. Radco d’Houtveld SBS) is in februari 2017 in Deauville goedgekeurd dor het Zangersheide stamboek. het Zangersheide stamboek heeft in 2019 en 2020 tenminste drie nakomelingen geregistreerd en het BWP heeft in de jaren 2019 – 2021 elf veulens van de hengst geregistreerd.
Vanaf 2019 is Brecht Bille (BEL) met Calensky Hero Z in internationale springwedstrijden gestart, waarbij tot en met 2921 een veertiende plaats de hoogste plaatsing is geweest

De hengst Cape Town Westf (2012, MV. Polydor Westf) is in maart 2016 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In september 2016 heeft hij in Adelheidsdorf meegedaan aan een aanlegtest voor springhengsten van veertien dagen waar zijn prestaties zijn gewaardeerd met 6,88 (6,93) punten voor de dressuur, 8,28 (7,77) punten voor het springen en 7,65 (7,51) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 22 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Cape Town is als zevende geëindigd. In het voorjaar van 2017 heeft Cape Town in Münster-Handorf en Verden deelgenomen aan twee driedaagse sporttesten waarbij hij 8,51 en 8.26 punten heeft gescoord. Na de sporttest in Verden heeft het Hannoveraanse stamboek Cape Town goedgekeurd voor de fokkerij en in april 2019 heeft het Holsteinse stamboek de hengst eveneens goedgekeurd. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.
In 2022 is de hengst beschikbaar bij hengstenhouderij Wolfgang Brinkmann in Herford.

De hengst Cervino H DSP (2012, MV. Grand Step Hann) heef in november 2015 in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen. Hij heeft daarbij 7,35 (7,24) punten voor de dressuur behaald, 8,48 (7,72) punten voor het springen en 7,99 (7,67) punten voor de totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 35 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Cervino H heeft de test als achtste afgesloten.
In februari 2016 is Cervino H in München-Riem goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken en in maart 2017 heeft hij in München-Riem deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij met 8,17 punten vijfde is geworden van de acht deelnemende hengsten. De fokkerijprestaties van Cervino H moeten worden afgewacht. In 2022 is de hengst beschikbaar bij hengstenhouderij Bachl in Postmünster.

De hengst Cobolensky Holst (2012, MV. Clarence I Holst) is in november 2014 in Neumünster goedgekeurd voor de fokkerij. De hengst is gefokt door de Yeguado Campos stoeterij in Talavera de la Reina in Spanje. Na de keuring is de hengst voor de helft verkocht aan het Holsteinse stamboek.
Cobolensky heeft geen inbreng in de fokkerij gehad.

De hengst Cormalico Westf (2012, MV. Calico Holst) is in november 2014 in Münster-Handorf goedgekeurd voor de fokkerij. Hij heeft in februari en maart 2018 in Schlieckau deelgenomen aan een verrichttingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Hij behaalde een score van 8,54 punten, waarmee hij vijfde is geworden van de vijftien deelnemende hengsten.
Cormalico is in 2018 voor het eerst beschikbaar gesteld voor de fokkerij. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.
Cormalico is in 2018 door Frederick Troschke (GER) uitgebracht in internationale springwedstrijden. In 2020 en 2021 is Calvin Böckmann (GER) met de hengst gestart, waarbij in 2021 een wedstrijd in Zduchovice gewonnen.
In 2022 is Shane Dwan (IRL) met de hengst uitgekomen.

De hengst Cornet Colbert Westf (2012, MV. Colbert GTI Holst) is in november 2014 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Hij heeft in januari en februari 2016 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Hij heeft daarbij een eindscore van 7,55 punten behaald, waarmee hij van de 21 deelnemende hengsten als 17e is geëindigd.
De Duitse regelgeving stelt voor een hengst een score van 7,80 punten als minimum om ingezet te mogen worden voor de fokkerij. Van Cornet Colbert is één dochter als fokmerrie ingeschreven in een Duits stamboek en zijn drie nakomelingen geregistreerd als wedstrijdpaard. In 2020 is de hengst uitgebracht in M-springconcoursen. Hij heeft tot maart 2022 € 3.212 gewonnen.

De hengst Cornet Phaeton Jmen Westf (2012, MV. Contendro I Holst) is in 2015 goedgekeurd door het Braziliaanse stamboek, dat in 2016 veertien veulens van hem heeft geregistreerd.
In de herfst van 2018 heeft de hengst in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Hij heeft daarbij 8,38 punten behaald, waarmee hij vierde is geworden van de 23 deelnemende hengsten. In mei 2019 heeft het Oldenburg-International stamboek Cornet Phaeton Jmen goedgekeurd.
De hengst is tot en met 2020 beschikbaar geweest voor de fokkerij.

De hengst Cornet’s Call Out Westf (2012, MV. Carolus I Holst) is in januari 2015 in München-Riem goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken. In de herfst van 2015 heeft de hengst in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van 30 dagen, waarbij hij 7,83 (7,41) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,45 (7,78) punten voor het springen en 8,19 (7,70) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 34 hengsten die de volledige test hebben afgemaakt. Cornet’s Call Out heeft de test als vierde afgesloten.
In 2016 en 2017 is Cornet’s Call Out beoordeeld bij een afleggen van een springparcours en daarvoor heeft hij 8,30 en 8,91 punten ontvangen.
Cornet’s Call Out is tot en met 2018 beschikbaar geweest voor de fokkerij.
Eind 2021 is één dochter van Cornet’s Call Out als fokmerrie ingeschreven in een Duits stamboek en zijn vijf nakomelingen geregistreerd als wedstrijdpaard.

De hengst Crackerjack de Barcenal Z Zang (2012, MV. Cassini I Holst) is in 2015 goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. Van de hengst zijn geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Mistral Optimum BWP (2012, MV. Peter Pan Oldbg) is in 2015 goedgekeurd door het BWP. Dat heeft daarbij vermeld dat Mistral Optimum een aantrekkelijke, sportieve hengst is die mooi in het rechthoekmodel staat. De hals heeft voldoende lengte maar is iets verticaal gericht. De schoft is voldoende ontwikkeld. De rug- en lendenpartij is sterk en hij heeft een langgespierde achterhand. Het beenwerk is hard en droog. De voeten zijn goed gevormd. Het beenwerk is correct gesteld en staat in de goede verhoudingen. Het beenwerk heeft lengte. De stap is voldoende ruim. De draf is vlot en met afdruk. De galop is ruim en goed gedragen. Op de harde bodem beweegt hij correct en met afdruk. Bij het vrijspringen heeft hij een voldoende beentechniek en een goed lichaamgebruik. Hij toont voldoende vermogen. Onder het zadel heeft hij veel looplust en voldoende Rittigkeit. De stap en draf zijn voldoende ruim, maar missen wat stuwing. De galop is goed gesprongen. Bij het springen onder het zadel heeft hij een goede reactie in het voorbeen. Zijn lichaamsgebruik is goed. Hij toont voldoende vermogen>
Mistral Optimum is alleen in 2015 en 2016 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Het BWP heeft dertien nakomelingen van hem geregistreerd.
In 2019 en 2010 is de hengst door Cerena Curcia (ITA) en Andrea Calabro (ITA) in internationale 1,25 m springconcoursen uitgebracht.

De hengst Mont Blanc C KWPN (2012, MV. Clarence I Holst) is in 2015 goedgekeurd door het BWP. Daarbij is aangegeven dat Mont Blanc C een sportieve en rijtypische hengst is, die iets meer in het rechthoekmodel kon staan. Hij heeft een aansprekend front. De schoft-schouderpartij is goed ontwikkeld. De rug is voldoende sterk. De lendenen zijn goed aangesloten. De achterhand is goed gevormd. Het beenwerk is hard en droog en in de goede verhoudingen. De voeten zijn voldoende groot. Het beenwerk is correct gesteld en heeft voldoende lengte. Zijn bewegingen zijn goed. De stap heeft voldoende ruimte. De draf is ruim en goed gedragen. De galop heeft ruimte en afdruk. Op de harde boden is de ruimte in stap wat min, maar draaft hij achteraan sterk. Bij het vrijspringen is zijn voorbeentechniek goed. Zijn lichaamsgebruik is voldoende, maar hij kan zich nog ronder maken op de sprong. Hij toont voldoende vermogen. Onder het zadel is de looplust en Rittigkeit zeer goed. De stap en draf hebben ruimte maar missen wat plooiing in het achterbeen. De galop is lichtvoetig en mooi over de rug. Onder het zadel laat hij voldoende techniek en lichaamsgebruik zien. Hij kon iets sterker uitzwaaien achteraan. Hij toont voldoende vermogen. Van Mont Blanc C wordt verwacht dat hij zijn snit en springgenen doorgeeft.
Mont Blanc is alleen in 2015 en 2016 actief geweest in de fokkerij. Het BWP heeft twee in 2016 geboren nakomelingen geregistreerd en het KWPN heeft zeven in 2017 geboren veulens van hem geregistreerd.

De hengst Come to Win AH Westf (2014, MV. Lordanos Holst) is in november 2016 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. De hengst heeft in mei 2017 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 6,61 (7,32) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,55 (7,43) punten voor het springen en 7,75 (7,54) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 30 hengsten die de test hebben afgemaakt. Come to Win is ex aequo als achtste geëindigd. Tot eind 2021 is één dochter als fokmerrie ingeschreven in een Duits stamboek en is één nakomeling geregistreerd als wedstrijdpaard. Het is onduidelijk of Come to Win in 2022 nog beschikbaar is voor de fokkerij.

De hengst Cornessini Holst  (2014, MV. Cassini I Holst) is in november 2016 goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek en later ook door het Tsjechische- en het Slowaakse stamboek. Over de fokkerijorestaties is geen informatie beschikbaar.

De hengst Corvette Westf (2014,  MV. Quiet Easy I Holst) is in oktober 2016 goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In februari 2018 heeft de hengst in Münster-Handorf deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waar hij 8,41 punten heeft behaald. Van de dertien hengsten die de test hebben afgewerkt is Corvette ex aequo als vierde geëindigd. In september 2019 is hij in Warendorf twaalfde geworden in de finale van het “Bundeschampionat” voor vijfjarige springpaarden. Ook in 2020 heeft de hengst zich gekwalificeerd voor het “Bundeschampionat”.
Het is onduidelijk of Corvette in 2022 nog beschikbaar is voor de fokkerij.

De hengst Opium Quality BWP (2014, MV. Caretino Holst) is in februari 2020 in Deauville goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. De fokkerijprestaties van de hengst moeten worden afgewacht.
Vanaf februari 2021 is NIcolas Deseuzes (FRA) met de hengst in internationale springwedstrijden uitgekomen. Rondom de jaarwisseling 2021/2022 heeft de combinatie twee tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Villeneuve-Loubet.
Begin maart 2022 heeft Opium Quality een winsom van € 26.895.

De hengst Caivano Holst (2015, MV. Contact Me Holst) is in november 2017 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. Caivano heeft in april 2018 in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 7,91 (7,68) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,58 (7,58) punten voor het springen en 7,78 (7,75) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 29 hengsten die de test hebben afgemaakt. Caivano is op de 13e plaats geëindigd. Na afloop van de test is de hengst goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. Caivano is na 2018 niet meer beschikbaar gesteld voor de fokkerij. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Can Tici Holst (2015, MV. Canto Holst) is in oktober 2017 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. In mei 2018 heeft de hengst in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 6,45 (7,44) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,95 (7,77) punten voor het springen en 7,73 (7,76) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 28 hengsten die de test hebben afgemaakt. Can Tici is als 14e geëindigd. De hengst heeft in 2019 in Verden en in 2020 in Münster-Handorf aan een driedaagse sporttest voor springhengsten deelgenomen. In Verden is hij met 8,57 punten tweede geworden van acht deelnemende hengsten en in Münster-Handorf is hij van 18 deelnemers gedeeld eerste geworden met een score van 9,05 punten.
In maart 2019 heeft het Hannoveraanse stamboek Can Tici goedgekeurd terwijl het Westfaalse- en het Oldenburg-International stamboek de hengst hebben erkend.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.
In 2022 is Can Tici voor de fokkerij beschikbaar bij Böckmann Pferde in Lastrup in Nedersaksen.

De hengst Cannon Reuvekamp’s Z Zang (2015, MV. Guidam SF) is goedgekeurd door het Tsjechische stamboek. Over zijn fokkerijprestaties is geen informatie beschikbaar.

De hengst Cariati d’Elsendam Z Zang (2015, MV. Contendro I Holst) is in 2018 goedgekeurd door het BWP. Het BWP heeft daarbij gepubliceerd dat hij een voldoende rijtypische hengst is die goed in het rechthoekmodel staat. In type mist hij snit en hij kan meer hengstuitstraling hebben. De hals is voldoende lang. De schoft heeft voldoende lengte. Het middenstuk is sterk. In de achterhand is hij klassiek gemaakt met een hoge staartinplanting. Het beenwerk heeft veel bot. De hoeven zijn voldoende groot. Hij heeft voldoende lengte in het beenwerk. Hij stapt met veel lossigheid dn draaft sterk met voldoende ruimte en veel afdruk. Hij galoppeert ruim en met kracht. Op de harde bodem is de stap goed, maar draaft hij met iets weinig tact. Bij het vrij springen laat hij veel kwaliteit zien. Hij springt met een goede voorbeentechniek en een goed lichaamsgebruik. Hij zwaait de achterhand goed uit. en toont veel vermogen. Onder het zadel is de looplust goed en maar laat hij zich niet zo makkelijk bewerken. De stap en draf zijn goed met voldoende afdruk. Hij brengt de achterhand goed onder in galop. In de springproef toont Cariati d’Elsendam Z veel reactie. Hij heeft een goede voorbeentechniek en een goed lichaamsgebruik. Hij is voorzichtig en toont veel vermogen. Cariati d’Elsendam Z is een goede springer die uit een uitstekende merrielijn komt.
In maart 2022 heeft het BWP nog geen nakomelingen van Cariati d’Elsendam geregistreerd.

De hengst Cash-Back Holst (2015, MV. Caribik Hplst) is in 2018 in Grevenbroich goedgekeurd door het ZfdP. Cash-Back is maar kort beschikbaar geweest voor de fokkerij.

De hengst Cat Ballou Westf (2015, MV. Balou du Rouet OIdbg) is in november 2017 in Redefin goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. Tot 2022 heeft de hengst niet deelgenomen aan een aanlegtest of een verrichtingsonderzoek. Op basis daarvan kan aangenomen worden dat Cat B llou niet meer beschikbaar is voor de fokkerij.

De hengst Cavani OS (2015, MV. Diarado Holst) is in november 2018 in Vechta goedgekeurd en geprimeerd door het Oldenburg-International stamboek. In april 2018 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Hij heeft daarbij 6,86 (7,26) punten voor de dressuur behaald, 8,28 (7,93) punten voor het springen en 7,78 (7,74) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 35 hengsten die de test hebben afgemaakt. Cavani heeft de test als 13e afgesloten.
In maart 2019 heeft Cavani in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest voor springhengsten, waarbij hij 8,93 punten heeft behaald, Van de acht deelnemende hengsten is Cavani daarmee als eerste geëindigd. Na afloop van de test heeft het Hannoveraanse stamboek Cavani goedgekeurd voor de fokkerij. Cavani is alleen in 2019 beschikbaar geweest voor de fokkerij. De database van Horsetelex meldt drie nakomelingen van Cavani.

De hengst Cobelensky Z Zang (2015, MV. Calvin Z Holst) is in 2018 goedgekeurd door het BWP. Het stamboek heeft daarbij aangegeven dat Cobelensky Z een aansprekende rijtypische hengst is die voldoende in het rechthoekmodel staat. Zijn hals is goed van lengte en goed gevormd. De schoft-schouderpartij is goed. Hij heeft veel verdiep. Zijn middenstuk verloopt iets strak en het kruis is iets hellend. Het beenwerk is hard en heeft voldoende bot. De lengte van het beenwerk is goed. In het voorbeen is hij iets hol. De voeten zijn voldoende groot. Bij het stappen mist hij souplesse in het lichaam. De draf is voldoende ruim maar met gewone stuwing. Hij galoppeert sterk. Op de harde bodem stapt hij kort en smal. De draf heeft voldoende ruimte en afdruk. In vrijheid springt hij met een goede beentechniek en goed lichaamsgebruik. Hij toont voldoende vermogen. Onder het zadel is de looplust en Rittigkeit middelmatig. Hij geeft een matig mondgevoel en kan beter op het been reageren. In de stap en draf brengt hij het achterbeen iets weinig onder. De galop is goed maar iets stijf achteraan. Onder het zadel springt hij attent. Hij kan iets sneller zijn in het voorbeen en houdt het lichaam iets strak op de sprong. Hij toont voldoende vermogen. Cobelensky Z is een attente springer die over een rijtypische bovenlijn beschikt. Tot eind 2021 zijn van Cobelensky Z geen nakomelingen geregistreerd. Vanaf januari 2020 heeft Mike van Belle (BEL) de hengst uitgebracht in internationale springwedstrijden. In 2020 en 2021 zijn drie overwinningen geboekt in wedstrijden in Valencia-Oliva. In 2021 heeft ook Jenny Krogsæter (NOR) in Valencia-Oliva met Cobelensky Z een overwinning behaald.

De hengst Coffee Break Holst (2015, MV. Concerto II Holst) is in december 2017 in Lasbek goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. In april 2019 heeft Coffee Break in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Daarin heeft hij 7,08 (7,41) punten voor de dressuur behaald, 8,60 (7,85) punten in het springen en 8,00 (7,80) punten voor zijn totale prestatie. Coffee Break heeft de test als ex aequo tiende afgesloten. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Combat SR Holst (2015, V. Contender Holst) heeft in het najaar van 2018 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen, waarbij hij een score van 7,85 punten heeft behaald. Van de 23 hengsten die het volledige onderzoek hebben afgewerkt is Combat SR ex aequo 14e geworden.
Combat SR is in februari 2019 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Het Oldenburg-International stamboek heeft Combat SR erkend.
In februari 2022 heeft het Anglo-Europese stamboek Combat SR in Polen goedgekeurd. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Come Together OS (2015, MV. Calido I Holst) is in januari 2018 in München-Riem goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken. De hengst heeft in april 2019 in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Hij heeft daarbij 6,54 (7,26) punten voor de dressuur behaald, 8,50 (7,93) punten voor het springen en 7,65 (7,74) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 35 hengsten die de test hebben afgewerkt. Come Together is als 19e geëindigd.
In februari 2019 heeft de hengst in Verden een driedaagse sporttest afgelegd, waarbij hij gewaardeerd is met 7,79 punten. Hij is daarmee negende geworden van de elf deelnemende hengsten. Come Together is tot en met 2019 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cool Down Westf (2015, MV. Contendro I Holst) is in november 2017 in Neustadt/Dosse goedgekeurd door het Brandenburgse stamboek. De hengst heeft tot en met 2021 niet aan een eigen prestatietoets deelgenomen, waardoor aangenomen kan worden dat hij niet (meer) in de fokkerij actief is, Van Cool Down zijn geen nakomelingen bekend.

De hengst Cor vd Kattevennen Z Zang (2015, MV. Heartbreaker KWPN) is in maart 2018 in Lanaken goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. Tot eind 2021 zijn nog geen nakomelingen van de hengst geregistreerd.

De hengst Corlou PS OS (2015, MV. Balouber du Rouet SF) is in maart 2021 goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornaro Hann (2015, MV. Lord Z Holst) is in oktober 2017 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. De hengst heeft in de herfst van 2019 in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Daarbij heeft hij een waardering ontvangen van 8,01 punten, waarmee hij van de 20 deelnemende hengsten ex aequo op de zevende plaats is geëindigd. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet de Semilly OS (2015, MV. Diamant de Semilly SF) is in november 2017 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. In april 2018 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een veertiendaagse aanlegtest, waarbij hij 6,66 (7,26) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,50 (7,93) punten voor het springen en 7,70 (7,74) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 35 hengsten die de test hebben afgemaakt. Cornet de Semilly is ex aequo als 18e geëindigd.
In februari 2019 en februari 2020 heeft Cornet de Semilly twee driedaagse sporttesten afgelegd in Verden. Hij scoorde daarbij 8,62 en 8,60 punten. In 2019 is hij vijfde van elf deelnemers geworden en in 2020 vijfde van veertien hengsten.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.
In 2022 is de hengst voor de fokkerij beschikbaar bij stoeterij Sprehe in Löningen-Benstrup.
In 2021 en 2022 is de hengst door Mario Stevens (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht, waarbij in 2021 bij wedstrijden in Kronenberg twee keer een vijfde plaats is behaald.

De hengst Cornet to Win Westf (2015, MV. Coronino Holst) is in november 2017 in Redefin goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. De hengst heeft in april 2018 in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 6,76 (7,68) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,55 (7,58) punten voor het springen en 7,83 (7,75) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 29 hengsten die de test volledig hebben afgemaakt. Cornet to Win heeft de test als tiende beëindigd.
Na afloop van de test heeft het Hannoveraanse stamboek Cornet to Win goedgekeurd voor de fokkerij. De hengst is tot en met 2018 beschikbaar geweest voor de fokkerij.
In de herfst van 2019 heeft Cornet to Win in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Daarbij is hij gewaardeerd met een score van 8,76 punten. Van de 25 hengsten die het volledige onderzoek hebben afgewerkt is Cornet to Win derde geworden.

De hengst Cornet’s Air OS (2015, MV. Diarado Holst) is in oktober 2018 goedgekeurd door het Tsjechische stamboek  en is daarna verkocht naar Australië. Hij is daar goedgekeurd door een Australische fokkerij-organisatie. Daarna is hij ook goedgekeurd door het Nieuw Zeelandse stamboek. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Cavalier KWPN (2015, MV. Cavalier KWPN) heette oorspronkelijk Kimball N.D. De hengst is in december 2018 in Kreuth goedgekeurd door het ZfdP en heeft toen de naam Cornet’s Cavalier gekregen. Vermoedelijk is de hengst niet (meer) beschikbaar voor de fokkerij.

De hengst Cornet’s Stakko Hann (2015, MV. Stakkato Hann) is in oktober 2017 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. In maart 2019 heeft hij in München-Riem deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij 8,18 punten heeft behaald. Met dat resultaat is hij derde geworden van de zeven hengsten die de volledige test hebben afgemaakt. In april 2019 heeft hij in München-Riem deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Daarbij bleken de basisgangen van de hengst zeer matig te zijn. De stap is gewaardeerd met 5,5 punten, de draf met 5,0 punten en de galop met 6,0 punten, Voor de dressuurmatige prestaties heeft hij 6,08 (7,63) punten behaald: voor het springen 8,73 (7,78) punten en voor zijn totale prestatie 7,75 (7,88) punten. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 29 hengsten die de volledige test hebben afgewerkt. Cornet’s Stakko heeft de test ex aequo als 16e beëindigd.
In februari 2020 heeft de hengst in Münster-Handorf aan een tweede driedaagse sporttest meegedaan, waarbij hij 7,94 punten heeft behaald. Van de 18 deelnemende hengsten is Cornet’s Stakko daarbij 16e geworden.
Cornet’s Stakko is tot en met 2020 beschikbaar geweest voor de fokkerij.

De hengst Cornet’s Toulon OS (2015, MV. Toulon BWP) is in november 2018 in Redefin goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek, maar is zeer waarschijnlijk niet actief geweest in de fokkerij. Onder de naam King Bob is hij in 2021 door Ferenc Szentirmai (UKR) uitgebracht in internationale springwedstrijden voor jonge paarden.

De hengst Cornetto DB Z Zang (2015, MV. Inshallah de Muze BWP) is in maart 2018 goedgekeurd door het BWP. Het stamboek heeft gepubliceerd dat Cornetto DB Z een grootramige hengst is die goed in het rechthoekmodel staat, maar iets snit mist. Hij heeft een lange goed gevormde hals. De bovenlijn is ruim ontwikkeld. In de achterhand is hij goed gespierd. Het beenwerk is goed ontwikkeld. De hoefvorm is goed. Hij heeft veel lengte in het beenwerk. Hij stapt krachtig. Hij draaft makkelijk met goede ruimte en goede afdruk. De galop is ruim maar iets weinig gesloten. Op de harde bodem beweegt hij sterk met ruimte en afdruk. Bij het vrij springen heeft hij voldoende voorbeentechniek. Hij houdt het lichaam iets gespannen boven de hindernis en hij kan de sprong beter afwerken. Hij toont voldoende vermogen. Onder het zadel geeft hij de ruiters een goed gevoel. Hij is werkwillig maar kan energieker zijn. De stap en draf zijn voldoende ruim. De galop is ruim maar kan meer gesloten zijn. Bij het springen onder het zadel laat hij zich nog moeilijk sluiten na de sprong. De voorbeentechniek en lichaamsgebruik zijn goed. Hij opent achteraan goed op de sprong. Hij toont goed vermogen. Cornetto DB Z is een grootramige hengst die goed in de manieren springt.
Cornetto DB is alleen in 2018 beschikbaar geweest voor de fokkerij en is daarna verkocht naar Hongarije. Het BWP heeft vijf nakomelingen van hem geregistreerd.

De hengst Cornetto Uno Westf (2015, MV. Numero Uno KWPN) is in november 2017 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In mei 2019 heeft de hengst in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen.  Hij heeft 6,20 (7,24) punten voor de dressuur behaald, waarbij de stap en de draf beide met 5,0 punten zijn gewaardeerd; 7,13 (7,77) punten voor het springen en 6,58 (7,59) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 28 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Cornetto Uno heeft de test als 28e en laatste afgesloten.
Het is onbekend of de hengst daarna nog weer voor de fokkerij beschikbaar is

De hengst Corniolo Holst (2015. MV. Quadros Holst) is in november 2017 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. In april 2018 heeft hij in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 6,28 (7,68) punten heeft behaald voor de dressuur, 8,55 (7,58) punten voor het springen en 7,43 (7,75) punten voor zijn totale prestatie. De draf en de rijdbaarheid van Corniole zijn beide door de jury gewaardeerd met 5,5 punten. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 29 hengsten die de test volledig hebben afgewerkt. Corniole heeft de test als 27e afgesloten.
Na afloop van de test heeft het Hannoveraanse stamboek Corniole goedgekeurd voor de fokkerij.
In 2019 en 2020 heeft Cormiole in Verden twee keer deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij respectievelijk 8,29 en 7,77 punten heeft behaald. In 2019 is daarbij de zesde plaats behaald van de elf deelnemers en in 2020 is de twaalfde plaats behaald bij veertien deelnemende hengsten.
Corniolo is tot en met 2020 beschikbaar geweest voor de fokkerij.

De hengst Coromont Westf (2015, MV. Montender KWPN) is in november 2017 in Münster-Handorf goedgekeurd en uitgeroepen tot kampioen van de keuring. In de na de keuring gehouden veiling is de hengst van € 155.000 verkocht naar Italië, maar hij zou voor de fokkerij in Duitsland blijven. In april 2018 heeft Coromont in Adelheidsdorf aan een aanlegtest van veertien dagen deelgenomen. Daarbij heeft hij 6,96 (7,64) punten voor de dressuur, 8,75 (7,43) punten voor het springen en 7,95 (7,70) punten voor zijn totale prestatie behaald. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 34 hengsten die de volledige test hebben afgemaakt. Coromont heeft de test als 9e afgesloten.
De hengst is tot en met 2018 beschikbaar geweest voor de fokkerij.

De hengst Coros Westf (2015, MV. Arpeggio Westf) is in november 2017 in Münster-Handorf goedgekeurd voor de fokkerij. In februari 2019 heeft de hengst in Münster-Handorf meegedaan aan een driedaagse sporttest, waarbij hij 9,03 punten heeft gescoord. Coros heeft de test als tweede afgerond.
Coros is in 2021 door Philipp Weishaupt (GER) uitgebracht in de internationale springsport. De combinatie heeft in Lanaken de overwinning behaald in het wereldkampioenschap voor zesjarige springpaarden. Hij heeft eind 2021 een winsom van € 15.955.  Het is onduidelijk of Coros in 2022 beschikbaar is voor de fokkerij.

De hengst Coryaro Holst (2015, MV. Quidam de Revel SF) is in januari 2018 in Elmshorn goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. In mei 2018 heeft Coryano in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Hij behaalde 6,70 (7,44) punten voor de dressuur, 8,25 (7,77) punten voor het springen en 7,60 (7,76) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 28 hengsten die de volledige test hebben afgewerkt. Coryaro is in de test ex aequo als 15e geëindigd.
In februari 2019 heeft Coryaro deelgenomen aan een driedaagse sporttest in Münster-Handorf. Daarbij is hij met een score van 9,69 punten als beste geëindigd van de elf deelnemende hengsten. Hij heeft daarbij voor de galop en voor de manier van springen 10.0 punten gekregen.
De fokkerijprestaties van Coryaro moeten worden afgewacht.

De hengst Cotton Club K OS (2015, MV. Canturo Holst) staat ook bekend onder de naam Incipit di Villagana. De hengst is in november 2018 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Zijn prestatietoetsen en fokkerijprestaties moeten worden afgewacht, maar het is onduidelijk of de hengst in 2022 nog beschikbaar is voor de fokkerij.

De hengst Crack Holst (2015, MV.Candillo Holst) is in november 2017 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. Hij heeft in april 2018 in Neustadt/Dosse meegedaan aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 7,20 (7,26) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,60 (7,93) punten voor het springen en 8,05 (7,74) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de hengsten die de volledige test hebben afgemaakt. Crack is daarbij als 7e geëindigd. Zowel in  2019 als in 2010 heeft Crack in Verden een driedaagse sporttest afgelegd. In 2019 is hij met 8,72 punten als tweede geëindigd van de elf deelnemende hengsten en in 2020 is hij met 9,25 punten eerste geworden van de 14 hengsten die aan de test hebben meegedaan. Crack heeft daarbij 10.0 punten gekregen voor zijn rijdbaarheid.
Na de sporttest in 2019 heeft het Hannoveraanse stamboek Crack goedgekeurd voor de fokkerij. De fokkerijprestaties van Crack moeten worden afgewacht.
Crack wordt in 2022 door het Holsteinse stamboek beschikbaar gesteld voor de fokkerij.

De hengst Crooner Brimbelles Z Zang (2015, MV. Russel Holst) is in februari 2020 in Deauville goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. In 2021 heeft het Zangersheide stamboek enkele nakomelingen van de hengst geregistreerd. Zijn sport- en fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cyrill DSP (2015, MV. Cellestial Oldbg) is in januari 2018 in München-Riem goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken. In mei 2018 heeft Cyrill in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 6,46 (7,44) punten voor de dressuur, 8,03 (7,77) punten voor het springen en 7,25 (7,76) punten voor zijn totale prestatie heeft behaald. Tussen haakjes zijn de gemiddelde punten vermeld van de 28 hengsten die de volledige test hebben afgewerkt. Cyrill heeft de test als 27e afgesloten.
Cyrill is tot en met 2018 beschikbaar geweest voor de fokkerij.

De hengst Follow the Music SF (MV. Baloubet du Rouet SF) is goedgekeurd door het Selle Français stamboek. Tot en met 2021 zijn van hem geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Foo Fighters in Live SF (2015, MV. Royal Feu SF) is goedgekeurd door het Selle Français stamboek. Tot en met 2021 zijn van hem geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Kingsboy S KWPN (2015, MV. Air Jordan Oldbg) is in maart 2018 in Lanaken goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. Tot en met 2021 zijn geen nakomelingen van Kingsboy S geregistreerd.

De hengst Main Cornet SWB (2015, MV. Cardento Holst) is in 2019 goedgekeurd door het Zweedse stamboek.
Het Zweedse stamboek meldt dat Main Cornet een charmante, harmonieus gebouwde hengst is die meer hengstuitdrukking zou moeten hebben. Hij heeft een aansprekend hoofd, een lichte hoofd-halsverbinding, een goed gevormde hals, voldoende diepte in de borst en romp, een enigszins weke rug en een hellend kruis. De voorbenen zijn fors gebouwd en de achterbenen zijn correct gebouwd. De stap is regelmatig en voldoende ruim, De hengst houdt in stap zijn rug stijf. De draf is regelmatig en energiek, maar de hengst zou de achterhand meer moeten onderbrengen. De galop is goed.
Bij het springen heeft de hengst een mooi ruggebruik en een goede beentechniek.
Het type van de hengst is gewaardeerd met een acht. Voor het hoofd, de hals en de romp en voor de kwaliteit van de benen zijn ook achten gegeven. De stap aan de hand is gewaardeerd met een 6,5 en de draf met een zeven. Onder het zadel zijn stap, draf en galop gewaardeerd met achtereenvolgens 6, 6,5 en 7,5. Voor de springtechniek is een negen gegeven en voor de aanleg als springpaard een zeven. Het Zweedse stamboek heeft in 2020 en 2021 veertien nakomelingen van Main Cornet geregistreerd.

De hengst Pallieter v/d N. Ranch BWP (2015, MV. Toulon BWP) is in 2019 goedgekeurd door het Zangersheide stamboek.
Het Zangersheide stamboek heeft in 2021 enkele nakomelingen van de hengst geregistreerd.
De hengst is vanaf 2018 door Louwei Joppen (NED) in de internationale springsport uitgebracht. In 2021 is een derde plaats behaald in Lier en een vierde in Kronenburg.

De hengst Petit Cornet v/d Rostal BWP (2015, MV. Diamant de Semilly SF) is in 2018 goedgekeurd door het BWP. Het stamboek heeft de hengst omschreven als een aansprekende rijtypische hengst die meer in het rechthoekmodel kan staan. Zijn hoofd heeft veel uitstraling. De hals is iets kort en iets verticaal aangezet. De schoft is lang. In de lendenpartij doet hij iets strak aan. Het kruis is kort en hellend. Het beenwerk heeft voldoende lengte en is droog. De hoeven zijn iets klein. Rechts vooraan is hij iets Vlaams (toontredend) gesteld. In de stap kan hij meer ruimte hebben. De draf is voldoende ruim met een voldoende gebruik van het achterbeen. In de galop is hij iets gespannen en heeft hij vaak kruisgalop. Op de bodem beweegt hij voldoende correct. Bij het springen In vrijheid heeft hij voldoende voorbeentechniek. Op de sprong mist hij iets lossigheid in de bovenlijn. Hij toont voldoende vermogen. Onder het zadel is de looplust en de Rittigkeit goed. Het mondgevoel is middelmatig. Zijn stap en draf zijn iets gespannen en minder ruim. In de galop heeft hij veel evenwicht. Bij het springen onder het zadel zet hij altijd kort aan de voet af. De voorbeentechniek is voldoende. Hij houdt zich iets gespannen boven de de sprong. Hij kan meer vermogen tonen. De genen van deze Petit Cornet v/d Rostal staan garant voor het leveren van springpaarden.
Eind 2021 waren van de hengst nog geen nakomelingen geregistreerd, De fokkerijprestaties van de hengst moeten worden afgewacht.

De hengst Calibor OS (2016, MV. Castino Holst) is in november 2018 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Na de keuring is de hengst in de aansluitende veiling voor € 40.000 verkocht. In de herfst van 2019 heeft hij in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Daarbij heeft hij een score van 7,94 punten behaald, waarmee hij van de 25 hengsten die het gehele onderzoek hebben afgewerkt op de 17e plaats is gekomen. Na het onderzoek heeft het Hannoveraanse stamboek de hengst goedgekeurd, maar in 2020 is Calibor niet meer beschikbaar gesteld voor de fokkerij.

De hengst Calibor Westf (2016, MV. For Pleasure Hann) is in november 2018 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Tot eind 2021 heeft Calibor geen eigen prestatietoetsen afgelegd, waardoor het waarschijnlijk is dat hij niet (meer) actief in de fokkerij is.

De hengst Caravaggio del Colle Hann (2016, MV. Kannan GFE KWPN) is in december 2018 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek.
De hengst heeft in het najaar van 2019 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Daarbij heeft hij 7,91 punten gekregen waarmee hij als 18e is geëindigd van de 25 hengsten die het onderzoek hebben afgemaakt. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Casanova di Talefra Z Zang (2016, MV. Cabrio van de Heffinck Holst) is goedgekeurd door het Elite stamboek voor Ierse en Europese Sportpaarden, maar van de hengst zijn geen nakomelingen bekend.

De hengst Castlefield Cornet Holst (2016, MV. Diarado Holst) is in november 2018 in Redefin goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. Tot en met 2021 heeft de hengst niet deelgenomen aan een eigen prestatietoets, waardoor aangenomen kan worden dat hij in Duitsland niet actief is in de fokkerij. Er zijn geen nakomelingen van hem bekend.

De hengst Caytens Hann (2016, MV. Stakkato Hann) heeft in april 2019 in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Hij heeft daarbij 7,29 (7,85) punten voor de dressuur behaald, 9,43 (7,29) punten voor het springen en 8,48 (7,73) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 31  hengsten die de test hebben afgewerkt. Caytens heeft de test als winnaar afgesloten. Eind april 2019 heeft het Hannoveraanse stamboek Caytens goedgekeurd voor de fokkerij.
In februari 2020 heeft Caytens in Münster-Handorf deelgenomen aan een driedaagse sporttest. Daarbij heeft hij een score van 8,30 punten behaald waarmee hij gedeeld negende van de achttien deelnemende hengsten is geworden.
Caytens is tot en met 2020 door het Landgestüt in Celle beschikbaar gesteld voor de fokkerij. Tot eind 2021 zijn van de hengst geen fokmerries of wedstrijdpaarden geregistreerd.

De hengst Cherubin Westf (2016, MV. Balou du Rouet Oldbg) is in 2019 op de Oostenrijkse hengstenkeuring goedgekeurd en uitgeroepen tot kampioen van de springhengsten. In 2020 is de hengst niet meer in Oostenrijk beschikbaar voor de fokkerij.

De hengst Coco Khal Drogo Hann (2016, MV. Argentinus Hann) is in oktober 2018 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. Tot eind 2021 heeft de hengst niet deelgenomen aan een prestatietoets, waardoor aangenomen kan worden dat hij niet (meer) actief is in de fokkerij. Van de hengst zijn geen nakomelingen belend.

De hengst Colcannon Holst (2016, MV. Contender Holst) is in november 2018 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. In de na de keuring gehouden veiling is Colcannon voor € 135.000 verkocht. In april 2019 heeft Colcannon in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Daarbij heeft hij 7,09 (7,41) punten voor de dressuur behaald, 8,60 (7,85) punten voor het springen en 7,98 (7,80) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 35 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Colcannon heeft de test als 12e afgesloten.
In april 2021 heeft Colcannon in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest voor springhengsten, waar hij is gewaardeerd met 8,29 punten. De vijftien hengsten die de gehele test hebben afgewerkt zijn gemiddeld gewaardeerd met 8,31 punten. Colcannon heeft de test als zevende afgesloten.

De hengst Come-On van Eecklegem Z Zang (2016, MV. Diamant de Semilly SF) is in 2019 goedgekeurd door het BWP.
Het BWP heeft over de hengst gemeld dat Come-On van Eecklegem Z een rijtypische jeugdige hengst is die goed in het rechthoekmodel staat. De hals is goed gevormd en heeft voldoende lengte. De schoft is lang en goed gelegen. De rug is goed van lengte en bespiering. De achterhand is voldoende ontwikkeld. Het beenwerk is goed ontwikkeld en correct gesteld. Hij heeft goede lengte in het beenwerk. De hoeven zijn goed. De stap is vlot en ruim. De draf is soepel met veel ruimte en stuwing. De galop is ruim en goed gesprongen. Op de harde bodem beweegt hij ruim en met veel afdruk. Bij het vrij springen laat hij kwaliteit zien. Hij springt met een prima techniek. Het lichaamsgebruik is voldoende. Hij toont veel vermogen. De tweede dag gaf hij een iets mindere indruk. Onder het zadel is de looplust goed. Bij ontspanning is de Rittigkeit goed. Het mondgevoel is matig en de hengst schudt vaak met het hoofd. De stap en draf zijn ruim en soepel. De galop is ruim. In de springproef is Come-One van Eecklegem Z aanvankelijk wat te veel vooruit. Hij werkt vaak tegen het bit. In het parcours laat hij een beter lichaamsgebruik zien. Hij toont een goed vermogen.
Come-On van Eecklegem is een rijtypische jeugdige hengst die met het bloed van Cornet Obolensky en de moederlijn van First Class van Eecklegem potentieel biedt.
In 2021 heeft het BWP twee nakomelingen van de hengst geregistreerd en het Zangersheide stamboek één.

De hengst Condoctro KWPN (2016, MV. Indoctro KWPN) is in november 2018 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In april 2019 heeft de hengst in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Daarbij heeft hij 7,29 (7,41) punten voor de dressuur behaald, 8,73 (7,85) punten voor het springen en 8,15 (7,80) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 35 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Condoctro heeft de test als vierde afgesloten.
Na afloop van de test heeft het Hannoveraanse stamboek Condoctro goedgekeurd.
In maart 2020 heeft Condoctro in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij een score van 8,56 punten heeft behaald. Van de 18 deelnemers is Condoctro als derde geëindigd.
De fokkerijprestaties van Condoctro moeten worden afgewacht.
In 2022 is Condoctro voor de fokkerij beschikbaar bij stoeterij Sprehe in Löningen- Benstrup.

De hengst Congratulation OS (2016, MV. Diarado Holst) is in november 2018 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. In de na de keuring gehouden veiling is Congratulation voor € 80.000 van eigenaar gewisseld. Tot en met 2021 heeft de hengst in Duitsland niet deelgenomen aan een eigen prestatietoets, waaruit mag worden opgemaakt dat Congratulation niet (meer) actief is in de fokkerij.

De hengst Coquetto Holst (2016, MV. Casquetto Holst) is in november 2018 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. In de veiling, die na afloop van de keuring is gehouden, is Coquetto verkocht voor € 115.000. In april 2019 heeft Coquetto deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen in Schlieckau, Daarbij heeft hij 6,84 (7,41) punten voor de dressuur behaald, 8,53 (7,85) punten voor het springen en 7,80 (7,80) punten voor zijn totale prestatie, Coquetto heeft de test als 15e beëindigd. Na afloop van de test heeft het Hannoveraanse stamboek Coquetto goedgekeurd.
In maart 2020 heeft Coquetto in Verden meegedaan aan een driedaagse sporttest, waarbij hij 8,09 punten heeft behaald. Van de achttien deelnemende hengsten is Coquetto daarmee 12e geworden. In februari 2021 heeft hij in Münster-Handorf aan een tweede driedaagse sporttest deelgenomen, waarbij hij is gewaardeerd met 8,91 punten.  De achttien hengsten die de volledige test hebben afgewerkt zijn gemiddeld gewaardeerd met 8,55 punten. Coquetto heeft de test als vierde afgesloten. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.
In augustus 2021 heeft Coquette in Warendorf deelgenomen aan het “Bundeschampionat” voor vijfjarige springpaarden en in september 2021 is hij door Hannes Ahlmann (GER) in Lanaken uitgebracht in het wereldkampioenschap voor vijfjarige springpaarden. Ereplaatsen zijn daarbij niet behaald.

De hengst Corcento Hann (2016, MV. Cento Holst) is in oktober 2018 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. In het najaar van 2020 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Hij heeft daarbij 8,48 punten behaald. Aan het onderzoek hebben 36 hengsten deelgenomen en die zijn gemiddeld gewaardeerd met 8,24 punten. Corcento heeft het onderzoek als negende beëindigd.
De fokkerijprestaties van Corcento moeten worden afgewacht.

De hengst Cordento DWB (2016, MV. Cardento Holst) is in maart 2019 in Herning goedgekeurd en geprimeerd. Cordento is alleen in 2019 beschikbaar geweest voor de fokkerij. De Horsetelex database noemt één nakomeling

De hengst Corneo TF Westf (2016, V. For Keeps Hess) is in november 2018 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In april 2019 heeft hij in Adelheidsdorf deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 6,25 (7,63) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,13 (7,76) punten voor het springen en 7,28 (7,88) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 29 hengsten die de volledige test hebben afgewerkt. Corneo TF heeft de test als 25e afgesloten.
Corneo TF is tot en met 2019 beschikbaar geweest voor de fokkerij.
Zowel in 2020 als in 2021 heeft Corneo TF in Münster-Handorf deelgenomen aan een driedaagse sporttest. In 2020 heeft hij 8,07 punten behaald. De gemiddelde waardering van de achttien hengsten die aan de test hebben deelgenomen bedroeg 8,44 punten. Corneo TF heeft de test als dertiende beëindigd.
In 2021 is Corneo TF gewaardeerd met 8,25 punten, waarbij de achttien hengsten die de volledige test hebben afgewerkt gemiddeld zijn gewaardeerd met 8,55 punten. Corneo TF is als veertiende geëindigd.

De hengst Comerado VDL KWPN (2016, MV. Indorado Holst) heeft in 2019 op de hengstenkeuring van het KWPN de tweede bezichtiging gehaald en is in maart 2019 in Ermelo goedgekeurd door het NRPS. De hengst is verkocht aan de Kylemore stoeterij in Loughrea in Ierland. Zijn eventuele fokkerijresultaten moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet King White Westf (2016, MV. World Way Westf) is in 2018 in Oekraïne goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In het najaar van 2019 heeft
de hengst in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten van 50 dagen. Daarbij heeft hij 8,01 punten behaald waarmee hij ex aequo zevende is geworden van de 20 hengsten die aan het onderzoek hebben deelgenomen. Na afloop van het onderzoek heeft het Brandenburgse stamboek de hengst goedgekeurd. Zijn prestaties in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Cero Westf (2016, MV. Cero I Holst) is in november 2018 in Zweibrücken goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken. De hengst heeft in het najaar van 2019 in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen. Daarbij heeft hij 7,96 punten behaald, waarmee hij van de 20 deelnemende hengsten op de tiende plaats is geëindigd. In maart 2021 heeft het Hannoveraanse stamboek Cornet’s Cero tijdens een keuring in Riedtstadt goedgekeurd. Zijn fokkerijresultaten moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Edition Hann (2016, MV. Clapton Oldbg) is in oktober 2018 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. In april 2019 heeft de hengst in Adelheidsdorf deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 7,30 (7,63) punten voor de dressuur heeft behaald. 9,48 (7,76) punten voor het springen en 8,50 (7,88) punten voor de totale prestatie. Cornet’s Edition is bij het vrij springen gewaardeerd met 10,0 (8,16) punten. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 29 hengsten die de volledige test hebben afgewerkt. Cornet’s Edition is daarbij als vierde geëindigd. In december 2019 heeft het Oldenburg-International stamboek de hengst goedgekeurd.
In maart 2020 heeft de hengst in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest voor springhengsten, waarbij hij 8,83 punten heeft gescoord en de eerste plaats van 18 deelnemende hengsten heeft behaald.
In april 2021 is in Verden aan de tweede driedaagse sporttest deelgenomen, waarbij de hengst tijdens de test door de eigenaar is teruggetrokken. Eind augustus/begin september 2021 is in Münster-Handorf opnieuw aan een sporttest deelgenomen. Aan die test is deelgenomen door vijf hengsten, waaronder vier zonen van Cornet Obolensky. Cornet’s Edition is gewaardeerd met 8,66 punten en was daarmee de beste van de vijf deelnemers.
De hengst is ook door het Westfaalse-, het Duitse Sportpaarden- en het  Zangersheide stamboek geaccepteerd voor de fokkerij.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Quaprice Zang (2016, MV. Quaprice Bois Margot Holst) is in .januari 2019 in München-Riem goedgekeurd door de Zuidduitse stamboeken en in april 2019 in Elmshorn door het Holsteinse stamboek.
In september 2019 heeft de hengst in Adelheidsdorf deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 7,21 (7,93) punten heeft behaald voor de dressuur, 9,45 (7,80) punten voor het springen en 8,35 (7,97) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 25 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Cornet’s Quaprice heeft de test als gedeeld zevende beëindigd.
In maart 2020 heeft hij in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest voor springhengsten, waarbij hij een score van 8,16 punten heeft behaald. Hij is daarmee als elfde van de achttien deelnemende hengsten geëindigd.
Eind augustus/begin september 2021 is in Münster-Handorf opnieuw aan een sporttest deelgenomen. Aan de test is deelgenomen door vijf hengsten, waaronder vier zonen van Cornet Obolensky. Cornet’s Quaprice is gewaardeerd met 8,22 punten en was daarmee de tweede van de vijf deelnemers.
Ook het Oldenburg-International-, het Hannoveraanse- en het Westfaalse stamboek hebben Cornet’s Quaprice goedgekeurd of erkend voor hun fokkerij.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Sandro Z Zang (2016, MV. Sandro Boy Oldbg) is in november 2018 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Na de keuring is de hengst via een veiling voor € 32.000 verkocht. Tot en met 2021 heeft de hengst niet deelgenomen aan een eigen prestatietoets, waardoor aangenomen mag worden dat hij niet (meer) actief is in de fokkerij.

De hengst Cornetaro Holst (2015, MV. Contenaro Holst) is in november 2018 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek en daarna in de aansluitende veiling voor € 50.000 verkocht. De hengst heeft in de herfst van 2019 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen. Daarbij is hij gewaardeerd met 8,69 punten, waarmee hij van de 25 hengsten die het onderzoek hebben afgemaakt, als achtste is geëindigd. Na afloop van het onderzoek heeft het Hannoveraanse stamboek Cornetaro goedgekeurd voor de fokkerij en in juli 2020 heeft het Oldenburg-International stamboek hem erkend.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Coropeggio Westf (2016, MV. Arpeggio Westf) is in november 2019 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. In mei 2020 heeft de hengst in Adelheidsdorf deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen waarbij hij 6,89 (7,66) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,05 (7,57) punten voor het springen en 7,55 (7.77) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de negentien hengsten die aan de test hebben meegedaan. Coropeggio is als gedeeld 13e geëindigd.
In september 2020 en eind augustus/begin september 2021 heeft Coropeggio in Münster-Handorf twee keer aan een driedaagse sporttest deelgenomen. Bij de eerste sporttest is hij gewaardeerd met 8,74 punten, waarmee hij tweede is geworden van de negen deelnemende hengsten.
Aan de tweede test is deelgenomen door vijf hengsten, waaronder vier zonen van Cornet Obolensky. Coropeggio is daarbij gewaardeerd met 8,21 punten, waarmee hij derde van de vijf deelnemers is geworden.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cotton Eye Joe VH Karteveld Z Zang (2016, MV. Topas KWPN) is in 2019 goedgekeurd door het SBS. Tot en met 2021 heeft het SBS geen nakomelingen van de hengst geregistreerd. Het BWP heeft acht nakomelingen in het veulenboek vastgelegd.

De hengst Crime is Colin Holst (2016, MV. Acobat II Holst) is in november 2018 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. Na de keuring is hij op de aansluitende veiling voor € 70.000 verkocht. Hij heeft in september 2019 in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een veertiendaagse aanlegtest. Daarbij heeft hij 7,25 (7,63) punten voor de dressuur gekregen, 9,05 (8,33) punten voor het springen en 8,15 (8.09) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 16 hengsten die de test hebben afgemaakt. Crime is Colin is als zevende geëindigd. In februari 2020 heeft de hengst in Münster-Handorf deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij 8,76 punten en een zesde plaats van de achttien deelnemende hengsten heeft gescoord.
In april 2021 heeft Crime is Colin in Verden aan een tweede driedaagse sporttest deelgenomen. Daarbij is hij gewaardeerd met 8,55 punten, waarmee hij vierde is geworden van de vijftien hengsten die de test hebben afgewerkt.
Zijn fokkerijresultaten moeten worden afgewacht.

De hengst Galb DXB SF (2016, MV. Cassini I Holst) is goedgekeurd door het Selle Français stamboek, maar tot en met 2021 zijn van de hengst in Frankrijk geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Garou des Forest SF (2016, MV. Ogano Sitte SBS) is in februari 2019 in Deauville goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. In 2021 heeft het Zangersheide stamboek tenminste twee nakomelingen van de hengst geregistreerd,

De hengst Goliath d’Alba SF (2016, MV. Kannan GFE KWPN) is in 2019 goedgekeurd door het Selle Français stamboek. Zijn fokkerijresultaten moeten worden afgewacht. Tot en met 2021 zijn geen nakomelingen van de hengst geregistreerd.

De hengst Guepard de Chalusse SF (2016, MV. Vigo d’Arsouilles BWP) is in november 2018 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Hij heeft in mei 2019 in Schlieckau deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Daarbij heeft hij 6,59 (7,24) punten voor de dressuur behaald, 8,25 (7,77) punten voor het springen en 7,55 (7,59) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 28 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Guepard de Chalusse is op de 17e plaats geëindigd.
In februari 2021 heeft hij in Münster-Handorf deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij 8,36 punten heeft behaald. Achttien hengsten hebben de volledige test afgewerkt en daarvan is Guepard de Chalusse ex aequo op de tiende plaats geëindigd. De fokkerijresultaten van de hengst moeten worden afgewacht.

De hengst Le Quornet STN SF (2016, MV. Dakota VDL KWPN) is goedgekeurd door het KWPN, dat de hengst heeft omschreven als een royaal ontwikkelde, hoogbenige, aansprekende en jeugdige hengst die goed in het rechthoekmodel staat. De hengst heeft een snoekshoofd. De nek is goed van lengte met een lichte hoofd-halsverbinding. De hals is goed van vorm, goed van lengte en ruim voldoende van bespiering. De schouder is goed van lengte en een fractie steil van ligging. De schoft is goed ontwikkeld en goed van lengte. De rug is goed van lengte en voldoende bespierd. De lendenen zijn lang en matig aangesloten. De croupe is goed van ligging, voldoende van lengte en voldoende van bespiering. De broekspier zou langer door moeten lopen. Het voorbeen is van terzijde gezien correct gesteld en van voren gezien licht frans gesteld. Het achterbeen is correct gesteld. De koten zijn goed van lengte en correct gesteld. Het fundament is wat teer en goed van kwaliteit. De voeten zijn voldoende ontwikkeld, voldoende van vorm en ruim voldoende van kwaliteit. De verzenen zijn ruim voldoende ontwikkeld.
Le Quornet is in februari 2019 door het KWPN uitgenodigd om aan het verrichtingsonderzoek deel te nemen. Hij heeft daarop in april en mei 2019 in Ermelo deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 (46) dagen.
Daarover is door het KWPN gerapporteerd dat Le Quornet STN een eerlijke, betrouwbare, fijn te rijden hengst is met een goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is voldoende tot ruim voldoende van ruimte en souplesse. De draf is lichtvoetig en voldoende tot ruim voldoende van ruimte. In beweging heeft de hengst een goede houding en een goede balans. De galop is lichtvoetig, actief met een goede ruimte en veel tot zeer veel balans. Le Quornet STN springt zeer goed met het lichaam naar boven met goede tot zeer goede reflexen en veel lichaamsgebruik. Op de sprong is het voorbeen vaak iets open. De heup wordt op de sprong goed naar boven gebracht maar zou de hoek in het spronggewricht meer moeten openen. Le Quornet STN lijkt voorzichtig en toont veel tot zeer veel vermogen. Als springpaard heeft Le Quornet STN veel tot zeer veel aanleg en geeft hij zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel.
De prestaties van Le Quornet STN zijn gewaardeerd met een 6,5 voor zowel de stap als de draf, een acht voor de houding en balans en een 8,5 voor de galop. Voor de springtechniek is een acht gegeven terwijl de reflexen, het vermogen, de rijdbaarheid, de instelling en de aanleg als springpaard allemaal gewaardeerd zijn met 8.5 punten.
Het onderzoek is door negen hengsten volledig afgewerkt en daarvan is Le Quornet SRN tweede geworden.
Na afloop van het onderzoek heeft het KWPN Le Quornet STN goedgekeurd voor de fokkerij en ingeschreven in het stamboek. Verwacht wordt dat Le Quornet STN maat en springkwaliteit kan toevoegen en de galoppade kan verbeteren in de springpaardenfokkerij. I
n 2020 en 2021 heeft het KWPN in totaal zeven veulens van de hengst geregistreerd. In 2022 is alleen diepvriessperma van de hengst beschikbaar.

De hengst Levanto KWPN (2016, MV. Triomphe de Muze BWP) is in november 2018 in Redefin goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. Tot en met 2021 heeft de hengst niet deelgenomen aan een eigen prestatietoets. Omdat ook dekadvertenties ontbreken is het aannemelijk dat de hengst niet (meer) beschikbaar is voor de fokkerij.

De hengst Qornet vd Bisschop BWP (2016. MV. Kashmir van Schuttershof SBS) is in 2019 goedgekeurd door het BWP. Dat heeft Qornet vd Bisschop omschreven als een rijtypische hengst die over veel uitstraling beschikt. Hij staat goed in het rechthoekmode en heeft een aansprekend front met een mooi hoofd en goede halsvorm. De schoft-schouderpartij is goed. In het middenstuk is hij iets diep. De achterhand is goed gespierd. Het beenwerk is droog en met goed bot. Het beenwerk is correct gesteld. De voeten zijn voldoende groot. Zijn stap is vlot en ruim. Hij draaft soepel met goede ruimte en afdruk. De galop is ruim en met evenwicht. Op de harde bodem is de stap iets kort en heeft de draf wel ruimte en afdruk. Bij het vrij springen is hij onwennig op de eerste sprongen van het lijntje. Hij springt met voldoende voorbeentechniek. Hij houdt het hoofd wat hoog op de sprong en landt snel. Hij toont voldoende vermogen. Onder het zadel is de looplust en de Rittigkeit goed tot zeer goed. Het mondgevoel is middelmatig. In de bewegingen kan hij iets beter schakelen. De stap en draf zijn goed. De galop is ruim maar mist wat lossigheid. In het lijntje springt hij met veel reactie en een goed lichaamsgebruik. Bij het springen van het parcours is hij wisselend en mist hij Rittigkeit. Hij kan meer door het lichaam springen en zijn sprong beter afwerken. Hij toont voldoende vermogen. Qornet vd Bisschop is een mooie verschijning die over goede springgenen beschikt.
Het BWP heeft in 2021 zeven nakomelingen van Qornet vd Bisschop geregistreerd.

De hengst Cahil Holst (2017, V. Contender Holst) is in november 2019 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek en uitgeroepen tot kampioen van de keuring.
In september 2020 heeft Cahil in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen waarbij hij 7,35 (7.28) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,78 (8,11) punten voor het springen en 8,25 (7,83) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 25 hengsten die aan de eindbeoordeling hebben deelgenomen. Cahil is ex aequo als vijfde geëindigd.
In april 2021 heeft Cahil in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij is gewaardeerd met 8,22 punten. De vijftien deelnemende hengsten zijn gemiddeld gewaardeerd met 8,02 punten. Cahil heeft de test als derde beëindigd.
Na afloop van de test heeft het Hannoveraanse stamboek Cahil goedgekeurd.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Campino Hann (2017, MV. Cassini II Holst) is in november 2019 in Redefin goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. Tot en met 2021 heeft de hengst niet deelgenomen aan een eigen prestatietoets. Waarschijnlijk is hij niet (meer) beschikbaar is voor de fokkerij.

De hengst Captain Müller MT Westf (2017, MV. Gaillard de la Pomme BWP) is in november 2019 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek en uitgeroepen tot reserve-kampioen van de springhengsten. In de na afloop van de keuring gehouden veiling is Captain Müller voor € 87.000 verkocht.
In september 2000 heeft de hengst in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 7,71 (7,28) punten heeft behaald voor de dressuur, 8,83 (8,11) punten voor het springen en 8,28 (7,83) punten voor zijn totale prestatie. Captain Müller MT heeft de test als vierde beëindigd.
In april 2021 heeft hij in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij 8,17 punten heeft gescoord. De vijftien aan de test deelnemende hengsten hebben gemiddeld 8,02 gescoord. Captain Müller heeft de test als vierde afgesloten.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Chicago Z Zang (2017, MV. Diamant de Semilly SF) is in maart 2020 in Herning goedgekeurd door het Deense stamboek, maar is niet actief geweest in de Deense fokkerij.

De hengst Codarco Holst (2017, MV. Darco BWP) is goedgekeurd door het Slowaakse stamboek. Over zijn fokkerijprestaties is geen informatie beschikbaar.

De hengst Condios CC Z Zang (2017, MV. Diarado Holst) is in november 2019 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek en in februari 2020 in Lanaken door het Zangersheide stamboek. In 2021 heeft het Zangersheide stamboek meerdere nakomelingen van Condios CC Z geregistreerd.

De hengst Cordento II DWB (2017, MV. Cardento Holst) is in maart 2020 in Herning voor één jaar goedgekeurd door het Deense stamboek. In het najaar van 2020 heeft hij in Tørring deelgenomen aan een aanlegtest van 35 dagen. Het Deense stamboek heeft daarover gerapporteerd dat Cordento II een zeer goed temperament en een goed karakter heeft. Hij is gemakkelijk te berijden en werkt positief en gewillig. De galop is gemakkelijk verstelbaar, ruim en goed uitgebalanceerd. Hij springt soepel en attent met een geweldig overzicht, een krachtige afzet, een zeer goede techniek en hij is voorzichtig. Zijn wedstrijdeigenschappen bij het springen zijn uitstekend.
De galop en de rijdbaarheid van de hengst zijn beide gewaardeerd met een 8,5; de techniek met 9,75 en het vermogen met een negen.
Al springpaard heeft hij zeer veel aanleg. In maart 2021 heeft het Deense stamboek Cordento II voor meerdere jaren goedgekeurd. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet Animo Zang (2017, MV. Animo KWPN) heette oorspronkelijk Chess vd Berghoeve Z Zang. De hengst is in november 2019 in Neustadt/Dosse goedgekeurd door het Duitse Sportpaarden stamboek en heeft toen zijn nieuwe naam gekregen. Hij heeft in september 2020 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 6,44 (7,66) punten voor de dressuur heeft behaald, 8,18 (7,64) punten voor het springen en 7,55 (7,79) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 36 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Cornet Animo heeft de test als 23e afgesloten. Na de test heeft het Hannoveraanse stamboek Cornet Animo goedgekeurd.
In april 2021 heeft Cornet Animo in Verden deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waar hij 7,98 punten heeft behaald en achtste van vijftien deelnemende hengsten is geworden. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Braveheart Westf (2017, MV. Coronino Holst) is in december 2019 in Kreuth goedgekeurd door het ZfdP.
In september 2020 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 7,39 (7,28) punten heeft behaald voor de dressuur, 8,63 (8,11) punten voor het springen en 8,13 (7,83)punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de  25 hengsten die aan de eindbeoordeling hebben deelgenomen. Cornet’s Braveheart heeft de test als achtste afgesloten. In februari 2021 en februari 2022 heeft hij in Münster-Handorf twee keer deelgenomen aan een driedaagse sporttest. In 2021 is hij met 7,37 punten 17e en laatste van de zeventien deelnemende hengsten geworden en in 2022 is hij met 7,92 punten zesde van de zeven deelnemende hengsten geworden.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Carpaccio Zang (2017, MV. Carpaccio Holst) is in november 2019 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. De hengst heeft in de herfst van 2020 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen. Daarbij heeft hij 8,68 punten behaald en is daarmee vijfde geworden van de 35 hengsten die het volledige onderzoek hebben afgewerkt. Na afloop van het onderzoek heeft het Hannoveraanse stamboek Cornet’s Carpaccio goedgekeurd en in december 2020 heeft het Westfaalse stamboek de hengst erkend. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Darco OS (2017, MV. Darco BWP) heette eerst Chilli Boy Maxx OS (2017). Onder de nieuwe naam is de hengst in november 2019 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. De hengst heeft in de herfst van 2020 in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen. Daarbij heeft hij 8,55 punten behaald en is daarmee achtste geworden van de 35 hengsten die het volledige onderzoek hebben afgewerkt.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Pleasure VDL Hann (2017, MV. For Pleasure Hann) is in oktober 2019 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek. In de herfst van 2020 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen. Hij heeft daarbij 8,34 punten behaald en is in het onderzoek ex aequo 17e geworden van de 36 hengsten die aan het onderzoek hebben deelgenomen.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Coruche-H OS (2017, MV. I’m Special de Muze BWP) is in november 2019 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Coruche-H is tot en met 2020 beschikbaar geweest voor de fokkerij.

De hengst Crown Prince Hann (2017, MV. Diamant de Semilly SF) heette oorspronkelijk Cornets Diamant Hann. De hengst is in oktober 2019 in Verden goedgekeurd door het Hannoveraanse stamboek en heeft daarbij zijn nieuwe naam gekregen. In september 2020 heeft hij Neustadt/Dosse meegedaan aan een aanlegtest van veertien dagen, waarbij hij 7,33 (7,28) punten voor de dressuur heeft behaald, 7,98 (8,11) punten voor het springen en 7,75 (7,83) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 25 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Crown Prince heeft de test als 14e beëindigd. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Happy Livity SF (2017, MV. Querlybet Hero SF) is in februari 2020 in St.-Lô goedgekeurd door het Selle Français stamboek. Tot en met 2021 is Happy Livity in Frankrijk niet actief geweest in de fokkerij.

De hengst Helios d’Helby SF (2017, MV. Carthago Holst) is in december 2020 goedgekeurd door het Selle Français stamboek. In 2021 zijn 153 merries geïnsemineerd met sperma van Helios d’Helby.

De hengst Hoover de Hus SF (2017, MV. Diamant de Semilly SF) is goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. In 2021 zijn in Frankrijk twee merries met sperma van Hoover de Hus geïnsemineerd.

De hengst Hornet des Granges SF (2017, MV. Kashmir van Schuttershof SBS) is in februari 2020 in St.-Lô goedgekeurd door het Selle Français stamboek. In 2020 zijn in Frankrijk 19 merries geïnsemineerd met zijn sperma en daaruit zijn in 2021 elf door het Selle Français stamboek geregistreerde veulens geboren.

De hengst Mister Hornet DDH SF (2017, MV. Quarnac du Mesnil SF) is in februari 2020 door het KWPN uitgenodigd om deel te nemen aan het verrichtingsonderzoek. Mister Hornet is door het KWPN omschreven als een voldoende ontwikkelde hengst die ruim voldoende in het rechthoekmodel. De hengst heeft een iets lang hoofd en een iets zware hoofd-halsverbinding. De hals is horizontaal aangezet, voldoende van lengte en een onderhals. De schouder is goed van lengte en goed van ligging. De schoft is goed ontwikkeld en goed van lengte. De rug is ruim voldoende van lengte en goed bespierd. De lendenen zijn goed bespierd en goed aangesloten. De croupe is goed van ligging, goed van lengte en goed van bespiering. De broekspier is goed van lengte. Het voorbeen is van terzijde gezien correct gesteld en van voren gezien correct gesteld. Het achterbeen is iets steil gesteld. De koten zijn goed van lengte en iets steil gesteld. Het fundament is voldoende ontwikkeld en goed van kwaliteit. De voeten zijn goed ontwikkeld, goed van vorm en goed van kwaliteit. De verzenen zijn goed ontwikkeld.
In het najaar van 2020 heeft hij daarop in Ermelo meegedaan een aan verrichtingsonderzoek van 21 dagen. Over zijn prestaties is gerapporteerd dat hij een eerlijke en betrouwbare hengst is met een goede tot zeer goede instelling. Hij heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De hengst heeft de tong vaak uit de mond. De stap is voldoende tot ruim voldoende van ruimte. De draf is voldoende tot ruim voldoende van ruimte en souplesse. De galop is lichtvoetig en goed van ruimte, afdruk en balans. In beweging gaat de hengst op de voorhand en heeft een ruim voldoende balans. Mister Hornet DDH springt heel vlug van de grond met veel lichaamsgebruik. De hengst springt met een goede voorbeentechniek. De sprong achter wordt heel goed afgemaakt. Mister Hornet DDH lijkt heel voorzichtig en toont veel tot zeer veel vermogen. Als springpaard heeft Mister Hornet DDH zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een heel goed gevoel.
Zijn prestaties zijn gewaardeerd met een 6,5 voor de stap, een 6,5 voor de draf, een 6,5 voor de houding en balans en een acht voor de galop. De reflexen, de techniek en de rijdbaarheid zijn alle drie gewaardeerd met een negen; het vermogen met een 9,5, de instelling met een acht en de aanleg als springpaard met een negen.
Aan het verrichtingsonderzoek in 2020 hebben 27 springhengsten deelgenomen, waarvan er 17 aan de eindbeoordeling hebben deelgenomen en zijn goedgekeurd voor de fokkerij. In puntenaantal is Mister Hornet DDH als derde geëindigd.
Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Montevideo VDL KWPN (2017, MV. Indoctro Holst) is op de hengstenkeuring van het KWPN in 2020 geprimeerd en uitgenodigd om aan het verrichtingsonderzoek deel te nemen. Hij heeft daarop in november 2020 in Ermelo deelgenomen aan een aanlegtest van drie weken, maar dat heeft niet geleid tot een goedkeuring door het KWPN. Vervolgens is de hengst in maart 2021 in Flyinge goedgekeurd door het Zweedse stamboek. Het Zweedse stamboek heeft daarover gemeld dat Montevideo VDL een mooie, elegante, lang gelijnde en goed gespierde hengst is. Hij heeft een klein expressief hoofd, een goed gevormde hals, een lange schoft en een  zeer goed gespierd, licht hellend kruis. De voorbenen zijn tamelijk strak met iets smalle hoeven en hoge verzenen. De stap is actief maar kort. De draf is lichtvoetig.
Het type van de hengst is gewaardeerd met een negen, het hoofd, de hals en de romp eveneens met een negen; de kwaliteit van de benen met een 7,5, de stap met een zes en de draf met een zeven.
Onder het zadel is de stap kort maar wel energiek. De draf is regelmatig, maar kort en de galop is krachtig en heeft voldoende ruimte en veel balans. De stap is gewaardeerd met een 6,5, de draf met een zes en de galop met een acht.
De testruiters hebben het springen van de hengst gemiddeld gewaardeerd met een acht. Opgemerkt is dat Montevideo VDL goed voorwaarts springt en achter de sprong goed afmaakt. Hij taxeert goed, heeft snelle reflexen en is attent en moedig.
De fokkerijprestaties van Montevideo VDL moeten worden afgewacht.

De hengst Mr. Cornet de Regor Zang (2017, MV. Kannan GFE KWPN) is in het voorjaar van 2021 door het KWPN uitgenodigd om aan het verrichtingsonderzoek deel te nemen.
Het KWPN heeft de hengst beschreven als een ruim voldoende ontwikkelde hengst die ruim voldoende in het rechthoekmodel staat. De hengst heeft een sprekend hoofd. De nek is ruim voldoende van lengte met een correcte hoofd-halsverbinding. De hals is voldoende van vorm, voldoende van lengte en voldoende van bespiering. De schouder is ruim voldoende van lengte en voldoende van ligging. De schoft is goed ontwikkeld en ruim voldoende van lengte. De rug is ruim voldoende van lengte en voldoende bespierd. De lendenen zijn voldoende bespierd en zouden meer aangesloten moeten zijn. De croupe is hellend van ligging, voldoende van lengte en voldoende van bespiering. De broekspier is voldoende van lengte. Het voorbeen is van terzijde gezien correct gesteld en van voren gezien frans gesteld. Het achterbeen is sabelbenig gesteld. De koten zijn goed van lengte en correct gesteld. Het fundament is ruim voldoende ontwikkeld en goed van kwaliteit. De voeten zijn goed ontwikkeld, ruim voldoende van vorm en ruim voldoende van kwaliteit. De verzenen zijn goed ontwikkeld.
Mr. Cornet de Regor heeft in het voorjaar van 2021 in Ermelo deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek voor springhengsten. Van de elf deelnemende hengsten is hij daarbij als tweede geëindigd.
Over zijn prestaties tijdens het onderzoek is gemeld dat hij een eerlijke en goed te rijden hengst met een goede instelling is. Hij heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is ruim voldoende van ruimte en souplesse. De draf is voldoende van ruimte en voldoende krachtig. In beweging heeft de hengst ruim voldoende tot een goede houding en balans. De galop is actief met een goede ruimte en buiging in het achterbeen, een goede balans waarbij de hengst wisselend changeert. Mr. Cornet De Regor springt zeer goed met het lichaam naar boven met zeer goede reflexen en veel lichaamsgebruik. Mr. Cornet De Regor springt met een goede beentechniek. Mr. Cornet De Regor lijkt heel voorzichtig en toont veel tot zeer veel atletisch vermogen en overzicht. Als springpaard heeft Mr. Cornet De Regor zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een heel goed gevoel.
De prestaties van Mr. Cornet de Regor zijn gewaardeerd met zevens voor de stap en de draf, een 7,5 voor de houding en balans en een 8.5 voor de galop. Voor zijn reflexen heeft de hengst een 9,5 ontvangen en voor zowel de techniek als voor het vermogen heeft hij een 8,5 gescoord. De rijdbaarheid en de instelling zijn beiden gewaardeerd met een acht en de aanleg als springpaard met een negen.
Na afloop heeft het KWPN Mr. Cornet de Regor goedgekeurd voor de fokkerij en ingeschreven in het stamboek. Verwacht wordt dat de hengst springkwaliteiten en met name de reflexen kan toevoegen aan de springpaardenfokkerij.
Het KWPN heeft in 2021 vier hengstveulens en één merrieveulen geregistreerd en het Zangersheide stamboek heeft in 2021 één nakomeling van de hengst geregistreerd.

De hengst Rainbow van ‘t Zorgvliet BWP (2017, MV. Vagabond de la Pomme SBS) is in februari 2020 in Lanaken goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. In 2021 heeft het Zangersheide stamboek enkele veulens geregistreerd.

De hengst Rockit-K van ‘t Kattenheye BWP (2017. MV. Kannan GFE KWPN ) is in 2020 goedgekeurd door het BWP. In 2021 heeft het BWP tien veulens van de hengst geregistreerd.

De hengst C Nobel Z Zang (2018, MV. Quick Star SF) is in februari 2021 op een keuring in Deauville goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. Zijn fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Casalensky Holst (2018, MV. Casall Holst) is in het voorjaar van 2021 in Herning goedgekeurd door het Deense stamboek en heeft vrijwel aansluitend aan de keuring deelgenomen aan een aanlegtest van 35 dagen. Daarbij heeft hij 7,33 punten voor de dressuur behaald, 7,90 punten voor het springen en 7,80 punten voor zijn totale prestatie. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Castello Blue Westf (2018, MV. Lancer III Holst) is goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. De hengst heeft een eigenaar uit Oekraïne. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Celtic Glasgow Westf (2018, MV. Godolphin Hann) is door het Westfaalse stamboek goedgekeurd. Via een veiling van Cornet Obolensky nakomelingen is de hengst in november 2020 voor € 22.000 verkocht naar Oekraïne. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

Chattanooga Pommex Zang (2018, MV. Kannan GFE) is in februari 2022 in Deauville goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cocafino Westf (2018, MV. Carthago Holst) is in oktober 2020 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Coeur de Bella Donna OS (2018, MV. Baldini II Holst) is in november 2020 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse- en het Brandenburgse stamboek. In december 2020 heeft het Oldenburg-International stamboek de hengst erkend. In de herfst van 2021 heeft hij in Adelheidsdorf deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen. Daarbij is hij gewaardeerd met 8,11 punten. De 37 hengsten die aan het onderzoek hebben meegedaan, zijn gemiddeld gewaardeerd met 7,83 punten. Coeur de Bella Donna heeft het onderzoek als 14e afgesloten. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornadian Air OS (2018, MV. Cassini II Holst) is goedgekeurd door het Australische Continentale Paardenstamboek. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornato MW DSP (2018, V. Stakkato Hann) is in januari 2021 in Neustadt goedgekeurd door het Zuidduitse/Duitse Sportpaarden stamboek. In september 2021 heeft de hengst in Adelheidsdorf deelgenomen aan een aanlegtest van veertien dagen. Daarbij heeft hij 7,25 (7,57) punten behaald voor de dressuur, 8,00 (7,58), punten voor het springen en 7,75 (7,72) punten voor zijn totale prestatie. Tussen haakjes zijn de gemiddelde puntenaantallen vermeld van de 36 hengsten die aan de test hebben deelgenomen. Cornato MW heeft de test als 16e afgesloten.
Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornefino SR Holst (2018, V. Casall Holst) is in oktober 2020 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. In januari 2021 heeft het Westfaalse stamboek de hengst erkend. In de herfst van 2021 heeft Cornefino SR in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen. Daarbij is hij gewaardeerd met 7,99 punten. Cornefino SR is van de 38 hengsten die het gehele onderzoek hebben afgewerkt als 22e geëindigd.
Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet I Cord Holst (2018, MV. Acord II Holst) is in oktober 2020 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Caruso Holst (2018, MV. Cash and Carry Holst) is in oktober 2020 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. Ook het Hannoveraanse stamboek heeft de hengst goedgekeurd.
In de herfst van 2021 heeft hij in Neustadt/Dosse deelgenomen aan een verrichtingsonderzoek van 50 dagen.  Daarbij is hij gewaardeerd met 7,71 punten, waarmee Cornet’s Caruso als 30e is geëindigd van de 38 hengsten die aan de eindbeoordeling hebben deelgenomen. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Cortez FZ SI-Unire (2018, MV. Canturano I Holst) is in november 2020 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Hij heeft in februari 2022 in Münster-Handorf deelgenomen aan een driedaagse sporttest, waarbij hij is gewaardeerd met 8,25 punten. Van de veertien hengsten die aan de test hebben deelgenomen is Cortez FZ als achtste geëindigd. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Invictus Monnerot SF (2018, V. Diamant de Semilly SF) is in 2021 goedgekeurd door het Selle Français stamboek. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De nog anonieme Holsteinse hengst (2018, MV. Baloubet du Rouet SF) is in januari 2021 in Seeth goedgekeurd door het Mecklenburgse stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De nog anonieme Westfaalse hengst (2018, MV. Montender KWPN) is in januari 2021 in Neustadt/Dosse goedgekeurd door ze Zuidduitse stamboeken. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Simply de Regor BWP (2018, MV. Kannan GFE) is in maart 2022 in Gesves goedgekeurd door het SBS. Zijn verdere fokkerijprestaties moeten worden afgewacht.

De hengst Storm’s Twinkeling BWP (2018, MV. Diamant de Semilly SF) is in maart 2021 goedgekeurd door het BWP. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Con Dio Holst (2019, MV. Baloubet du Rouet SF) is in december 2021 in Zweibrücken goedgekeurd door het Rijnland-Palts-Saar stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Con Valor Holst ( 2019, MV. Casall Holst) is in oktober 2021 in Neumünster goedgekeurd door het Holsteinse stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet Star OS (2019, MV. Argentinus Hann) is in november 2021 in Vechta goedgekeurd door het Oldenburg-International stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Cornet’s Quality KR Westf (2019, MV. Quality Time TN Holst) is in november 2021 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De hengst Corsini OS (2019, MV. Cassini I Holst) is in november 2021 in Vechta goedgekeurd en geprimeerd door het Oldenburg-Internationaal stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

Corvisto Westf (2019, MV. Casall Holst) is in november 2021 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

De nog anonieme Westfaalse hengst (2019, MV. Cloney Holst) is in november 2021 in Münster-Handorf goedgekeurd door het Westfaalse stamboek. Zijn prestaties in aanlegtesten en in de fokkerij moeten worden afgewacht.

 


Nakomelingen in de sport

Horsetelex registreert sinds november 2014 de resultaten van internationale hippische wedstrijden. Uit die gegevens blijkt dat sindsdien en tot 1 maart 2022 653 nakomelingen van Cornet Obolensky in internationale wedstrijden zijn uitgebracht.
Samen hebben zij € 21.370.000 gewonnen.
De 34 nakomelingen die begin maart 2022 een winsom van meer dan € 100.000 hadden, worden hierna kort besproken.

Charlie Westf,
ruin, 2003, schimmel, MV. Potsdam NRW Rhein, fokker Bernhard Mersch, is in de herfst van 2011 door Katharina Offel (UKR) in internationale springwedstrijden uitgebracht. In 2012 zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Amsterdam en in Parijs, Grand Palais. In 2013 is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Münster en in 2014 is een overwinning behaald in La Coruña en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Hongkong (€ 127.000) en een wedstrijd in ’s-Hertogenbosch en een derde plaats in La Coruña. In 2015 zijn overwinningen behaald in wedstrijden in Wiesbaden en Samorin en zijn derde plaatsen behaald in Basel en Parijs.
In 2016 is Cormac Hanley (IRL) enkele keren met Charlie gestart. Vanaf juni 2016 is Samantha Kasowitz (USA) met Charlie uitgekomen. In 2019 heeft de combinatie een derde plaats behaald in Miami FL en een vierde in Traverse MI. Charlie heeft een winsom van € 265.000.

Cocoshynsky Westf,
merrie, 2003, bruin, MV. Popcorn Rhein, fokker Dieter Meier, is van oktober 2010 tot februari 2016 door Emanuele Gaudiano (ITA) in de internationale springsport uitgebracht. In 2010 is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Frankfurt en in 2011 zijn overwinningen behaald in Palermo, San Patrignano, Arnas Champburcy, Madrid en Wenen en is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Wiesbaden. In 2012 zijn de Grand Prix van Straatsburg-Geispolsheim en wedstrijden in Neumünster en Braunschweig gewonnen, terwijl in Madrid, Wiesbaden, Drammen en Lyon tweede plaatsen zijn behaald. Ook is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Wiesbaden.
In 2013 is een overwinning geboekt in een wedstrijd in Poznan en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Rome en in wedstrijden in Al Ain en Riyahd (2x). Ook is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Basel . Met het Italiaanse team is de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd tijdens het CSIO Falsterbo.
n 2014 zijn overwinningen behaald in wedstrijden in Göteborg en Madrid en in 2015 zijn wedstrijden gewonnen in Arezzo, San Giovanni in Marignano, Mannheim, Sopot, Cascais-Estoril, Dublin, Barcelona (2x), Rabat en Verona. In 2016 zijn twee overwinningen behaald in wedstrijden in Liverpool en twee in wedstrijden in Basel.
Cocoshynsky heeft een winsom van € 564.830.

Conte Bellini Westf,
hengst, 2003, bruin, MV. Ramiro Z Holst, fokker Marlies Holtgrave, is van juni 2012 tot april 2015 door Kristaps Neretnieks (LAT) in internationale springwedstrijden uitgebracht. In 2012 zijn twee overwinningen behaald bij wedstrijden in Moskou-Bitsa en is een tweede plaats behaald in een World Cup wedstrijd in Zagare. In 2013 is bij de finale van de World Cup in Göteborg de 21e plaats behaald en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Moskou-Bitsa. In 2014 zijn overwinningen behaald bij wedstrijden in de regio Moskou-NEP (3x) en Konakovo en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Donaueschingen en in wedstrijden in Konakovo en Moskou-Otrada.
Van juni 2015 tot juli 2016 is Clarissa Crotta (SUI) met de hengst gestart. De combinatie heeft in 2015 een wedstrijd in Sint-Petersburg gewonnen en heeft een tweede plaats behaald in Ciekocinko en derde plaats in Sint-Petersburg en Frankfurt.
In de maanden oktober 2016 tot februari 2017 is Henrik von Eckermann (SWE) zonder veel succes met Conte Bellini uitgekomen en daarna is de hengst gedurende vier maanden gereden door Eva Bitter (GER). De combinatie is zesde geworden in de Grand Prix van Wiesbaden. Van juli tot oktober 2017 is Marco Kutscher (GER) met de hengst gestart. Conte Bellini heeft een winsom van € 187.260

Cornado I Westf,
hengst, 2003, schimmel, MV. Acobat I Holst, fokker Antonius Schulze-Averdiek, is onder de naam Cornado NRW in 2011 door Franz-Josef Dahlmann jr. (GER) in de internationale springsport uitgebracht. Vanaf februari 2012 is Marcus Ehning (GER) met de hengst uitgekomen.
In 2012 zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Odense en München.
In 2013 zijn overwinningen behaald in wedstrijden in Balve, Herning en Verona en zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Hongkong en Wenen.
In 2014 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix van Parijs (€ 132.000), de World Cup wedstrijd in Bordeaux en een wedstrijd in Lyon. Ook zijn derde plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Basel, Parijs en Verona en vierde plaatsen in de World Cup wedstrijd in Lyon en de Grand Prix van St. Tropez.
In 2016 is de Grand Prix van ‘s-Hertogenbosch (€123.750) gewonnen. In de finale van de World Cup in Göteborg en in de Grand Prix van Rome is de combinatie vierde geworden,
In 2017 is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Madrid en in 2018 zijn tweede plaatsen behaald in de World Cup wedstrijd in Bordeaux en de Grand Prix’s van ’s-Hertogenbosch (€ 160.000) en Valkenswaard en is een derde plaats in de Grand Prix van Parijs behaald.
In 2019 is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van New York-Governors Island. In november 2019 zijn bij de finale van het Global Champions League in Praag een vierde en een achtste plaats behaald en is € 158.333 gewonnen. In december 2019 is de vierde plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Londen.
In 2020 is in Basel opnieuw een vierde plaats behaald in een World Cup wedstrijd.  In juni 2021 is Cornado I teruggetrokken uit de sport.
Cornado I heeft een winsom van € 1.899.000.

Cornet d’Amour Westf,
ruin, 2003, schimmel, MV. Damiani Westf, fokker Alfred Niehoff, is van september 2010 tot juni 2012 door Pedro Guimaraes Veniss (BRA) in internationale springwedstrijden uitgebracht. De combinatie heeft derde plaatsen behaald in een wedstrijd in Barcelona en in de Grand Prix van Nieuwpoort. Ook heeft de combinatie met het Braziliaanse team de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd tijdens het CSIO Linz-Ebelsberg.
Van juli 2012 tot juli 2019 is Daniel Deusser (GER) met de ruin uitgekomen. De combinatie heeft in 2012 wedstrijden in Hachenburg en Wenen gewonnen en is tweede geworden in de Grand Prix van Hachenburg. Met het Duitse team is de landenwedstrijd gewonnen tijden het CSIO Calgary-Spruce Meadows.
In 2013 zijn overwinningen behaald in de World Cup wedstrijden in Wellington FL en Mechelen en in een wedstrijd in Herning. In de Grand Prix van Hamburg is de tweede plaats behaald en in de Grand Prix van Aken de vierde plaats (€ 100.000). Daarnaast is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Wellington FL en zijn met het Duitse team de tweede, respectievelijk derde plaats behaald in de landenwedstrijden tijdens de CSIO’s in Rome en Wellington FL. In Balve heeft de combinatie het kampioenschap van Duitsland gewonnen.
In 2014 is in Lyon de overwinning behaald in de finale van de World Cup (€ 172.500). Daarnaast zijn tweede plaatsen behaald in een wedstrijd in Wellington FL en in de Grand Prix van Rotterdam en een vierde plaatsen in de Grand Prix van Aken (€ 100.000) en in een wedstrijd in Genève.
In 2015 is de Grand Prix van ’s-Hertogenbosch gewonnen en zijn tweede plaatsen in de Grand Prix’s van Aken (€ 200.000) en Rotterdam en de vierde plaats in de Grand Prix van Doha behaald. Bij de finale van de World Cup in Las Vegas NV is de veertiende plaats behaald. Bij het Europees kampioenschap in Aken is met het Duitse team de zilveren medaille gewonnen in de landenwedstrijd en is de combinatie individueel 24e geworden. Bij de finale van de Nations Cup in Barcelona is met het Duitse team de zesde plaats behaald. Ook is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Helsinki
In 2016 is bij de finale van de World Cup in Göteborg de derde wedstrijd gewonnen en is in het eindklassement de derde plaats behaald,
In 2017 zijn de Grand Prix van Parijs (€ 99.000) en een wedstrijd in Hongkong gewonnen en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Antwerpen en de vijfde plaats in de Grand Prix van Wellington FL.
In 2018 is een wedstrijd in ’s-Hertogenbosch gewonnen en zijn de derde plaats behaald in de Grand Prix van Hongkong en de vierde plaats in een World Cup wedstrijd in Mechelen. Cornet d’Amour heeft een winsom van € 2.020.600.

Cornet’s Cristallo Westf,
ruin, 2003, bruin, MV. Pilot Westf, fokker Christine Kärcher, is in 2011 door Florian Meyer zu Hartum (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht. De combinatie heeft een wedstrijd in Verden gewonnen en is tweede geworden in Gera. In München en Hannover zijn derde plaatsen behaald. Van 2012 – 2017 is Marco Kutscher (GER) met de ruin uitgekomen. In 2012 is een overwinning behaald in Rio de Janeiro en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Verden en een wedstrijd in Paderborn. In 2013 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix van Neumünster en in wedstrijden in Madrid en Lyon. Ook is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Helsinki.
In 2014 zijn de World Cup wedstrijd in Londen-Olympia en ewedstrijden in Basel, Spangenberg en Wolvertem gewonnen en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van ’s-Hertogenbosch en een World Cup wedstrijd in Oslo.
In 2015 zijn de Grand Prix van St. Tropez en wedstrijden in ’s-Hertogenbosch en Shanghai (€ 109.700) gewonnen en is de tweede plaats behaald in Cascais-Estoril.
Cornet’s Cristallo heeft een winsom van € 799. 340.

Loro Piana Canada Westf,
merrie, 2003, schimmel, MV. Paramo K Westf, fokker Hubert Schulze Pröbsting, is van april 2011 tot juli 2017 door Filippo Moyersoen (ITA) in internationale springconcoursen uitgebracht.
In 2011 is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Gorla Minore en de derde plaats in de Grand Prix van Arezzo. In 2012 is Grand Prix van Tortona gewonnen en is de derde plaats behaald in de Grand Prix van San Remo.
In 2013 zijn wedstrijden in Megève en Arezzo gewonnen. In 2014 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix’s van Villach-Treffen en Tortona; zijn tweede plaatsen behaald in twee Grand Prix’s van Arezzo en is de derde plaats behaald in de Grand Prix van San Giovanni in Marignano. In 2015 is een wedstrijd in Verona gewonnen en is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Busto Arsizio. In 2016 zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Gorla Minore en San Giovanni in Marignano en de vierde plaats in de Grand Prix van Arezzo.
Van augustus 2017 tot februari 2018 is Neri Pieraccini (ITA) met de merrie gestart met een vijfde plaats in een wedstrijd in Lier als beste prestatie.
Loro Oiana Canada heeft een winsom van € 156.750.

Cannavaro Westf,
ruin, 2004, bruin, MV. Florestan I Rhein, fokker Rober Tönnissen, is van augustus 2011 tot september 2014 door Markus Renzel (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht. Daarna is Matias Albarracin (ARG) van mei 2015 tot september 2016 met Cannavaro gestart. In 2015 heeft de combinatie een wedstrijd gewonnen tijdens de Pan-Amerikaanse Spelen in Toronto.
In 2016 zijn de Grand Prix van Sol de Mayo AB en een wedstrijd in Asten gewonnen en is in de Grand Prix van Asten de tweede plaats behaald. Van september tot december 2016 is José Maria Larocca (ARG) met de ruin uitgekomen en van december 2016 tot mei 2017 is Manuel Fernandez Saro (ESP) met Cannavaro gestart, waarbij de vierde plaats is behaald in de Grand Prix van La Coruña. Van juni tot medio oktober 2017 heeft Larocca de ruin weer gereden en daarna is Fernandez Saro weer met hem uitgekomen. De combinatie is in februari 2018 derde geworden n een World Cup wedstrijd in Bordeaux, Van juni 2018 tot september 2021 is Albarracin weer met de ruin uitgekomen en heeft een overwinning behaald in wedstrijden in Zandhoven, Buenos Aires en Gorla Minore. Ook is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Buenos Aires-Palermo.
Cannavaro heeft een winsom van € 117.873.

Captain Keen Oldbg,
ruin, 2004, schimmel, MV. Acord II Hann, fokker Jurgen Kurz,
is in 2018 door Cyrielle Deboffle (FRA) uitgebracht in internationale springwedstrijden. Vanaf januari 2019 is Jean Luc Mourier (FRA) met de ruin uitgekomen, waarbij in 2019 twee wedstrijden in Mégève zijn gewonnen en tweede plaatsen zijn behaald in Courlans-Lons le Saunier, Valence en St. Tropez. In 2020 is Captain Keen niet in internationale wedstrijden uitgebracht.
In 2021 zijn de Grand Prix van Mégève gewonnen en twee wedstrijden in Valence gewonnen. Tweede plaatsen zijn behaald in de Grand Prix van Arnas-Champburcy en in een wedstrijd n Valence.
Begin maart 2022 heeft Captain Keen een winsom van € 103.485.

Confident of Victory Westf,
ruin, 2004, schimmel, MV. Damokles Hann, fokker Wilhelm Schulze – Buxloh, is van januari tot december 2012 door Tobias Meyer (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht en heeft daarbij een wedstrijd in Braunschweig gewonnen. In januari 2013 is de ruin in Belgische handen gekomen en zijn verschillende Ierse ruiters met hem gestart. In 2014 heeft Confident of Victory een Ierse eigenaar gekregen en heeft Shane Breen (IRL) hem van januari tot augustus 2014 in wedstrijden uitgebracht. De combinatie heeft derde plaatsem behaald in de Grand Prix van Lummen en in de Preis von Europa in Aken.
Bij de World Equestrian Games in Caen is de ruin zonder succes gereden door Natalia Simonia (RUS) en daarna is Vladimir Tuganov (RUS) met hem uitgekomen. In december 2015 is de zesde plaats behaald in een World Cup wedstrijd in Doha en in februari 2016 is de achtste plaats behaald in de Grand Prix van Al Rayyan en in december 2016 zijn een derde en een vierde plaats behaald in Doha. In 2017 is een vierde plaats behaald in Al Rayyan. Van mei – oktober 2018 is Maria Madenova (RUS) met Confident of Victory gestart. De combinatie is vierde geworden in de Grand Prix van Wilków-Jakubowice. Van november 2018 tot september 2019 is Chad Fellows (GBR) met de ruin uitgekomen waarbij een derde plaats is behaald in een wedstrijd in Lier. In november 2019 is Catherine Hauri – Moss (GBR) zonder succes met de ruin uitgekomen en in 2020 is Bethanie Knight (GBR) met hem gestart, waarbij een tweede plaats is behaald in de Grand Prix van Valencia. Van november 2020 tot september 2021 is Anneliese Aitken (GBR) zonder succes met de schimmel uitgekomen. Confident of Victory heeft een winsom van € 121.770.

Cornet 39 Oldbg,
ruin, 2004, schimmel, MV. Caletto I Holst, fokker Sabine Sternagel-Böttger, is van augustus 2012 tot augustus 2014 door Irma Karlsson (SWE) in de internationale springsport uitgebracht. De combinatie heeft in 2014 de Grand Prix van Sopot gewonnen en is in juli in Arezzo Europees kampioen bij de Young Riders geworden. Vanaf september 2014 tot medio juli 2017 is Lauren Hough (USA) met Cornet uitgekomen. In 2014 is een wedstrijd in Donaueschingen gewonnen en in 2015 is een tweede plaats behaald in Los Angeles en zijn derde plaatsen behaald in wedstrijden in Cascais-Estoril en Del Mar (2x).
In 2016 is de Grand Prix van Wellington FL gewonnen en is de zesde plaats behaald in de Grand Prix van Wenen. In 2017 is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Wellington Fl. Vanaf midden juli 2017 is Daniel Deusser (GER) met Cornet gestart.
De combinatie heeft een World Cup wedstrijd in Oslo gewonnen en is derde geworden in wedstrijden in Brussel en Rome. Daarnaast is de vijfde plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Madrid.
In 2018 zijn bij de finale van de World Cup in Parijs, waar Deusser met Cornet d’Amour aan heeft deelgenomen, in omlijstende wedstrijden een eerste en een tweede plaats behaald. Bij wedstrijden in Londen-Olympia, Verona en Villach-Treffen zijn respectievelijk een eerste, tweede en derde plaats behaald. In 2019 is de derde plaats behaald in een wedstrijd in Genève.
Van februari 2020 tot maart 2021 is Anthony Bourquard (SUI) met de ruin uitgekomen met een vijfde plaats in Chevenez als beste plaatsing. Vanaf april 2021 is Cornet uitgebracht door Lou Puch (SUI) waarbij in een wedstrijd in Kornenberg de tweede plaats is behaald. Begin maart 2022 heeft Cornet heeft een winsom van € 382.000.

Caramsin Hann,
hengst, 2005, zwartbruin, MV. Argentinus Hann, fokker Heinz Lenter, is in juli 2012 door Kristaps Neretneks (LAT) in internationale springconcoursen uitgebracht. In 2013 heeft de combinatie een wedstrijd in Moskou gewonnen en is de derde plaats behaald in een wedstrijd in Donaueschingen.
In 2014 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix van Konakovo, de World Cup wedstrijd in Vazgaikiemis en in twee wedstrijden in Sint-Petersburg. Daarnaast zijn tweede plaatsen behaald in zowel de World Cup wedstrijd als de Grand Prix in Sint- Petersburg en de derde plaats in de Grand Prix van Odense. In 2015 is de Grand Prix van Warschau gewonnen. Van mei 2015 tot juni 2016 heeft Clarissa Crotta (SUI) de hengst gereden. Een vierde plaats in een wedstrijd Neumünster is de beste prestatie geweest. Vanaf juli 2016 is Marco Kutscher (GER) met Caramsin uitgekomen en in oktober 2017 heeft Christopher Kläsener (GER) de hengst overgenomen. In de zomer van 2018 is Narat Khisamutoinov (RUS) met de hengst gestart en in de laatste vier maanden van 2018 is Johannes Ehning (GER) met hem uitgekomen. Grote successen zijn na 2015 echter niet meer geboekt.
Caramsin heeft een winsom van € 114.850.

Carmen 255 Westf,
merrie, 2005, schimmel, MV. Contender Holst, fokker Victor Classen. is vanaf januari 2015 door Jens Baackmann (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht. De combinatie is in april 2016 derde geworden in een Grand Prix wedstrijd in Aken en in mei is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Nörten-Hardenberg. In augustus 2016 is een overwinning behaald in een wedstrijd in Münster en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Münster. In september is een wedstrijd in Ising am Chiemsee gewonnen.
In 2017 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix van Münster en in wedstrijden in Dettighofen en Verden. Ook zijn tweede plaatsen behaald in Münster en Herning.
In 2018 is de Grand Prix van Herning gewonnen. In 2019 is een wedstrijd in Dortmund gewonnen en is voor de tweede keer de overwinning behaald in de Grand Prix van Herning. Ook is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Kronenberg. In 2020 is de vijfde plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Ocala FL.
Carmen heeft een winsom van € 212.765.

Caspar 213 Westf,
ruin, 2005, bruin, MV. Acord II Holst, fokker Ulrich Meyer zu Bexten, is van oktober 2013 tot eind 2014 door Jürgen Kohlbrandt (GER) in internationale springwedstrijden uitgebracht. Van januari 2015 tot februari 2016 is Jana Wargers (GER) met de ruin uitgekomen. De combinatie is derde geworden in Schwerin, vierde in een wedstrijd in Münster en achtste in de Grand Prix van Sopot.
Van maart 2016 tot eind 2019 is Dani G. Waldman (ISR) met Caspar gestart. De combinatie heeft in 2016 een wedstrijd in Mijas gewonnen en een vierde plaats behaald in Shanghai. In 2017 is in een wedstrijd in Göteborg de derde plaats behaald en in Shanghai is een vijfde plaats behaald. In 2018 zijn in Wellington FL een vijfde en een zesde plaats behaald en in Shanghai een vijfde. In 2019 zijn bij de finale van de Global Champions League in Praag een negende en een twaalfde plaats behaald, waarvoor samen € 97.910 is ontvangen. Caspar heeft een winsom van € 229.500.

Cayen van het Hobos Westf (stamboeknaam Constantin)
hengst, 2005, bruin, MV. Corrado I Holst, fokker Gustav-Adolf Böving, is van september 2013 tot juli 2015 door Dominique Hendrickx (BEL) is de internationale springsport uitgebracht. In 2013 is de derde plaats behaald in een wedstrijd in Lanaken en in 2014 is een derde plaats behaald in een wedstrijd over twee manches in El Jadida. Van juli 2015 tot en met december 2016 is Karel Cox (BEL) met de hengst gestart. De combinatie is in 2015 tweede geworden in een wedstrijd in Luik en in 2016 zijn wedstrijden in Lummen, Samorin en Birmingham gewonnen. Ook is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Opglabbeek. Van januari 2017 tot maart 2019 is Abdelkarim Abbar (KSA) met de hengst uitgekomen. In 2017 is een vijfde plaats behaald in een wedstrijd in Doha. In 2018 zijn overwinningen behaald in San Giovanni in Marignano, Gorla Minore en Vermezzo en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Gorla Minore, de World Cup wedstrijd in Riyahd en in een wedstrijd in Busto Arsizio.
Cayen van het Hobos heeft een winsom van € 160.080

Comme Il Faut Westf,
hengst, 2005, bruin, MV. Ramiro Z Holst, fokker B&S Sportpferde Gmbh, is vanaf juli 2013 door Marcus Ehning (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht. In 2013 zijn twee tweede plaatsen behaald in Frankfurt en in 2014 is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Dortmund. Ook is een tweede plaats behaald in Basel en een derde in Zürich. In 2015 zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Paderborn, Sommersted en Knokke en zijn derde plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Rotterdam en Rome.
In 2016 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix’s van Paderborn en Wenen, een World Cup wedstrijd in Madrid en wedstrijden in Gross Vegeln en München.
In 2017 is opnieuw de Grand Prix van Paderborn gewonnen en is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Londen-Olympia.
In 2018 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix van Brussel (€ 99.000) en in wedstrijden in Chantilly en Brussel. Met het Duitse team is de finale van de Nations Cup in Barcelona gewonnen en verder zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Bordeaux, Rotterdam en Berlijn. Bij de finale van de Global Champions League in Praag is met het team Valkenswaard United een vierde en een tweede plaats behaald, waardoor elk teamlid € 523.840 heeft ontvangen.
In 2019 is een overwinning behaald in een wedstrijd in Chantilly. Bij het Europees kampioenschap in Rotterdam is met het Duitse team de zilveren medaille gewonnen in de landenwedstrijd en is individueel de vijfde plaats behaald. Bij de finale van de Global Champions League is met het team Valkenswaard United een derde en een zesde plaats behaald, waardoor elk teamlid € 203.839 heeft ontvangen.
In 2020 zijn derde plaatsen behaald in de World Cup wedstrijd in Leipzig en een wedstrijd in Bordeaux. Comme Il Faut heeft een winsom van € 1.557.250.

Cornado II Westf,
hengst, 2005, schimmel, MV. Acobat I Holst, fokker Antonius Schulze – Averdieck, is vanaf 2012 door Christian Ahlmann (GER) uitgebracht in internationale springwedstrijden. In 2012 is een vierde plaats behaald in een wedstrijd in Hagen am Teutoburger Wald en in 2014 zijn derde plaatsen behaald in wedstrijden in Neumünster en Hamburg en is een vierde plaats behaald in een World Cup wedstrijd in Mechelen. In 2015 is de vijfde plaats behaald in de Grand Prix van Cascais-Estoril. In 2016 zijn overwinningen geboekt in een wedstrijd in Leipzig en in de Grand Prix van Dinard. Ook zijn derde plaatsen behaald in wedstrijden in Zürich en Sjanghai. In 2017 is een tweede plaats behaald in Zürich. Van september 2017 tot november 2019 is Cornado II wegens een blessure niet uitgebracht.
Cornado II heeft een winsom van € 315.065.

Cornet Kalua DSP,
ruin, 2005, zwartbruin, MV. Platin Westf, fokker dr. Max Kühner jr,, is vanaf 2011 door Max Kühner (GER) in internationale springwedstrijden uitgebracht. In 2014 is een Grand Prix van Ebreichsdorf gewonnen en is in een andere Grand Prix in Ebreichsdorf de vierde plaats behaald. In de Grand Prix van Linz-Ebelsberg en in een wedstrijd in Lamprechtshausen zijn tweede plaatsen behaald en in de Grand Prix van Wiener Neustadt is de derde plaats behaald.
In 2015 is een overwinning behaald in de Grand Prix van Salzburg en is derde plaats behaald in de Grand Prix van Ebreichsdorf. Ook is de zevende plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Londen-Olympia.
In 2017 is bij de finale van de World Cup een omlijstende wedstrijd gewonnen, Daarnaast is de derde plaats behaald in de Grand Prix van La Coruña en de vijfde plaats in de Grand Prix van Parijs-Villepinte.
In 2017 zijn tweede plaatsen behaald in de World Cup wedstrijd in Zürich, in de Grand Prix van Wiener Neustadt en in een wedstrijd in Frankfurt. Daarnaast zijn een derde plaats in de Grand Prix van Hongkong en een zevende plaats in de Grand Prix van Windsor behaald.
In 2018 is een overwinning behaald in een wedstrijd in Valence en zijn tweede plaatsen behaald in Villach-Treffen, Valence en Frankfurt.
In 2019 zijn tweede plaatsen behaald in een wedstrijd in Basel en in de Grand Prix van München. Ook is een derde plaats behaald in de Grand Prix van Villach-Treffen en een vierde in de Grand Prix van Hongkong.
Cornet Kalua heeft een winsom van € 513.312.

Cornet’s Dream Westf,
hengst, 2005, schimmel, MV. Cordobes I Holst, fokker Günter Müller, is in 2014 door Jana Wargers (GER) in de internationale springsport uitgebracht. De combinatie heeft in 2014 overwinningen behaald in de Grand Prix van Salzburg en in wedstrijden in Mannheim, Riesenbeck en Celje. Tweede plaatsen zijn behaald in de Grand Prix’s van Arezzo en Wiener Neustadt en in wedstrijden in Parijs en Wiener Neustadt. In Wiesbaden is twee keer een derde plaats behaald.
Van januari 2015 tot maart 2016 is Juri Mansur (BRA) met de hengst uitgekomen. De combinatie heeft een overwinning behaald in een wedstrijd in St.-Lô en heeft een tweede plaats behaald in Opglabbeek; derde plaatsen zijn behaald in Wiesbaden en Arezzo. Van februari tot juli 2016 zijn Luciano en Fidel Segovia (ARG) met de hengst gestart met een 35e plaats als beste prestatie. Daarna heeft Jana Wargers (GER) de hengst in december 2016 in Salzburg uitgebracht en is Arturo Parada Vallejo (MEX) vanaf februari 2017 met Cornet’s Dream gestart. In 2017 zijn overwinningen behaald in San Miguel de Allende (2x), Mexico City (3x) en Coapexpan (2x). Ook is de vierde laats behaald in de Grand Prix van Balvanera.
In 2018 zijn wedstrijden gewonnen in Guadalajara, Mexico City, Lier en Opglabbeek en in 2019 zijn overwinningen behaald in Guadalajara en Calgary, Spruce Meadows, Voorts is in Calgary een tweede plaats behaald en zijn vierde plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Guadalajara en Balvanera. In 2020 zijn overwinningen geboekt in wedstrijden in Leon (2x), Balvanera (2x), San Miguel de Allende en Monterrey.
Cornet’s Dream heeft een winsom van € 195.000.

Moon Ray Westf,
ruin, 2005, MV. Contender Holst, fokker Walter en Stephan Schmidt, is in het voorjaar van 2013 door Gregory Robin (FRA) in internationale springconcoursen uitgebracht. De combinatie is tweede geworden in een wedstrijd in Donetsk. Van oktober 2013 tot oktober 2017 is Daniels Ulescenko (LAT) met de ruin gestart. De combinatie heeft in 2013 een wedstrijd gewonnen in Wiener Neustadt.
Vanaf november 2017 is Kristaps Neretnieks (LAT) de ruin gaan rijden. In 2018 zijn de World Cup wedstrijd in Al Ain en twee wedstrijden in Tallinn gewonnen. Ook zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Villach-Treffen en Valencia-Oliva.
In 2019 zijn overwinningen behaald in de World Cup wedstrijd in Abu Dhabi en Riga, de Grand Prix van Poznan-Wola en wedstrijden in Sharjah, Sopot, Riga en Ciekocinko. Ook zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Sopot en een wedstrijd in Sint-Peterburg en is de zesde plaats behaald in de Grand Prix van Brussel. In 2020 zijn de World Cup wedstrijd in Abu Dhabi en wedstrijden in Abu Dhabi en Sharjah gewonnen. Daarnaast zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Abu Dhabi en een andere wedstrijd in Abu Dhabi. In september 2020 is e tweede  plaats behaald in een wedstrijd in Riga.
Moon Ray heeft een winsom van € 326.500.

Balou de Reventon OS,
hengst, 2006, bruin, MV. Continue Oldbg, fokker Stoeterij Lewitz, is in de jaren 2013 – 2017 door Liubov Kochetova (RUS) in de internationale springsport uitgebracht. In 2014 is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Caledon ON en de vierde plaats in de Grand Prix van Rockwood ON. Ook is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Rockwood ON. In 2015 is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Tryon NC en derde plaatsen in wedstrijden in Tryon NC en Bromont OC. In 2016 heeft de combinatie de Grand Prix van Wellington FL gewonnen en is de derde plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Bromont OC.
Van januari tot medio mei 2018 is Jorge Matte Capdevila (CHI) met de hengst gestart Daarna is Darragh enny (IRL) de hengst gaan rijden, waarbij in mei 2018 een wedstrijd in Lexington KY is gewonnen. Later in het jaar is de tweede plaats is behaald in de Grand Prix van Knokke en is een wedstrijd in Dublin gewonnen/ In het najaar is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Bonheiden en is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Geneve (€ 180.000). Met het Ierse team is de derde plaats behaald in de landenwedstrijd bij de finale van de Nations Cup in Barcelona. Bij de finale van de Global Champions League in Praag zijn een eerste en twee derde plaatsen behaald, waarmee in totaal € 404.640 gemoeid was.
In 2019 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix’s van Knokke en Chantilly en is een wedstrijd in Londen. Gewonnen. Ook zijn de tweede plaats in de Grand Prix van Shanghai (€ 122.000) en de vierde plaats in de Grand Prix van Rome behaald.
Bij het Europees Kampioenschap in Rotterdam is met het Ierse team de zevende plaats behaald n de landenwedstrijd en is individueel de 28e plaats bereikt.
Met het Ierse team is de overwinning behaald in de finale van de Nations Cup in Barcelona (€ 104.250). Bij de finale van de Global Champions League in Praag is de tweede plaats behaald in de Grand Prix (€ 250.000).
In 2020 is de zesde plaats behaald in de Grand Prix van St. Tropez.
In 2021 zijn met het Ierse team de landenwedstrijden tijdens het CSIO Wellington FL en het CHIO Aken gewonnen. Daarnaast is de Grand Prix van Sopot gewonnen en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Aken (€ 200.000) Ook is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van St. Tropez, de achtste in de Grand Prix van Brussel en de negende in de Grand Prix van Windsor.
In 2022 is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Wellington FL.
Begin maart 2022 heeft Balou de Reventon een winsom van € 2.229.124.

Clooney Westf,
ruin, 2006, schimmel, MV. Ferragamo Rhein, fokker Bernd Richter, is in 2013 door Jana Wargers (GER) in internationale springconcoursen uitgebracht, waarbij een wedstrijd in Paderborn is gewonnen.
Vanaf januari 2014 is Martin Fuchs met Clooney uitgekomen. In 2014 is de Grand Prix van Roeser gewonnen.
In 2015 is een overwinningen behaald in een wedstrijd in Gorla Minore, Ook is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Doha (€ 100.000) en de zevende plaats in de Grand Prix van Parijs. Met het Zwitserse team zijn tweede plaatsen behaald in de landenwedstrijden tijdens het CSIO St. Gallen en het CHIO Hickstead en een vierde plaats bij de finale van de Nations Cup in Barcelona. Bij het Europees Kampioenschap in Aken is met het Zwitserse team de bronzen medaille in de landenwedstrijd gewonnen. Individueel is de combinatie bij het EK als 38e geëindigd.
In 2016 zijn derde plaatsen behaald in de World Cup wedstrijd in Verona en in een wedstrijd in Zürich. In de World Cup wedstrijd in Stuttgart is de vierde plaats behaald en in de Grand Prix van Parijs, Grand Palais is de zesde plaats behaald. Met het Zwitserse team is de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd tijdens het CHIO Rotterdam. Bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro is met het Zwitserse team de vijfde plaats in de landenwedstrijd gewonnen. Individueel heeft de combinatie daarbij ex aequo de negende plaats behaald.
In 2017 zijn overwinningen geboekt in de Grand Prix van Villach-Treffen en in wedstrijden in Hongkong en Cascais-Estoril. Bij de World Cup finale in Omaha NE is de vierde plaats in het eindklassement behaald. In de Grand Prix’s van Cascais-Estoril en Hamburg zijn een derde, respectievelijk een vierde plaats behaald. Daarnaast zijn vierde plaatsen behaald in wedstrijden in Rome en Doha. Bij het Europees Kampioenschap in Göteborg is de combinatie als dertiende geëindigd.
Met het Zwitserse team zijn tweede plaatsen behaald in de landenwedstrijden tijdens het CSIO St. Gallen, het CHIO Aken en het CHIO Rotterdam. Bij het Europees Kampioenschap in Göteborg is de bronzen medaille in de landenwedstrijd gewonnen en bij de finale van de Nations Cup in Barcelona is het team als vierde geëindigd.
In 2018 zijn de Grand Prix’s van Basel (€ 100.000), Zürich en Lyon gewonnen. Ook zijn derde plaatsen behaald in de Grand Prix van Valence en de World Cup wedstrijd in Verona en een vijfde plaats in een wedstrijd in Genève.
Bij de World Equestrian Game in Tryon is de zilveren medaille gewonnen in de strijd om het individuele wereldkampioenschap. Met het Zwitserse team is de vierde plaats behaald in de landenwedstrijd.
Bij de finale van de Global Champions League in Praag zijn twee vijfde plaatsen behaald, waarvoor in totaal € 203.840 is ontvangen.
In 2019 zijn de World Cup wedstrijden in Basel en Lyon en de Grand Prix van Wellington FL (€ 129.030) en Genève (€ 378.800) gewonnen. Bij de finale van de World Cup in Göteborg is de finale wedstrijd gewonnen en is de tweede plaats behaald in het eindklassement (€ 131.000). In Rotterdam is de combinatie Europees kampioen geworden en bij de finale van de Global Champions League in Praag zijn een derde en een achtste plaats behaald, waarvoor € 246.000 is ontvangen.
In 2020 is maar aan enkele wedstrijden deelgenomen en zijn geen grote successen geboekt. In 2021 is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Wellington FL. Ook zijn de derde plaats behaald in de Grand Prix van Windsor en de zesde plaats in de Grand Prix van Rome. Bij de Olympische Spelen in Tokyo is me het Zwitserse team de vijfde plaats behaald en is individueel de zestiende plaats behaald.
Eind 2021 heeft Clooney een winsom ven € 2.829.100.

Colestus Westf,
hengst, 2006, schimmel, MV. Stakkato Hann, fokker Hartwig Rellensmann, is van september 2012 tot januari 2014 door Michael Beckmann (GER) in internationale springwedstrijden uitgebracht. In de maanden januari – maart 2014 is Marco Kutcher (GER) met de hengst uitgekomen, waarbij een derde plaats is behaald in een wedstrijd in Neumünster, een vierde in een wedstrijd in Parijs, Van april 2014 tot medio mei 2016 is Ludger Beerbaum (GER) met de hengst gestart.
In 2015 is de zevende plaats behaald in de Grand Prix van Hongkong en de tweede plaats in een wedstrijd in Parijs. Vanaf medio mei 2016 is de hengst gereden door Christian Kukuk (GER). In 2017 is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Dortmund en is een wedstrijd in Kronenberg gewonnen. In 2018 is in de World Cup wedstrijd in La Coruña de zesde plaats behaald en in de finale van de Global Champions League in Praag is de tiende plaats behaald.
In 2019 is de tweede plaats behaald in een wedstrijd in Berlijn en de derde plaats in een wedstrijd in Shanghai en de vijfde in New York.
Colestus heeft een winsom van € 301.500.

Contenance Westf,
merrie, 2006, schimmel, MV. Darco BWP, fokker Patrick Müller, is van januari 2012 tot september 2013 door Denis Nielsen (GER) uitgebracht in internationale springwedstrijden. In 2013 heeft de combinatie een wedstrijd in Eschweiler gewonnen. Van mei tot oktober 2014 is Nicole Walker (CAN) met de merrie gestart. Begin 2015 hebben Ross Mulholland (IRL) en Cian O’Connor (IRL) de merrie enkele keren uitgebracht. Van augustus 2015 tot eind 2016 is de merrie uitgebracht door Shane Carey (IRL), waarbij in 2015 een wedstrijd is gewonnen in Helsingborg, een tweede plaats is behaald in Helsingborg en een derde plaats in een wedstrijd in Varberg. In 2016 zijn overwinningen behaald in Schwerin, Vestfold, Borås, Herning, Budapest (2x), Varberg, Ciekocinko (2x) en Odense (2x).
In 2017 is Kaely Tomeu (USA) met Contenance uitgekomen en in 2018 en 2019 is Linnea Ericsson – Carey (DEN) met de merrie gestart. In 2018 is een wedstrijd in Sommersted gewonnen. In 2020 is Shane Carey opnieuw met Contenance uitgekomen en zijn tweede plaatsen behaald in Lillestrøm en Vilhelmsborg. In 2021 zijn rwee overwinningen behaald in wedstrijden in Valencia-Oliva. Begin 2022 heeft Contenance een winsom van € 118.100.

Corbinian Westf,
ruin, 2006, bruin, MV. Pilot Westf, fokker Ralf Blüggel, is van april 2013 tot juni 2014 door Fabio Crotta (SUI) uitgebracht in internationale springwedstrijden. In 2013 heeft de combinatie de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Manerbio. In 2014 zijn twee overwinningen behaald in wedstrijden in San Giovanni in Marignano. Van juli 2014 tot maart 2019 is Steve Guerdat (SUI) met Corbinian uitgekomen. In 2014 is de combinatie derde geworden in de Grand Prix van Frankfurt. In 2015 is de derde plaats in de Grand Prix van Parijs behaald en zijn bij wedstrijden in St. Gallen en Parijs een tweede en een derde plaats behaald.
In 2016 is bij de finale van de World Cup in Göteborg zowel de laatste wedstrijd als het eindklassement gewonnen (€ 211.500), Daarnaast is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Luik en de derde plaats in de Grand Prix van Genève. Met het Zwitserse team is tijdens de finale van de Nations Cup in Barcelona de zesde plaats behaald.
In 2017 is overwinning behaald in de Grand Prix van Villach-Treffen en in 2018 zijn wedstrijden in Samorin (2x) en St. Gallen gewonnen en is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Londen-Olympia. In april 2019 is Corbinian zonder succes in zeven wedstrijden door Gianluca Agustoni (SUI) uitgebracht.
Corbinian heeft een winsom van € 642.300.

Coree Westf,
merrie, 2006, schimmel, MV. Liberty Life Oldbg, fokkers Sabine, Suzanne en Heinrich Kessler, is van februari 2013 tot en met oktober 2014 door Gilles Botton (BEL) in internationale springwedstrijden uitgebracht. Van november 2014 tot augustus 2018 is Gregory Wathelet (BEL) met Coree uitgekomen.
In 2015 is een overwinning behaald in een wedstrijd in Frankfurt en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Mijas.
In 2016 is een overwinning behaald in Vejer de la Frontera en zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Valencia-Oliva en Vejer de la Frontera, Met het Belgische team is de zevende plaats behaald in de finale van de Nations Cup in Barcelona.
In 2017 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix van Aken (€ 330.000) en een wedstrijd in Leipzig. Daarnaast zijn een derde plaats in de Grand Prix van Genève, vierde plaatsen in de Grand Prix’s van Parijs en Shanghai en een vijfde plaats in de Grand Prix van Villach-Treffen behaald. Met het Belgische team is de derde plaats behaald in de finale van de Nations Cup in Barcelona.
In 2018 is de Grand Prix van Shanghai gewonnen en is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Miami FL. Coree heeft een winsom van € 1.004.900.

Cornetto K Hann,
ruin, 2006, zwart, MV. Calido I Holst, fokker Johann Krull, is van juni 2013 tot oktober 2014 door Dominique Hendrickx (BEL) uitgebracht in internationale springwedstrijden. De combinatie is in 2014 derde geworden in een wedstrijd in Zandhoven. Van november 2014 tot oktober 2015 is Yuri Mansur (BRA) met Cornetto K gestart. In 2015 is een overwinning behaald in de Grand Prix van Lier; is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Vejer de la Frontera en de vijfde plaats in de Grand Prix van St. Lô. Met het Braziliaanse team is de landenwedstrijd tijdens het CSIO Arezzo gewonnen.
In 2016 is Cornetto K gereden door Doda de Miranda (BRA). De combinatie heeft de derde plaats behaald in de Grand Prix van Wellington FL
Van januari 2017 tot oktober 2017 is Alberto Zorzi (ITA)met de ruin gestart. De combinatie heeft een overwinning behaald in de Grand Prix van Monte Carlo (€ 99.000) en is tweede geworden in de Grand Prix van Miami FL; vierde in de Grand Prix van Versailles en zesde in Grand Prix van Berlijn.
Van november 2017 tot augustus 2018 is Cornetto K uitgebracht door Alexandra Thornton (GBR), waarbij een derde plaats is behaald in een World Cup wedstrijd in Al Rayyan. Cornetto R heeft een winsom van € 424.900.

Cortani FBH Hann,
ruin, 2006, bruin, MV. Athletico Holst, fokker dr. Christoph Beddermann, is van februari 2015 tot eind 2016 in internationale springwedstrijden uitgebracht door Omer Karaevli (TUR). In 2015 is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Arezzo en in een wedstrijd in Wiener Neustadt. In 2016 zijn twee wedstrijden in Al Rayyan gewonnen, zijn derde plaatsen behaald in wedstrijden in Al Ain en Al Rayyan en is de vierde plaats behaald in een World Cup wedstrijd in Sharjah. Ook is de zesde plaats behaald in de Grand Prix van St. Tropez.
Van januari tot juni 2017 is Zoe Conter (BEL) met Cortani FBH uitgekomen en van juli tot december 2017 is de ruin door Daniel Deusser (GER) gereden, waarbij een wedstrijd in Lier is gewonnen en een tweede plaats is behaald in Zandhoven.
Van december 2017 tot maart 2018 is Ali Bin Hamooda (UAE) met de ruin uitgekomen en is een derde plaats behaald in de Grand Prix van Sharjah.
Van juli 2018 tot maart 2019 is Max Nieberg (GER) met Cortani FBH gestart en in de laatste maanden van 2019 is Cormac Hanley (IRL) zonder succes het hem in enkele wedstrijden gestart. Cortani FBH heeft een winsom van € 133.000.

Crespo PKZ Westf,
ruin, 2006, schimmel, MV. Landadel Holst, fokker Marianne Nolte – Wittland, is in januari 2013 door Henrik von Eckermann (SWE) in internationale springwedstrijden uitgebracht. Van februari tot juli 2013 is Ludger Beerbaum (GER) met hem uitgekomen. Van september 2013 tot medio juli 2015 is Von Eckermann, met een korte onderbreking, weer met Crespo PKZ gestart. De combinatie heeft in 2013 een wedstrijd in Hannover gewonnen en in 2014 een wedstrijd in Dortmund. In 2015 zijn voorts tweede plaatsen behaald in Redefin, Madrid en Göteborg. In februari 2014 en van augustus tot december 2015 is Johan-Sebastian Gullikson (NOR) met Crespo PKZ uitgekomen. De combinatie heeft in 2014 een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Vestfold en in 2015 is een tweede plaats behaald in Lier en een derde plaats in München. Van december 2015 tot begin juni 2016 is de ruin gereden door Cian O’Connor (IRL), waarbij in wedstrijden in Wellington FL twee derde plaatsen zijn behaald. In mei en juni 2016 is Luke Dee (NZL) met Crespo PKZ gestart in enkele wedstrijden in Opglabbeek en Sancourt, waarbij een derde plaats is behaald. Vervolgens zijn van september 2016 tot mei 2017 Harry Smolders (NED), Philip Lever (AUT) en Martin Driesen Neergaard (DEN) zonder veel succes met Crespo PKZ gestart.
Crespo PKZ heeft een winsom van € 120.820.

Cornet MM Westf,
ruin, 2009, bruin, MV. Gralshüter Hann, fokker Hermann Vogt,
is in maart 2015 door Toni Hassmann (GER) in de internationale springsport uitgebracht. Vanaf augustus 2015 is Tobias Thoenes (GER) met de ruin gestart. In 2016 is een wedstrijd in Opglabbeek gewonnen. Van maart 2017 tot eind 2018 is Werner Muff (SUI) met Cornet MM uitgekomen. In 2017 zijn wedstrijden gewonnen in Humlikon en Verbier. Vanaf januari 2019 is de ruin gereden door Alain Jufer (SUI). De combinatie is vijfde geworden in de Grand Prix van Sankt Gallen en met het Zwitserse team is de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd in Rabat. In 2020 is de World Cup wedstrijd in Boedapest gewonnen en is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Gorla Minore. In 2021 is de Grand Prix van Vejer de la Frontera gewonnen. Ook is een andere wedstrijd in Vejer de la Fronera gewonnen en is een tweede plaats behaald in Ascona.
Begin maart 2022 heeft Cornet MM een winsom van € 127.350.

Vangog du Mas Garnier SF,
hengst. 2009, schimmel, MV. Quidam de Revel SF, fokker Dominique en Frederique Maes, is in maart 2016 door Eugenie Angot (FRA) in internationale springconcoursen uitgebracht en heeft daarbij een wedstrijd in Royan gewonnen. Vanaf mei 2016 is Olivier Robert met de hengst uitgekomen. De combinatie heeft in 2016 een wedstrijd in Vichy gewonnen. In 2017 is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Oslo, In 2018 is in St.-Lô een wedstrijd gewonnen en is de derde plaats behaald in de Grand Prix. In 2019 zijn in Basel een tweede, derde em vijfde plaats behaald en zijn overwinningen behaald in Montpellier en Cascais-Estoril. Verder zijn derde plaatse behaald in Cascais-Estoril (2x) en Aken en is de zevende plaats behaald in de Grand Prix van Monte Carlo. In 2020 heeft de combinatie twee wedstrijden gewonnen in St. Tropez en is een tweede plaats behaald in Vilamoura. In 2021 is de Grand Prix  van Rome (Circo Massimo) gewonnen en is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Berlijn en in februari 2022 is een tweede plaats behaald in Doha.
Begin maart 2022 heeft Vangog du Mas Garnier een winsom van € 421.864.

Arqana de Riverland SF,
merrie, 2010, schimmel, MV. Diamant de Semilly SF, fokker S.c.e.a. Riverland. Is in juni 2017 door Juliette Faligot (FRA) in internationale springwedstrijden uitgebrcht. In 2018 zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Hardelot en Duinkerken. IN 2019 is een wedstrijd in Hardelot gewonnen en is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Kronenberg. In 2020 zijn overwinningen behaald in St. Tropez en Lier. Ook is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van St. Lô en de derde plaats in de Grand Prix van Bonheiden. In 2021 zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Lier en in wedstrijden in Dinard en Lier. Ook zijn derde plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Vilamoura (2x), Dinard en Vejer de la Frontera. Daarnaast is met het Franse team de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd tijdens het CSIO in Drammen.
Begin maart 2022 heeft Arqana de Riverland een winsom van € 160.442.

Cornet’s Spirit Holst,

ruin, 2010, schimmel, MV. Con Air Holst, fokker dr. Simone Kinopka,
is in juli 2016 door Kristaps Neretnieks (LAT) in internationale springwedstrijden uitgebracht. In augustus 2016 in in Ciekocinko een 1.35 m Grand Prix wedstrijd gewonnen en in december 2016 is een overwinning behaald in Poznan. In 2017 is een wedstrijd in Arezzo gewonnen en is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Ciekocinko, In 2018 is een wedstrijd in Moorsele gewonnen en zijn tweede plaatsen behaald in Villach-Treffen, Ciekocinko en Boedapest. Ook is de derde plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Pezinok.
In het voorjaar van 2019 is Cornet’s Spirit uitgebracht door Markus Renzel (GER) met een achtste plaats als beste prestatie. Van augustus 2019 tot april 2020 is de schimmel gereden door Christopher Kläsener (GER). In 2019 is een wedstrijd in Frankfurt gewonnen en is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Riesenbeck.
Vanaf juni 2020 is de ruin uitgebracht door Egor Shchibrik (RUS). In 2021 is in Vilamoura een wedstrijd gewonnen bij het Europees Kampioenschap voor Young Riders. IN de eindstand van het kampioenschap is de combinatie vijfde geworden.
Voorts zijn tweede plaatsen behaald in de World Cup wedstrijden in Kunkiai en Riyadh en in een wedstrijd in Opglabbeek. Ook is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Kunkiai en de vijfde plaats in een tweede World Cup wedstrijd in Riyadh. Begin maart 2022 heeft Cornet’s Spirit een winsom van € 121.675.

Frenchy VDS Westf,
merrie, 2010, bruin. MV. Quidam de Revel SF, fokker Bennie Wezenberg,
is eind 2016 door Vicky van de Poel (BEL) in internationale springwedstrijden uitgebracht. De combinatie is in 2017 tweede geworden in een wedstrijd in Lier. In 2018 is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Mechelen en in 2019 is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Lier,
Van januari 2020 tot december 2021 is Niels Bruynseels (BEL0 met de merrie gestart. In 2020 is de Grand Prix van St. Tropez gewonnen. In 2021 is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Doha en is de zevende plaats behaald in de World Cup wedstrijd in Verona.
Vanaf december 2021 is Ahmad Saber Hamcho (SYR) met Frenchy VDS uitgekomen, waarbij in 2022 vierde plaatsen zijn behaald in Abu Dhabi en Sharjah.
Begin 2022 heeft Frency VDS een winsom van € 107.080.

Nakomelingen van Cornet Obolensky die begin maart 2022 een winsom hadden tussen € 50.000 en € 100.000 zijn:

Copperphild Westf, 2004, MV. Pilot Westf, fokker Peter Kersting, ruiters Mikhail Safronov (RUS), Henrik von Eckermann (SWE) Alexandra Spenkenhauer (FRA);

Cornet du Lys Westf, hengst, 2004, MV. Champion du Lys SF, fokker Franz Jozef Krüer, ruiter José Maria Larocca (ARG), winsom € 64.700;

Camilla IX Westf, merrie, 2005, MV. Pilot Westf, fokker Hartwig Rellensmaan, ruiter Adrian Schmidt (SUI), winsom € 67.553;

Areeb O.L. Westf, merrie, 2006, MV. Spartan Hann, fokker Johannes Rüter, ruiters Nicola Pavitt (GBR) en Mark Armstrong (GBR), winsom € 52.300

Caruso 472 Westf, ruin, 2006, MV. Primero Westf, fokker Johannes Wiethoff, ruiters o.a. Judy Ann Melchior (BEL) en Christian Ahlmann (GER) winsom € 65.102;

Courage des Fegie Hann, merrie, 2006, MV. Acord II Holst, fokker Bernd Sauerland, ruiter Giulia Martinengo Marquet (ITA), winsom € 57.800;

PSG Junior OS, ruin, 2006, MV. Lando DWB, fokker stoeterij Lewitz, ruiters Alessia Benzi (ITA) en Marcello Carraro (ITA), winsom € 60.806;

Glock’s Dobelensky KWPN, ruin, 2008, MV. Lux Z Hann, fokker M.A. ter Schure, ruiters Caroline Müller (GER), Gerco Schröder (NED), winsom € 51.050;

Corny 8 Westf, ruin, 2009, MV. Pilot Westf, fokker Ralf Blüggel. ruiter Tobias Meyer (GER), winsom € 65.500;

Corvet Westf, hengst, 2009, MV. World Way Westf, fokker Stoeterij Zhaschkow, ruiter Mikhail Safronov (RUS), winsom € 56.229;

Evidence KWPN, ruin, 2009, MV. Patent KWPN, fokker Martin Liefhebber, ruiter Petronella Andersson (SWE), Taylor Chaubard (USA), winsom € 54.675;

MTM Come No Holst, hengst, 2009, MV. Cento Holst, fokker Ronald Nowee, ruiters Tracey Fenney (USA), Jens Baackmann (GER), winsom € 88.126;

Zaia di San Giovanni SI-Unire, merrie, 2009, MV. Cassini I Holst, fokker Elisabette Fratus, ruiter Mac Cone (CAN), winsom € 72.600;

Chesmu KJ Hann, ruin, 2011, MV. Calido I Holst, fokkers Johann en Johannes Krull, ruiter Janne Friederike Meyer – Zimmermann (GER), winsome € 60.400;

Contago OS, ruin, 2011, MV. Cassini II Holst, fokker Wilfried Sandmann, ruiter Eugenio Graza Perez (MEX), winsom € 63.400;

Carlotta Westf, merrie, 2012, MV. Areggio Westf, fokker Johanna Lutke Harmann, ruiters Stijn Timmerman (BEL), Olivier Philippaerts (BEL), Janika Sprunger (SUI), Henrik von Eckermann (SWE), winsom € 75.250;

Cornets Iberio Hann, hengst, 2012, MV. Iberio I Badwu, fokker Heinrich Ramsbrock, ruiter Denis Lynch (IRL), winsom € 51.500 en

Muna van den Bisschop BWP, merrie, 2012, MV. Nabab de Reve BWP, fokker Tom de Craene, ruiters Vanessa Jobson – Scott (GBR), Laura Mantel (GBR), Jackson Reed – Stephensen (GBR), winsome € 55.600.

 

 

Indexen en rankings

Cornet Obolensky heeft in Duitsland een dressuurindex van 56 met een betrouwbaarheid van 83 % en een springindex van 169 met een betrouwbaarheid van 99 %. In Frankrijk heeft hij een springindex van 124 met een betrouwbaarheid van 98 %.

De World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) publiceert jaarlijks een ranglijst van de 100 beste fokhengsten voor de dressuursport, de springsport en de samengestelde wedstrijdsport.
Sinds 2012 behoort Cornet Obolensky tot de beste 100 springverervers.

Jaar Plaats Punten
2012 15 4.428
2013 6 6.713
2014 2 13.508
2015 3 15.090
1016 3 15.133
2017 4 13.842
2018 4 12.985
2019 5 13.456
2020 11 4.775
2021 8 8.079

 

Sinds 2020 is Cornet Obolensky alleen nog via diepvriessperma beschikbaar voor de fokkerij.

Back To Top