skip to Main Content

19 februari 2023

Nadat afgelopen week voor de Clinton-zoon Eldorado van de Zeshoek BWP een eigen pagina is aangemaakt, is vandaag een pagina over de Clinton-zoon Ugano Sitte SBS aan de website toegevoegd.
Ugano Sitte SBS is een schimmel hengst met een stokmaat van 172 cm. Hij is in 2004 geboren en is gefokt door bekende Waalse stoeterij Horses of Belgium.

Ugano Sitte is goedgekeurd door het SBS en later ook door het Selle Français stamboek. Hij is maar vijf jaar actief geweest in de fokkerij en is daarna wegens een gebroken been geëuthanaseerd.

Van hem zijn circa 600 nakomelingen geregistreerd, waaronder 32 zonen die zijn goedgekeurd voor de fokkerij en zeven dochters die moeder van een goedgekeurde hengst zijn geworden.

Van Ugano Sitte zijn 190 nakomelingen in internationale springconcoursen uitgebracht. Zij hebben samen een winsom van € 2.270.210.
De meest succesvolle nakomelingen zijn Casanova de l’Herse SBS (François Mathy jr.), Clouzot de Lassus SBS (Bryan Balziger) en GFE Excalibur de la Tour Vidal SBS (Penelope Leprevost). Zij hebben alle drie meer dan € 250.000 gewonnen.

Back To Top