skip to Main Content

1990 (Darco BWP x Carneval Holst)

 

 

Samenvatting

 

Nonstop BWP is een donkerbruine zoon van de legendarische hengst Darco BWP (1980, V. Lugano van la Roche Hann). Zijn moeder is een dochter van de Holsteinse hengst Carneval Holst (1974, V, Cor de la Bryère SF).
Nonstop heeft een bescheiden internationale sportcarrière, waarin hij door Nelson Pessoa (BRA) en Tony Haβmann (GER) in de springsport is uitgebracht. Hij was vooral succesvol in de destijds populaire puissance wedstrijden, waarin moed en vermogen werden gevraagd.

Als fokhengst is hij van 1990 tot zijn dood in 2020 actief geweest. Van Nonstop zijn circa 1750 nakomelingen geregistreerd. Daarvan zijn 24 zonen goedgekeurd voor de fokkerij, maar slechts tien zonen hebben vijftien of meer geregistreerde nakomelingen en geen van hen heeft meer dan 100 geregistreerde nakomelingen.
Veertien dochters van Nonstop zijn moeder van een goedgekeurde hengst geworden.

Nonstop heeft diverse goede springpaarden gebracht en stond in 2013 op plaats 26 van de WBFSH-ranglijst van springhengsten.
Succesvolle springpaarden van Nonstop zijn Ulysse BWP (Pius Schwizer), Raging Bull Vangelis S  BWP (Robert Smith en Nayal Nassar), Abbervail van het Dingeshof BWP (Denis Lynch), Amai BWP (Michael Whitaker) en Bonzai van de Warande BWP (Juan Carlos Garcia). Het grootste succes van deze nakomelingen is de winst van Amai in de Grote Prijs van Aken.

Nonstop’s zoon Vangelis-S is de vader van het succesvolle springpaard Diaghilev SHBGB (Bill Twomey).

 

 

 

Voorkomen en afstamming

Nonstop BWP 056002W00001590 is een donkerbruine hengst met een stokmaat van 170 cm. Hij is op 15 mei 1990 geboren en is gefokt door Johan van Oost uit Stekene, dat ten noorden van Sint-Niklaas in het noorden van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen ligt

Gerekend over acht generaties heeft Nonstop een afstamming met 32,8 % Engels volbloed, 31,3 % Holsteis bloed en 18,8 % Hannoveraans bloed.

 

 

Vader

De vader van Nonstop is de donkerbruine hengst Darco BWP (1980), die voort komt uit een paring van de hengst Lugano van la Roche Hann (1963, V. Lugano I Hann) met de donkerbruine merrie Ocoucha BWP (1968, V. Codex Holst).

Darco is in het voorjaar van 1983 aangeboden op de hengstenkeuring van het BWP.  Het exterieur van Darco was verre van aansprekend, waardoor de hengstenkeuringscommissie grote aarzelingen had om de hengst goed te keuren. Zijn prestaties bij het vrij springen waren echter zeer overtuigend zodat de jury feitelijk niet anders kon dan Darco tot de fokkerij toe te laten.

Ook de Belgische fokkers hadden grote aarzelingen om Darco voor hun fokkerij te gebruiken. Pas toen zijn oudste nakomelingen goed presteerden in de springsport werd Darco een populaire fokhengst.

Zelf vormde Darco met zijn vaste ruiter Ludo Philippaerts (BEL) van 1988 tot en met 1993 een zeer succesvolle combinatie in de internationale springsport, die diverse Grand Prix- en World Cup wedstrijden heeft gewonnen.

Van Darco zijn circa 3500 nakomelingen geregistreerd, waarvan velen uitstekende springpaarden bleken te zijn. Een dertigtal nakomelingen heeft in de sportcarrière meer dan € 100.000 gewonnen.

De jaarlijks door de World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) gepubliceerde ranglijst van meest succesvolle fokhengsten werd bij de springhengsten van 2007 tot en met 2011 aangevoerd door Darco.

In de fokkerij zijn 115 dochters van Darco moeder van een goedgekeurde hengst geworden en circa 190 zonen zijn goedgekeurd voor de fokkerij.

 

 

Moeder

 

De moeder van Nonstop is de bruine merrie Glorca van het Schuttershof BWP (1983, V. Carneval Holst)

Tweede moeder is de bruine Losandra Holst (1969, V. Lord Holst). Zij is ook de moeder van de hengst Cum Laude Z Zang (1999, V. Carthago Holst) en tweede moeder van de hengsten Homerus van het Poeleind BWP (2007, V. Darco BWP) en zijn broer Kronos van het Poeleind BWP (2010).

Cum Laude Z is goedgekeurd door het BWP en het Zangersheide stamboek en Homerus van het Poeleind en Kronos van het Poeleind door het Zuid-Afrikaanse stamboek.

 

 

Sportcarrière

 

Nonstop heeft in 1996 in Gesves het Belgisch kampioenschap voor zesjarige springpaarden gewonnen.
In 1997 en 1998 heeft Nelson Pessoa (BRA) Nonstop uitgebracht in de internationale springsport. De combinatie heeft in 1998 de Derby in Valkenswaard gewonnen en in  1998 zijn bij wedstrijden in Hamburg een eerste- en een tweede plaats behaald.  Derde plaatsen zijn behaald in de Derby van Falsterbo en in twee wedstrijden in Calgary.

In de jaren 2000 – 2002 is Tony Haβmann (GER) met de hengst gestart. In 2000 is een wedstrijd in Poznan gewonnen en in 2001 zijn tweede plaatsen behaald in een jachtwedstrijd in Gent en in een wedstrijd in Spangenberg. In Duitsland zijn in nationale concoursen drie puissancewedstrijden gewonnen. In 2002 is een puissancewedstrijd in Bremen gewonnen.

 

 

Fokkerijcarrière

 

Nonstop is in 1993 voor de fokkerij goedgekeurd door het BWP. Tevens is hij benoemd tot Ambassadeur van het BWP.

Nonstop is ook goedgekeurd door het Holsteinse-, het Rijnlandse- en het Selle Français stamboek.

Nonstop is in mei 2020 op 30-jarige leeftijd overleden.

Het BWP heeft in de jaren 1994 tot en 2020 1517 nakomelingen van Nonstop geregistreerd. Het SBS heeft 117 nakomelingen geregistreerd, het Selle Français stamboek 72 en het KWPN 38.

Volgens de Horsetelex database heeft het Zangersheide stamboek tenminste 126  nakomelingen geregistreerd, het Holsteins stamboek elf en het Westfaalse stamboek zes.

 

 

Zonen

 

Vierentwintig zonen van Nonstop zijn goedgekeurd voor de fokkerij:
Simsalabim van Berkenbroeck BWP (1995), Spartacus AES (1995), Takashi van Berkenbroeck BWP (1996), Uppercut DS BWP (1997), Uriqein BWP (1997), Vangelis BWP (1998), Vene Vidi Vici van Orty BWP (1998), Via Veneto BWP (1998), Viking van de Kwekenhoeve BWP (1998), Gregori SI-Unire (2003), Esperanto van Paemel BWP (2004), Fierro Hof ter Zeedycke BWP (2005), No Limit Z Zang (2005), Gayatri van ’t Welthof BWP (2006), Hobbit Hof ter Zeedycke BWP (2007), Icarus BWP (2008), Inedit des Pouplis BWP (2008), Inonstop van ’t Voorhof BWP (2008), Jivaro du Fond des Flots BWP (2009), Kirr Royal vd Caatshoeve BWP (2010), Madeiro Saint-Benoit BWP (2012), Memphis van de Winterbeek BWP (2012), Nomanee Holst (2012) en Iron Man KWPN (2013).

De cursief vermelde zonen hebben geen of een geringe bijdrage aan de fokkerij geleverd. Zij worden hieronder kort aangeduid. De andere tien zonen worden verderop in de tekst in afzonderlijke hoofdstukken besproken.

De hengst Spartacus (van het Nielerhof) BWP (MV. Transvaal KWPN) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, Van de hengst zijn geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Gregori SI-Unire (MV. Landaris Holst) is in Italië gefokt en is goedgekeurd door het SI-Unire stamboek. In de jaren 2011 – 2017 zijn zeven nakomelingen van Gregori door het stamboek geregistreerd.

De hengst No Limit Z Zang (MV. Le Tot de Semilly SF) is voor de fokkerij goedgekeurd door het Zangersheide stamboek. Het stamboek heeft twee nakomelingen van de hengst geregistreerd.

De hengst Gayatri van ’t Welthof BWP (MV. Jus de Pomme SF) is goedgekeurd door het SBS, dat één nakomeling van de hengst heeft geregistreerd.

De hengst Hobbit Hof ter Zeedycke BWP (MV. Concorde KWPN) is een broer van de hengst Fierro Hof ter Zeedycke  BWP (zie hfdts.10) en is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek. Van Hobbit Hof ter Zeedycke zijn geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Icarus BWP (MV. High Valley Z KWPN) is onder de naam Hunters Icarus goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek. Van de hengst zijn geen nakomelingen geregistreerd.

De hengst Inedit des Pouplis BWP (MV. Narcos II SF) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, dat geen nakomelingen van hem heeft geregistreerd. Het BWP heeft vijf nakomelingen van de hengst geregistreerd.

De hengst Inonstop van ’t Voorhof BWP (MV. Fortuin Z Hann) is goedgekeurd door het Zangersheide-, het BWP- en het Anglo-Europese stamboek. Het Zangersheide stamboek heeft volgens de HorseTelex database vijf nakomelingen van de hengst geregistreerd en het BWP heeft zeven nakomelingen vastgelegd.
Inonstop van ’t Voorhof is een succesvol internationaal springpaard en heeft een winsom van € 141.170. Verderop in de tekst wordt nader ingegaan op de springsuccessen van de hengst.

De hengst Jivaro du Fond des Flots BWP (MV. Toulon BWP) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek. Het stamboek heeft geen nakomelingen van de hengst geregistreerd. Wel heeft het BWP één veulen van Jivaro du Fond des Flots geregistreerd.

De hengst Kirr Royal van de Caatshoeve BWP (MV. Feinschnitt I van de Richter Hann) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, maar dat heeft geen nakomelingen van de hengst geregistreerd.

De hengst Madeiro Saint-Benoit BWP (MV. Ogano Sitte SBS) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, maar dat heeft geen nakomelingen van hem geregistreerd.

De hengts Memphis van de Winterbeek BWP (MV. Cassini I Holst) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, maar dat heeft geen nakomelingen van de hengst geregistreerd.

De hengst Nomanee Holst (MV. Carthago Holst) is in maart 2015 door het Deense stamboek toegelaten tot de fokkerij. Vrijwel aansluitend aan de keuring heeft hij in Vilhelmsborg een tiendaagse observatietest afgewerkt. Na afloop van de test is Nomanee voor één jaar goedgekeurd. Als vijf- en zesjarige heeft hij goed gepresteerd in springtesten voor jonge paarden en in maart 2019 is Nomanee in Denemarken definitief goedgekeurd. Het Deense stamboek heeft in 2016 twee veulens van Nomanee geregistreerd.
Het Anglo-Europese stamboek heeft de hengst onder de naam Normanne goedgekeurd, maar heeft van hem geen nakomelingen goedgekeurd.
Van september 2017 tot augustus 2021 is Nomanee door Rikke Haastrup (DEN) in internationale springconcoursen uitgebracht. De combinatie heeft in 2018 overwinningen behaald in Arezzo en Ciekocinko (2x) en in 2019 in Wiener Neustadt. In 2021 is met het Deense team de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd bij het CSIO Praag. Vanaf augustus 2021 is de hengst gereden door Jens Baackmann (GER). In 2022 is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Vejer de la Frontera. Begin juni 2022 heeft Nomanee een winsom van € 41.447.

De hengst Iron Man KWPN (MV. Lupicor KWPN) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, maar dat heeft geen nakomelingen van hem geregistreerd. Iron  Man is gecastreerd en in 2022 door Paulina Sloniec (POL) in internationale springconcoursen (1.20 – 1.25 m) uitgebracht.

 

 

Dochters

 

Veertien dochters van Nonstop zijn moeder van een goedgekeurde hengst geworden. Opvallend is dat het daarbij maar liefst acht keer gaat om een hengst die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek, dat zich heeft ontwikkeld als een vergaarbak voor verdwaalde fokkers.

Sabine BWP, 1995, donkerbruin, MV. Brown Boy KWPN, is de moeder van de hengst Kioto van het Simsehof BWP (2010, V. Thunder van de Zuuthoeve BWP), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Misti van Kukkelberg BWP, 1996, bruin, MV. Baccara BWP, is de moeder van de hengst Gentleman van de Brouwershoeve BWP (2006, V. Utrillo van de Heffinck BWP), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Umbra van Reigersdonk BWP, 1995, schimmel, MV. Concorde KWPN, is de moeder van de hengst HH Dark de la Hart BWP (2003, V. Kashmir van Schuttershof SBS), die is goedgekeurd door het ‘BWP en het SBS;

Valesca BWP, 1998, schimmel, MV. Forever KWPN, is de moeder van de hengst Final Touch v/h Vissenbroek BWP (2005, V. Chin Chin Holst), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Naomi Z Zang, 2001, donkerbruin, MV. Arystokrat x. is de moeder van de hengst Horse Gym’s Quali Quanti Badwu (2005, V. Quidam de Revel SF), die is goedgekeurd door het Baden-Württembergse- en het Beierse stamboek en door de samenwerkende Zuidduitse stamboeken (thans Duitse Sportpaarden stamboek);

El Gouna Blesse van ‘t Asschaut BWP, 2004, donkerbruine, MV. Pablo van Berkenbroeck Westf, is de moeder van de hengst Ice de Menil SF (2018, V. Cocktail de Talma SF), die is goedgekeurd door het Selle Français stamboek;

Eline BWP, 2004, zwartbruin, MV. Cappucino van Berkenbroeck Oldbg, is de moeder van de hengst New Star BWP (2013, V. Arko III Oldbg), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Folie van Essene BWP, 2005, schimmel, MV. Gotthardsen Hann, is de moeder van de hengst Q’Chacco Blue van Essene BWP (2016, V. Chacco-Blue Meckl), die is goedgekeurd door het BWP;

France Gall BWP, 2005, donkerbruin, MV. Rebel I Z Hann, is de moeder van de hengst Justin van de Zandhoeve BWP (2009, V. Emerald van ’t Ruytershof BWP), die is goedgekeurd door het BWP;

Horsy van het Scheefkasteel BWP, 2007, bruin, MV. Simply Hann, is de moeder van de hengst Rocco Blue 32 BWP (Le Blue Diamond v’t Ruytershof BWP), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Irina-S BWP, 2008, bruin, MV. Feinschnitt I van de Richter Hann, is de moeder van de hengst Raphael van de Ceilshaegen BWP (2017, V. Perigueux Hann), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

Joli Coeur von Rocherath BWP, 2009, donkerbruin, MV. Leader M van de Zuuthoeve BWP, is de moeder van de hengst Adagio von Rocherath Z Zang (2013, V. Arko III Oldbg), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek;

El Loco vd Kalavallei SBS, 2010, donkerbruin, MV. Chin Chin Holst, is de moeder van de hengst No Nonsense R.T. (2018, V. Comme Il Faut Westf), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek en

Cheilane de Blondel SF, 2012, bruin, MV. Kassidi SF, is de moeder van de hengst Ideo du Lirot SF (2018, V. Vagabond de la Pomme SBS), die is goedgekeurd door het Selle Français stamboek.

 

 

Nakomelingen in de sport

 

Horse Telex Results houdt sinds oktober 2014 alle resultaten bij van de internationale dressuur-, spring- en eventing wedstrijden. Uit die administratie blijkt dat in de periode oktober 2014 tot juni 2022 284 nakomelingen van Nonstop  in internationale wedstrijden zijn gestart en dat zij samen € 1.821.721 hebben gewonnen.

Hierbij moet bedacht worden dat de eerste nakomelingen van Nonstop in 1994 zijn geboren en dat zij vanaf omstreeks 2001 in internationale wedstrijden zijn uitgekomen. In de gegevens van Horse Telex Results ontbreken daardoor de resultaten van dertien jaar.

 

Succesvolle nakomelingen van Nonstop zijn

Ulysse BWP, ruin, 1997, bruin. MV. Jus de Pomme BWP, fokker Eric Claeys.
De ruin is in de maanden september – november 2008 door Philippe Le Jeune (BEL) in internationale springwedstrijden uitgebracht, waarbij een wedstrijd in Chantilly is gewonnen.
Van december 2008 tot en met december 2013 is Pius Schwizer (SUI) met Ulysse uitgekomen. De combinatie in in 2008 tweede geworden in een wedstrijd in München.
In 2009 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix’s van Falsterbo en München, in de Derby van La Baule en in wedstrijden in Dortmund, La Baule, Madrid, Oslo (2x), Helsinki en Stuttgart. Ook zijn tweede plaatsen behaald in de World Cup wedstrijd in Oslo en de Prijs van Noordrijn-Westfalen in Aken en zijn vierde plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Vigo en Birmingham. Bij het Europees Kampioenschap in Windsor is de combinatie 35e geworden.
In 2010 zijn wedstrijden gewonnen in Zürich, ’s-Hertogenbosch, Rotterdam (2x) en Aken. Ook zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Göteborg en een wedstrijd in Braunschweig. Bij de finale van de World Cup in Genève is de tweede plaats behaald in de eindklassering.
In 2011 zijn wedstrijden in Estoril, Helsinki, Wenen (2x), Abu Dhabi en Genève gewonnen. Tweede plaatsen zijn behaald in wedstrijden in Sankt Gallen, Rio de Janeiro, Donaueschingen en Abu Dhabi en derde plaatsen in Estoril, Valkenswaard en Helsinki. Bij de finale van de World Cup in Leipzig is de zesde plaats in de eindstand behaald.
In 2012 zijn wedstrijden in Genève en Londen-Olympia (3x) gewonnen en is bij de finale van de World Cup in ’s-Hertogenbosch de derde plaats behaald. Ook bij wedstrijden in Göteborg en Genève is de derde plaats behaald.
In 2013 zijn overwinningen behaald in Basel, Zürich, Doha-Al Shaqab, Hamburg en Humlikon en zijn wedstrijden in Zürich en Humlikon als tweede afgesloten. Bij een wedstrijd in Hamburg is de derde plaats behaald.
In de jaren 2014 – 2017 is Ulysse gereden door Florence Schwizer – Seydoux (SUI). In 2014 is de combinatie bij wedstrijden in Parijs tweede en derde geworden en is in Salzburg een derde plaats behaald. In 2015 is een wedstrijd in Villach-Treffen gewonnen en is in Basel een tweede plaats behaald. In 2016 is in Mégève een tweede plaats behaald. In 2017 zijn bij wedstrijden in Ascona twee eerste en een tweede plaats behaald,
Ulysee heeft een winsom van € 740.000.

Vangelis S BWP, hengst, 1998, donkerbruin, MV. Feinschnitt I van de Richter Hann, fokker Sylvain de Wreede.
De hengst is vanaf 2007 tot april 2011 door Robert Smith (GBR) onder de naam Raging Bull Vangelis S in internationale springwedstrijden uitgebracht. In 2008 is de tweede plaats behaald bij een wedstrijd in Maastricht.
In 2009 is de tweede plaats behaald in een wedstrijd in Toronto ON, derde plaatsen in de Grand Prix van Birmingham en in wedstrijd in Helsinki en de vierde plaats in de Derby van Hickstead.
In 2010 is in ’s-Hertogenbosch een tweede plaats behaald. Daarnaast zijn derde plaatsen behaald in wedstrijden in Abu Dhabi en Hickstead.
Van juli 2011 tot december 2014 is Nayal Nassar (EGY) met de hengst gestart. De combinatie heeft in 2011 de Grand Prix van Abu Dhabi gewonnen. Bij de Pan-Arabische Spelen in Doha is de vijfde plaats behaald.
In 2012 zijn de World Cup wedstrijd in Burbank CA en een wedstrijd in Calgary-Spruce Meadows gewonnen en zijn derde plaatsen behaald in de Grand Prix van Lexington KY, de World Cup wedstrijd in Vancouver-Langley BC en in een wedstrijd in Wellington FL.
In 2013 zijn World Cup wedstrijden in Thermal CA een tweede en een derde plaats behaald, Voort zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Drammen en in een wedstrijd in Göteborg.

Raging Bull Vangelis S heeft een winsom van € 240.000.

Abbervail van het Dingeshof BWP, ruin, 2000, donkerbruin, MV. Jus de Pomme BWP, fokker Jaak Vermeulen.
De ruin is van december 2008 tot en met januari 2016 door Denis Lynch (IRL) in de internationale springsport uitgebracht.
De combinatie is in 2009 derde geworden in de Grand Prix van Valkenswaard en tweede in een andere wedstrijd in Valkenswaard.
In 2010 zijn twee wedstrijden in Wiesbaden, waaronder de Grand Prix, gewonnen. Ook is de tweede plaats behaald in een wedstrijd in Leipzig en zijn derde plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Braunschweig en München. Met het Ierse team is de landenwedstrijd tijdens het CSIO in Lummen gewonnen.
In 2011 is een World Cup wedstrijd in ’s-Hertogenbosch gewonnen en zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Zürich, Nörten-Hardenberg, Lyon en Verona. Bij de Grand Prix van Valencia en de World Cup wedstrijd in Mechelen is de vijfde plaats behaald. In de finale van de World Cup in Leipzig is de combinatie in de eerste wedstrijd geëlimineerd.
In 2012 zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Parijs en in wedstrijden in Leipzig en Göteborg (2x). Daarnaast is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Valencia-Oliva. Bij de finale van de World Cup in ‘s-Hertogenbosch is de elfde plaats behaald.
In 2013 zijn tweede plaatsen behaald in de World Cup wedstrijd in Leipzig en in een Grand Prix in La Coruña. Ook is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Madrid.
In 2014 zijn wedstrijden in Rotterdam en Mechelen gewonnen en is een tweede plaats behaald in de Grand Prix van Braunschweig.
In 2015 zijn overwinningen behaald in wedstrijden in Bordeaux, Göteborg, Braunschweig (3x), Nörten-Hardenberg en Wenen en zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Leipzig en Parijs.
In januari 2016 heeft de combinatie in Basel de laatst betwiste wedstrijd gewonnen.
Abbervail van het Dingeshof heeft een winsom van €  838 050.

Amai BWP, ruin, 2000, donkerbruin, MV. Bacara BWP, fokker Frank Rijkers.
Amai is in oktober 2008 door William Whitaker (GBR) in internationale springconcoursen uitgebracht. Van oktober 2008 tot juli 2015 is de ruin uitgebracht door Michael Whitaker (GBR), waarbij in 2008 een tweede plaats is behaald in een wedstrijd in Belfast. In 2009 is de World Cup wedstrijd in Verona gewonnen en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix van Antwerpen en in een wedstrijd in Verona.
In 2010 zijn de World Cup wedstrijd in Londen-Olympia en wedstrijden in Hickstead en Chester gewonnen. Ook zijn tweede  plaatsen behaald in wedstrijden in Dublin en Hannover. Met het Britse team is de landenwedstrijd tijdens het CHIO Hickstead gewonnen. Bij het Wereldkampioenschap in Lexington KY is met het Britse team de negende plaats behaald in de landenwedstrijd. Individueel is daar de 33e plaats bereikt.
In 2011 is de Grand Prix van Amsterdam gewonnen en is de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Dublin. Met het Britse team is de landenwedstrijd tijdens het CSIO Dublin gewonnen en is de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd bij het CHIO Rotterdam.
In 2012 is de Grand Prix van Aken (€ 110.000) gewonnen; is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Fontainebleau en de zesde plaats in de Grand Prix van Rio de Janeiro.
In 2013 is de tweede plaats behaald en in een wedstrijd in Londen-Olympia.
In 2014 is een wedstrijd in Doha-Al Shaqab gewonnen en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Lyon.

In 2015 is de tweede plaats behaald in een wedstrijd in Parijs en de derde plaats in de Grand Prix van La Baule.

Amai heeft een winsom van € 620.000

Bonzai van de Warande BWP, ruin, 2001, bruin, MV. Feinschnitt van de Richter I Hann, fokker Bertrand Vandenbroecke.
De ruin is van september 2008 tot november 2018 door Juan Carlos Garcia (ITA) in de internationale springsport uitgebracht.
De combinatie heeft in 2008 een wedstrijd in Arezzo gewonnen. In 2011 is een wedstrijd in Montpellier gewonnen en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Follonica.
In 2012 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix’s van Arezzo en Drammen en zijn tweede plaatsen behaald in de Grand Prix’s van Follonica en Canteleu.
Met het Italiaanse team is de landenwedstrijd tijdens het CSIO Lummen gewonnen.
In 2013 zijn in Riyadh twee wedstrijd gewonnen en zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Amsterdam, Rome, Helsinki en Doha-Al Saqab.
In 2015 zijn wedstrijden in Tétouan en Vermezzo gewonnen en in 2016 is een overwinning geboekt in Samorin en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Poznan Wola. Zowel  in 2017 als in 2018 is een wedstrijd in Arezzo gewonnen.
In  2019 is Chiara Nota Simonetto (ITA) met de ruin in 1.15 m- wedstrijden gestart.
Bonzai van de Warande heeft een winsom van €  265.000.

Pironella CWHBA, merrie, 2005, zwart, MV. Pilot Westf, fokker North Ridge Farm.
De merrie is van mei 2013 tot juli 2014 door Keean White (CAN) in internationale springconcoursen uitgebracht. De combinatie is in 2013 derde geworden in een wedstrijd in Wellington FL.
Van september 2014 tot juli 2016 is Daniel Deusser (GER) met de merrie gestart. In 2014 is een overwinning behaald in een wedstrijd in Doha-Al Shaqab; is de tweede plaats behaald in een wedstrijd in Barcelona en een derde plaats in Madrid.
In 2015 is de combinatie derde geworden in Miami FL
In 2017 is de merrie gereden door Petronella Andersson (SWE), waarbij in wedstrijden in Knokke een tweede en een derde plaats zijn behaald.
In 2018 is Pironella niet in internationale wedstrijden uitgebracht. Van april tot juli 2019 is Emilie Conter (BEL) zonder veel succes met de merrie uitgekomen en in juli en augustus 2019 is Andersson weer met Pironella is gestart. Daarbij is een wedstrijd gewonnen in Knokke en zijn derde plaatsen behaald in Knokke en Zandhoven.
Pironella heeft een winsom van €  210.070.

Inonstop van ’t Voorhof BWP, hengst, 2008, zwartbruin, MV. Fortuin Z Hann, fokker Frans Voeten.
De hengst is in 2013 en 2014 door Julien Denaeyer (BEL) en Henk Clabots (BEL) uitgebracht in internationale springconcoursen voor jonge paarden. Van april 2015 tot juli 2016 heeft Patrik Spits (BEL) de hengst gereden. In 2015 zijn tweede plaatsen behaald in wedstrijden in Mijas en Mechelen en in 2016 zijn Six bar wedstrijden gewonnen in Eschweiler en Lummen.
Van augustus 2016 tot eind 2020 is Arthur Gustavo Da Silva (SUI) met de hengst uitgekomen, waarbij in 2016 een tweede plaats is behaald in Lanaken.
In 2018 is met het Zwitserse team de tweede plaats behaald in de landenwedstrijd in Rome en is individueel de vierde plaats behaald in de Grand Prix van Rotterdam. Ook is een tweede plaats behaald in Kronenberg.
In 2019 is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Sankt Gallen en is een derde plaats behaald in een wedstrijd in Eschweiler.
In 2020 is de derde plaats behaald in de Grand Prix van Budapest.
Inonstop van ’t Voorhof BWP heeft een winsom van € 141.170.

 

 

Ranking

 

De World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) publiceert sinds 2000 jaarlijkse rankings voor succesvolle producenten van dressuur-, spring- en eventingpaarden. Onderstaand wordt, voor zover de ranking nog is te achterhalen, een overzicht gegeven van de WBFSH-ranking van Nonstop als producent van springpaarden.

Jaar Plaats Punten
2013 26 3392
2014 34 3055
1015 42 2824

 

 

Zonen die hebben bijgedragen aan de fokkerij

 

1. Simsalabim van Berkenbroeck BWP 056002W00153071

 

Simsalabim van Berkenbroeck BWP (V. Nonstop BWP) is een zwartbruine hengst met een stokmaat van 162 cm. Hij is op 10 juli 1995 geboren en is gefokt door Michel Spaas uit Bree, dat in het noordoosten van de Belgische provincie Limburg ligt.
De moeder van Simsalabim van Berkenbroeck is de vos merrie Patina BWP (1992, V. Feinschnitt I van de Richter Hann) en tweede moeder is de vos Grandy KWPN (1988, V. Jasper KWPN). Grandy is ook de tweede moeder van de broers Uppercut DS BWP (1997, V. Nonstop BWP) en Kirr Royal van de Caatshoeve BWP (2010), die beiden zijn goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek

Gerekend over acht generaties heeft Simsalabim van Berkenbroeck een afstamming met 29,7 % Engels volbloed, 26,6 % Hannoveraans bloed, 21,9 % Holsteinse bloed en 15,6 % Nederlands bloed.

Simsalabin van Berkenbroeck is goedgekeurd door het BWP en is van 1999 tot omstreeks 2020 op de Bannockburn Farm in Patricksburg, Indiana, in de Verenigde Staten beschikbaar gesteld voor de fokkerij.

Het BWP heeft 73 nakomelingen van de hengst geregistreerd. De zonen Blue Bayou B BWP (2001), Cielo B BWP (2002) en Jett B BWP zijn als hengst actief geweest in de Amerikaanse fokkerij.

 

 

2.  Takashi van Berkenbroeck BWP 056002W00162542

 

Takashi van Berkenbroeck BWP (V. Nonstop BWP) is een donkerbruine hengst met een stokmaat van 170 cm. Hij is op 4 april 1996 geboren en is gefokt door Michel Spaas uit Bree, dat in het noordoosten van de Belgische provincie Limburg ligt.
De moeder van Takashi van Berkenbroeck is de bruine merrie Peanut van ’t Schorre BWP (1992, V. Feinschnitt I van de Richter Hann) en tweede moeder is Hetigny de Cosse SF (1973, V. Montigny xx).

Gerekend over acht generaties heeft Takashi van Berkenbroeck een afstamming met 32,0 % Engels volbloed, 26,6 % Hannoveraans bloed, 20,3 % Holsteins bloed en 12,5 % draverbloed.

Takashi van Berkenbroeck is in 2000 goedgekeurd door het BWP en is tot en met 2006 beschikbaar geweest voor de fokkerij.

Het BWP heeft 87 nakomelingen van Takashi van Berkenbroeck geregistreerd, het SBS zes en het KWPN en het Anglo-Europese stamboek ieder twee. Volgens de Horsetelex database heeft het Zangersheide stamboek acht nakomelingen vastgelegd.
Volgens Horse Telex Results zijn vanaf november 2014 negen nakomelingen van de hengst in internationale springwedstrijden uitgebracht,

 

 

3. Uppercut DS BWP 056002W00171047

 

Uppercut DS BWP (V. Nonstop BWP) is een bruine hengst met een stokmaat van 160 cm. Hij is op 10 juni 1997 geboren en is gefokt door Philippe de Sloovere uit Knokke-Heist, dat in de Belgische provincie West-Vlaanderen aan de Noordzeekust ligt.
Uppercut DS is een broer van de hengst Kir Royal van de Caatshoeve BWP (2010)
De moeder van beide hengsten is de vos merrie Quina BWP (1993, V. Feinschnitt I van de Richter Hann) en tweede moeder is de vos Grandy KWPN (1988, V. Jasper KWPN). Grandy is ook de tweede moeder van de hengst Simsalabim van Berkenbroeck BWP (zie hfdst. 1.).

Gerekend over acht generaties heeft Uppercut DS een afstamming met 29,7 % Engels volbloed, 26,6 % Hannoveraans bloed, 21,9 % Holsteins bloed en 15,6 % Nederlands bloed.

Uppercut DS is van 2006 tot en met 2013 door Emanuele Gaudiano (ITA) in internationale springwedstrijden uitgebracht. In 2006 is bij het Europese Kampioenschap voor Young Riders in Athene de zevende plaats behaald en in 2007 is bij het Europese Kampioenschap voor Young Riders in Auvers de zilveren medaille gewonnen. In 2008 zijn in World Cup wedstrijden in Praag een eerste en een tweede plaats behaald en is een World Cup wedstrijd in Athene gewonnen. Verder zijn in 2008 een wedstrijd in Palermo gewonnen en is in de Grand Prix van Manerbio de tweede plaats behaald. In 2010 is de Grand Prix van Sopot gewonnen. In 2012 zijn wedstrijden in Braunschweig en Hannover gewonnen en is de tweede plaats behaald in de Grand Prix van Wiener Neustadt.

In 2013 zijn overwinningen behaald in de Grand Prix’s van Ramshofen en Lamprechtshausen.  Uppercut DS heeft een winsom van circa € 85.000.

Uppercut DS is in 2008  goedgekeurd door het SI-Unire stamboek en is in 2010 goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek.
In de periode 2009 – 2020 heeft het SI-Unire stamboek 28 nakomelingen van Uppercut DS geregistreerd. Het AES heeft in de jaren 2011 – 2021 negentien nakomelingen van de hengst vastgelegd.

Van Uppercut DS zijn tot en met juni 2022 acht nakomelingen uitgebracht in internationale springwedstrijden.

 

 

4.  Uriqein BWP 056002W00170418

 

Uriqein BWP (V. Nonstop BWP) is een bruine hengst met een stokmaat van 168 cm. Hij is op 24 juli 1997 geboren en is gefokt door Theo Arnauts uit Kortenaken, dat halverwege Leuven en Hasselt in de Belgische provincie Vlaams-Brabant ligt.
De moeder van Uriqein is de vos merrie Pixie BWP (1992, V. Florentijn O KWPN) en tweede moeder is de bruine Odet BWP (1968, V. Calvados SF).
Gerekend over acht generaties heeft Uriqein een afstamming met 26,6 % Engels volbloed, 22,7 % Nederlands bloed en 21,9 % Hosteins bloed.

Uriqein is in 2001 goedgekeurd door het SI-Unire stamboek. Het Italiaanse stamboek heeft in de periode 2002 – 2021 in totaal 94 nakomelingen van Uriqein geregistreerd.

 

 

5.  Vangelis-S BWP 056002W00178011

 

Vangelis-S BWP (V. Nonstop BWP ) is een donkerbruine hengst met een stokmaat van 173 cm. Hij is op 17 mei 1998 geboren en is gefokt door Sylvain de Wreede uit Hamme, dat enkele kilometers ten zuiden van Sint-Niklaas in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen ligt.
De moeder van Vangelis-S is de zwartbruine merrie Regina-S BWP (1994, V. Feinschnitt I van de Richter Hann). Zij is ook de tweede moeder van de hengst Raphael van de Ceulshaegen BWP (2017, V. Perigueux Hann), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek.

Tweede moeder van Vangelis-S is de bruine Heidi van het Appelsvoordehof BWP (1984, V. Goldspring de Lauzelle Hann).
Gerekend over acht generaties heeft Vangelis-S een afstamming met  41,4 % Hannoveraans bloed, 26,6 % Engels volbloed en 20,3 % Holsteins bloed.

Vangelis-S is vanaf 2007 tot en met 2013 door Robert Smith (GBR) en Nayal Nassar (EGY) onder de naam Raging Bull Vangelis S in internationale springwedstrijden uitgebracht. In het hoofdstuk Nakomelingen in de sport is een overzicht van zijn grootste successen opgenomen.
Raging Bull Vangelis S heeft een winsom van € 240.000.

Naast zijn sportcarrière is Vangelis-S in de jaren 2003 – 2010 in Engeland ook voor de fokkerij ingezet. Het Britse Sportpaarden stamboek heeft in de jaren 2003 – 2011 42 nakomelingen van hem geregistreerd.

Het Anglo-Europese stamboek heeft Vangelis-S in 2002 goedgekeurd en heeft tot en met 2021 92 nakomelingen van de hengst geregistreerd.

Vangelis-S is in 2009 goedgekeurd door het BWP, dat in de periode 2010 – 2021 zes nakomelingen van de hengst heeft geregistreerd.

Het KWPN heeft veertien nakomelingen van Vangelis – S geregistreerd en volgens de Horsetelex database heeft het Zangersheide stamboek twee nakomelingen vastgelegd.

De zoon Vangelis du Dorkas AES (2018, MV. Stakkato Hann) is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek. Zijn prestaties in de fokkerij moeten worden afgewacht.

Volgens gegevens van Horse Telex Results zijn tot juni 2022 elf nakomelingen van Vangelis-S uitgebracht in internationale springwedstrijden. Zij hebben samen een winsom van € 402.471.

De meest succesvolle nakomeling van Vangelis-S is:

Diaghilev SHBGB, ruin, 2003, bruin, MV. Handstreich Trak, fokker C.T. Payne.
De ruin is in 2012 door Anna Power (GBR) in de internationale springsport uitgebracht, waarbij een wedstrijd in Millstreet is gewonnen en tweede plaatsen zijn behaald in wedstrijden in Canteleu en Millstreet.
Van mei 2013 tot oktober 2018 heeft Bill Twomey (GBR) de ruin gereden. De combinatie heeft in 2013 de Grand Prix van Wettenhall, een tweede wedstrijd in Wettenhall en een jachtwedstrijd in Dublin gewonnen.
In 2014 is een tweede plaats behaald in een wedstrijd in Lyon.
In 2015 zijn twee wedstrijden in Birmingham gewonnen en is de tweede plaats behaald in de Derby van Hickstead.
In 2016 zijn de Grand Prix’s van Liverpool, Hamburg en La Coruña en wedstrijden in Vejer de la Frontera en Hickstead gewonnen.
In 2017 is opnieuw een overwinning behaald in de Grand Prix van Liverpool en is de vierde plaats behaald in de Derby van Hamburg. In Hamburg is ook een wedstrijd gewonnen en in Hickstead is een derde plaats behaald.
In 2018 is een wedstrijd in Gijon gewonnen.
Diaghilev heeft een winsom van € 480.300.

 

 

6.  Vene Vidi Vici van Orti  BWP 056002W00176896

 

Vene Vidi Vici van Orti BWP (V. Nonstop BWP) is een bruine hengst met een stokmaat van 170 cm. Hij is op 17 juni 1998 geboren en is gefokt door Johan van Oost uit Stekene, dat ten noorden van Sint-Niklaas in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen ligt.

De moeder van Vene Vidi Vici van Orti is de bruine merrie Risque Tout van Orti BWP (1994, V. Quito de Baussy SF). Zij is ook de tweede moede van de hengst Narengo Stb BWP (2013, V. Bisquet Balou van de Mispelaere BWP), die is goedgekeurd door het BWP.
Tweede moeder van Vene Vidi Vici van Orti is de bruine Iris KWPN (1990, V. Pachat II SF).

Gerekend over acht generaties heeft Vene Vidi Vici van Orti een afstamming met 41,4 % Engels- en Arabisch volbloed, 25,0 % Selle Français bloed en 15,6 % Holsteins bloed.

Vene Vidi Vici van Orti is in januari 2001 goedgekeurd door het BWP. De hengst is tot en met 2005 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Het BWP heeft vijftien nakomelingen van hem geregistreerd.

 

 

7.  Via Veneto BWP 056002W00179021

 

Via Veneto BWP (V. Nonstop BWP) is een donkerbruine hengst. Hij is op 15 juni 1998 geboren en is gefokt door Karine Zauwen en Eric Claeys uit Knokke-Heist, dat in de Belgische provincie West-Vlaanderen aan de Noordzeekust ligt.
De moeder van Via Veneto is de vos Delme D KWPN (1985, V. Zeus SF) en tweede moeder is de zwartbruine Waldfee Oldbg ster (1976, V. Waidmannsheil Hann). Waldfee is ook de moeder van de door het KWPN goedgekeurde hengst Zirkoon KWPN (1981, V. Nurprimus Hann).

Gerekend over acht generaties heeft Via Veneto een afstamming met 47,7 % Engels- en Arabisch volbloed, 15,6 % Hannoveraans bloed, 15,6 % Holsteins bloed en 10,9 % Selle Français bloed.

Via Veneto is in 2002 goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek en is van 2002 tot en met 2005 beschikbaar geweest voor de fokkerij. In de jaren 2010 – 2016 zijn nog vier nakomelingen van de hengst geregistreerd, maar vermoedelijk zijn die veulens na het gebruik van diepvriessperma geboren.
In totaal heeft het Anglo-Europese stamboek 38 nakomelingen van Via Veneto geregistreerd.

Van de nakomelingen van Via Veneto is de bruine ruin Via vd Karmenhoek Z Zang, 2006, MV. Landadel Holst, fokker Divabo BVBA het meest succesvol.
De ruin heeft in 2016 met Johan-Sebastian Gulliksen (NOR) overwinningen behaald in Drammen, Falsterbo, Samorin en Rome (2x). In 2018 heeft Joseph Clayton (GBR) met de ruin een tweede en een derde plaats behaald in Hickstead en in 2019  heeft Gulliksen overwinningen behaald in Valencia-Oliva en Drammen. Begin juni 2022 heeft Via vd Karmenhoek een winsom van € 67.

 

 

8.  Viking van de Kwekenhoeve BWP 056002W00174971

 

Viking van de Kwekenhoeve BWP (V. Nonstop BWP) is een zwartbruine hengst met een stokmaat van 168 cm. Hij is op 14 april 1998 geboren en is gefokt door Marcel Engelen uit Itegem, dat bij Heist-op-den-Berg in de Belgische provincie Antwerpen ligt.
De moeder van Viking van de Kwekenhoeve is de vos merrie Maaike van de Elshoeve BWP (1090, V. Shah x) en tweede moeder is de vos Corry BWP (1979, V. Etretat SF).

Gerekend over acht generaties heeft Viking van de Kwekenhoeve een afstamming met 51,6 % Engels- en Arabisch volbloed, 17,2 % Nederlands bloed en 15.6 % Holsteins bloed.

Viking van de Kwekenhoeve is 23  maart 2002 door het BWP goedgekeurd voor de fokkerij. De hengst is van 2002 tot en met 2005 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Ook in 2013 is nog een veulen door het BWP geregistreerd.
In totaal heeft het BWP veertig veulens van Viking van de Kwekenhoeve geregistreerd en het SBS 21.

 

 

9.  Esperanto van Paemel BWP 056002W00230226

 

Esperanto van Paemel BWP (V. Nonstop BWP) is een donkerbruine hengst met een stokmaat van 172 cm. Hij is op 11 april 2004 geboren en is gefokt door Eva van Eeckhoudt uit Pepino, dat, circa 100 km ten westen van Madrid, bij Talavera de la Reina in Spanje ligt.
De moeder van Esperanto van Paemel is de bruine merrie Rendez-vous van Paemel BWP (1994, V. Randel Z Hann). Zij is ook de moeder van de hengsten Cicero van Paemel Zang (2000, V. Carthago Holst), Kingston van Paemel BWP (2010, V. Numero Uno KWPN) en Casanova van Paemel Zang (2018, V. Casall Holst) en ze is de tweede moeder van de hengsten Che Guevara van Paemel Z Zang (2005, V. Carthago Holst) en Mambo van Paemel BWP (2012, V. Ugano Sitte SBS)

Cicero van Paemel is goedgekeurd door het Zangersheide-, BWP-, SBS-, Selle Français- en het Anglo-Europese stamboek; Kingston van Paemel en Mambo van Paemel zijn goedgekeurd door het Zangersheide stamboek en Casanova van Paemel door het Aglo-Europese stamboek. Che Guevara van Paemel Z is goedgekeurd door het BWP.

Tweede moeder van Esperanto van Paemel is de donkerbruine Granie Hann (1980, V. Graphit Hann). Zij is ook de tweede moeder van de hengsten Versace BWP (1998, V. Darco BWP), zijn broer Don Camillo van Paemel BWP (2003) en van Nic Nac van Paemel BWP (2013, V. Jaguar van Paemel BWP).
Versace is goedgekeurd door het Canadese Sportpaarden stamboek en Don Camillo van Paemel en Nic Nac van Paemel zijn beide goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek.

Gerekend over acht generaties heeft Esperanto van Paemel een afstamming met 37,5 % Hannoveraans bloed, 28,1 % Engels- en Arabisch volbloed en 21,8 % Holsteins bloed.

Esperanto van Paemel is op 21 maart 2009 door het BWP goedgekeurd voor de fokkerij. De hengst is tot en met 2015 actief geweest in de fokkerij. Het BWP heeft 36 nakomelingen van hem geregistreerd.

Zijn zoon Kasperato van de Roshoeve BWP (2010, MV. Lacantus Holst) is in januari 2013 door het BWP goedgekeurd voor de fokkerij, maar van de hengst zijn geen nakomelingen geregistreerd.

Dochter Kotina St. Hubertushoeve BWP, 2010, bruin, MV. Gotthardsen Hann, is de moeder van de hengst Papillon von Weidenbaum BWP (2015, V. Lavillon SF), die is goedgekeurd door het Anglo-Europese stamboek.

Esperanto van Paemel is van oktober 2011 tot juni 2013 door Dirk Demeersman (BEL) met weinig succes in internationale springwedstrijden uitgebracht. Een negentiende plaats was de hoogst behaalde plaats van de combinatie.
Van oktober 2013 tot februari 2014 heeft Aldrick Cheronnet (FRA) met de hengst aan vijftien wedstrijden in Valencia-Oliva deelgenomen. Daarbij zijn een vijfde en een zesde plaats behaald.
In 2015 is Camille Condé Ferreira (FRA) met de hengst gestart; in 2017 is Luis Fernandez Rey (ESP) met hem uitgekomen en in 2020 heeft Santiago Aguirre Juarros de hengst gereden. Successen zijn daarbij niet behaald.

 


10.  Fierro Hof ter Zeedycke BWP 056002W00239241

 

Fierro Hof ter Zeedycke BWP (V. Nonstop BWP) is een bruine hengst met een stokmaat van 168 cm. Hij is op 11 februari 2005 geboren en is gefokt door Rik en Martine Decapmaker – Govaert uit Lampernisse, dat tussen Veurne en Diksmuide in de Belgische provincie West-Vlaanderen ligt.
Fierro Hof ter Zeedycke is een broer van de hengst Hobbit Hof ter Zeedycke BWP (2007).
De moeder van beide hengsten is de bruine merrie Varaconda BWP (1998, V. Concorde KWPN) en tweede moeder is de zwartbruine Quamira BWP (1993, V. Ramiro Z Holst). Quamira is ook de moeder van de hengsten Aertbreaker BWP (2000, V. Heartbreaker KWPN) en zijn broer Bamiro BWP (2001). Aertbreaker is goedgekeurd door het Zangersheide- en het SBS-stamboek en Bamiro door het Zangersheide stamboek.

Fierro Hof ter Zeedycke is op 15 maart 2008 voor de fokkerij goedgekeurd door het BWP. De hengst is van 2008 tot en met 2011 beschikbaar geweest voor de fokkerij. Het BWP heeft 79 nakomelingen van hem geregistreerd.
Het SBS heeft zeven nakomelingen van Fierro Hof ter Zeedycke geregistreerd en volgens de HorseTelex database heeft het Zangersheide stamboek vijf nakomelingen vastgelegd.

 

Afgesloten op 20 juni 2022

Back To Top